Julepakke – Platina edition til knallpris!!

Skap erotisk julemagi med din egen julekalender. Vi har samlet våre absolutte favoritter i en pakke som vil sende deg rett til himmels!

Hva er i pakken?

Basert på en nasjonal undersøkelse har vi satt sammen en pakke med de produktene som flest ønsker å utforske med en partner, slik at du kan lage julekalenderen du og din partner drømmer om! Kombiner våre beste produkter med andre favoritter fra f.eks sjokoladehyllen eller fordel 9 luksuriøse gaver utover i desember.

Du får vår heftigste massasjestav med dype vibrasjoner, en sugemaskin til han og en slikkemaskin til henne, vår mest effektive penispumpe, en intens klitorisvibrator, vår mest effektfulle rabbitvibrator og selvsagt en parvibrator dere kan nyte sammen + både analplugg og glidemiddel for en best mulig opplevelse. Du får altså 9 produkter til en verdi av 9223kr til kun 2490,-

–  I mer enn 20 år har vi hjulpet par med å tenne og beholde gnisten. Det var nettopp den kunnskapen og vår store kundeundersøkelse som var grunnlaget for denne samlepakken. Her får du det aller best til han, henne og par. Sugemaskinen og slikkevibratoren er store favoritter og massasjestaven vil gi en WOW-opplevelse, bare vent å se… Dette er uten tvil den absolutt beste pakken vi noen sinne har laget, forteller sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

Om produktene:

Sugemaskinen The Oris

200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris. Du trenger inn i en stimulerende og myk hylse, med unik sugeteknikk og dype vibrasjoner. Og for å gjøre alt bedre: En sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt.

Jeg har alltid syns det har vært spennende og gøy å teste sexleketøy, men har aldri funnet noe som gir MEG den wow opplevelsen. Jeg så nytelse kom med en nyhet i The Oris, og tenkte at den virket spennende. Pakken kom i posten, og ved første øyekast trodde jeg nesten de hadde sendt feil. For The Oris har ett så anonymt og stilpent design at det kunne forveksles med en vanlig høytaler du har hvor som helst i hjemmet.

Allerede fra start merker jeg at denne maskinen er noe spesielt, med god vibrering fra start og enda bedre jo mer du setter på.
Neste steg var sugefunksjonen og varmen. Og her kom endelig wow maskinen jeg har sett etter. Den tar virkelig tak og føles overraskende ekte, og blir bedre og bedre for hvert nivå man øker med. Men siste funksjon skulle også teste, nemlig at The Oris kommer med egen innspilt lyd, og til min store overraskelse på NORSK! Dette har jeg ikke vært borti før, men for en opplevelse. Alt i alt kan jeg ikke annet enn å anbefale The Oris, gi den 10 av 10 og mener hver eneste mann bør ha en sånn!

 

Martin, Produkttester

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

The Oris

Massasjestaven Love Magic

Massasjestav er ikke lenger et apparat for å løse opp i stive og støle muskler, det har blitt et av verdens mest populære (og beste) sexleketøy! Ingen andre leketøy kan yte mer og kraftigere vibrasjoner. Massasjestaver er en favoritt blant utforskende par fordi den både kan brukes til heftig stimuli av klitoris, men også dampende het forspill uansett kjønn.

–Massasjestaver er ofte brukt i porno og BDSM som orgasmelek, nettopp fordi de gir så kraftige orgasmer. Et slikt produkt passer godt til å tease partneren din til å nesten få orgasme, men er også et leketøy som kan gi flere orgasmer etter hverandre, tipser Ebbestad.

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

Slikkevibratoren The Tongue

Ingenting kan sammenlignes med god oralsex! The tounge er designet for å slikke henne akkurat slik hun ønsker, så lenge hun ønsker og så intenst at hun aldri har våget å drømme om noe lignende!

– Det som gjør The tounge annerledes fra alt annet, er at den har en silkemyk tunge som gir en ekstremt intens opplevelse! På denne måten blir man ikke sår, men man kan virkelig nyte knallbra slikking på sitt beste. The tounge gir klitoris det man alltid ønsker seg av en partner, men som ikke er mulig for noe menneske å få til! Jeg er i ekstase, smile Tonje Olsen, produkekspert i Nytelse.no

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

Rabbitvibratoren The One

En rabbit har vært kvinners favoritt i mer enn 20 år og The One er et perfekt eksempel på hvordan en slik vibrator skal prestere. Den stimulerer både g-punkt og klitoris med separate motorer, noe som gir deg den mest målrettede og presise stimulien. Rabbitvibratoren er vanntett oppladbar og har lang batteritid.

«Den fyller meg opp, masserer g-punktet hardt (!) og stimulerer klitoris med mange ulike former for vibrasjoner. Drømmen min var sprutorgasme, og etter tips fra Nytelse satset jeg på The One rabbitvibrator. Dette var en megasuksess og jeg anbefaler den til alle damer som vil ha en skikkelig kraftig stav mellom beina, som gir deg TIDENES orgasme».

– Pernille, produkttester

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

Parvibratoren Come Together

Ute etter et sexleketøy som gir dere flere ulike måter å nyte på, sammen og hver for dere? Come Together Parvibrator er en unik vibrator som dere kan nyte sammen. De fleksible «armene» og en virkelig kraftig motor gjør denne til en must-have i leketøysamlingen. Vår mest intense parvibrator hittil – også kan den i tillegg brukes på utallige måter!

– Mange leketøy er laget for å kunne brukes på ulike måter, men Come togheter parvibrator har en avgjørende suksessfaktor; mange motorer! Det betyr at den faktisk fungerer ekstremt godt uansett hvordan man velger å bruke den. Jeg anbefaler å ta en titt på mulighetene denne kan by på, jeg garanterer at du vil bli fristet, sier produkteksperten.

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

Exact Supervibe

I denne samlepakken får du også med Exact supervibe – vårt hittil mest intense klitorisvibrator. Superkraftig vibrator med tynn og presis stav for ekstra intens stimulering av klitoris og brystvortene. Anbefales spesielt for deg som elsker harde og intense vibrasjoner, eller som sliter med å få orgasme uten direkte stimulering av klitoris.

– Dette er den mest intense vibratoren vi har! Exact er rett og slett skikkelig morsom å bruke, den vil garantert overraske deg! Den er faktisk så heftig at vi prøvde å piske krem med den, og det var suksess, forteller produktekspert Tonje.

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

Pinpoint

The Magnum Power Pump

En god penispumpe øker blodtilførselen til penis for en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex. Langvarig bruk av pumpen kan også gi mer permanente resultater.

– Større penis på få sekunder, hvorfor skal man IKKE bruke en penispumpe? Penis blir knallhard og den holder seg slik etter sprut også. Jeg er overrasket over hvor stor effekt den hadde, jeg fikk en megakuk og det er jeg ikke vandt til!»

– Thomas, svært fornøyd testperson

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

Stay - The Magnum Penispumpe

Analplugg og glidemiddel

Hvorfor ikke gjøre det som allerede er godt enda bedre. I denne pakken får du også en analplugg er ikke bare en annerledes og deilig følelse, men ser også ekstremt flott ut. Analpluggen du får med i denne pakken er stor nok til å fylle deg opp, men passer også for nybegynnere.

Stay Wet er et godt og holdbart vannbasert glidemddel som tar vare på deg og leketøyet ditt, samtidig som det løfter opplevelsen til et nytt nivå! Et godt glidemiddel er et must for en optimal opplevelse.

Kjøp julepakke – Platina edition til 2490,- (Verdi 9223,-)

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,