Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

 

Black Friday og Cyber Monday er slått sammen til Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no og akkurat nå får du en tjuvstart på hele salget. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

– Denne uken dumper vi prisen på over 400 varer. Målet vårt var å kunne tilby bransjens beste utvalg til Black week, og det har vi klart, forklarer Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!


SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle. En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

PRODUKTEKSPERT: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter fra salget. (Bilde: Nytelse.no)
PRODUKTEKSPERT: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

To favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. The Oris – Sugemaskin

200 norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris! The Osiris er et heftig leketøy for penis med vakumeffekt, dype vibrasjoner og en sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt, sier Tonje, Produktekspert i Nytelse.no.

KJØP SUGEMASKIN HER!

2. The Magnum Power Pump

En penispumpe kan hjelpe deg med å oppnå større og hardere ereksjoner ved å øke blodstrømmen til penis slik at du får maks ut av det du har. Det er også det produktet flest norske menn ønsker seg ifølge en sexundersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner.

– Det er ingen tvil om at du knuller bedre når du bruker penispumpe. Du får maks ut av det du har. En god penispumpe gir en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex, forklarer sexologen.

KJØP PENISPUMPE HER!

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

To favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

1. Slikkevibrator

Gi deg selv en skikkelig deilig runde deilig oralsex med denne lille saken!

– Den deilige silikontungen vibrerer og beveger seg frem og tilbake mot klitoris så fort du vil. Tungen har små nupper som er med å stimulere. Vibratoren er nydelig å bruke både på klit, rumpehull og på niplene! Her har du en virkelig praktisk liten slikkemester! Silikontungen vibrerer og beveger seg frem og tilbake mot klitoris så fort du selv ønsker. Jeg anbefaler å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel for en ekstra deilig opplevelse, sier Ebbestad.

KJØP SLIKKEVIBRATOR HER!

2. Exact Supervibe

Superkraftig vibrator med tynn og presis stav for ekstra intens stimulering av klitoris og brystvortene. Anbefales spesielt for deg som elsker harde og intense vibrasjoner, eller som sliter med å få orgasme uten direkte stimulering av klitoris.

– Dette er den mest intense vibratoren vi har! Denne er rett og slett skikkelig morsom å bruke, den vil garantert overraske deg! Den er faktisk så heftig at vi prøvde å piske krem med den, og det var suksess, sier produkteksperten Tonje.

KJØP KRAFTIG VIBRATOR HER!

Bruk leketøy med kjæresten

– Alle lekne par bør ha et sexleketøy, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

 Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

GI DEG SELV ORGASME: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)
GI DEG SELV ORGASME: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)

To favoritter til par

1. Massasjestav

– Alle bør eie en deilig massasjestav og dette er min favoritt! Enten du vil massere klitoris eller stive muskler er denne fantastisk. Massasjestaven har et fleksibelt hode som gjør at du kommer til der du vil med akkurat riktig vinkel. Velg mellom 8 hastigheter og 20 ulike vibrasjonsrytmer fra pirrende massasje til rystende dønninger som kjennes gjennom hele kroppen. Den lange strømkabelen gir deg ekstra spillerom i sengen, og det store massasjehodet føles fantastisk mot kroppen, sier Tonje i Nytelse.

KJØP MASSASJESTAV HER!

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

2. Come Together – Parvibrator

Stay – Come Together Parvibrator er en unik vibrator som dere kan nyte sammen! De fleksible «armene» og en virkelig kraftig motor gjør denne til en must-have i leketøysamlingen!

– Vår mest intense parvibrator hittil – også kan den i tillegg brukes på utallige måter! Den kan tres rundt penis under onani eller en blowjob, slik at tuppen på armene presser mot prostata gjennom huden, og gir en helt ny dimensjon til nytelsen, sexolog Maria K. Ebbestad.

KJØP PARVIBRATOR HER!

Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

 

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.