Freaky Friday – trekant med sexdukke

Trekant er en av de fantasiene som står høyest på listen over nordmenns sexfantasier, og hvis du ikke har testet det enda har du muligheten nå!

Sexdukker blir stadig mer populært både for kvinner og menn, single og par. Under årets Black Week-kampanje var det faktisk nettopp sexdukker som var en av de kategoriene som økte mest. Salget av sexdukker økte med mer enn 100% på bare to dager, sammenlignet med hele kampanjeperioden året før.

– Det er ingen tvil om at det blir en sensuell førjulstid i de norske hjem nå som såpass mange kjøper sexleketøy. Sexdukker blir stadig mer populært både for kvinner og menn, single og par. De føles helt realistisk og er også et spennende alternativ for de som ønsker å prøve trekant, sier sexolog i Nytelse.no Maria K. Ebbestad.

Finn din favoritt her:

Ultimate Fantasy Dolls – Kitty (168 cm)

Banger Babe Yasmine (168 cm)

Se alle sexdukker her!

Gode alternativ:

Om sexdukke blir litt i overkant er en realistisk dildo eller en fleshlight et godt alternativ til å se din partner nyte en annen.

Easytoys Realistic Dildo med sugekopp (15 cm)

Fleshlight Girls – Emily Willis Squirt Signature Edition

Se alle sexdukker her!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,