Freaky Friday: Hot & cold play

I dag er det tid for temperaturlek, for mens kulda herjer ute er det tid for litt pirrende lek inne…

Temperaturlek er en senuell form for BDSM der man bruker forskjellige ting til å stimulere kroppens nerver ved hjelp av temperaturforskjell. Du kan bruke alt fra isbiter, krem, sjokolade, varm voks, smeltet smør, olje, glass-dildo og mye, mye mer. Her er det kun fantasien som setter grenser. Blindfold og håndjern blir også ofte brukt for å forsterke følelsen ved å ta bort en eller flere sanser.

Slik gjør du:

  • Begynn forsiktig med å slikke og suge på erogene soner for så å ta en isbit i munnen å gjøre det samme. Ta deretter isbiten ut, og blås forsiktig på samme sted.
  • Vi har også en rekke deilige massasjeoljer som er varmende. Oljen masseres inn før du aktiverer den varmende effekten ved å blåse forsiktig over huden. Massasjeoljen kan brukes overalt på kroppen og gir en fantastisk effekt som må oppleves.
  • Det finnes også en rekke sexleketøy du kan varme opp og kjøle ned. Bruk for eksempel en glassdildo eller en glass butplug som du varmer opp eller kjøler ned om du vil strekke strikken enda mer. (Vær obs på at leketøyet ikke er alt for varmt eller alt for kaldt).
  • Vokslys tar BDSM og temperaturlek til neste seksuelle nivå. Drypp lysets voks over partnerens rygg, skuldre, rumpe, lår og mage; husk å unngå øynene eller ansiktet, og husk å bli enige om et «safeword» før dere starter denne deilige temperaturleken.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du