Stor guide til sex i dusjen!

Dusjen er det beste stedet å prøve noe nytt, enten det er sexleketøy, analsex eller wet-sex. Det er også et av de beste stedene å starte for deg som vil ha gnisten tilbake i forholdet. I denne artikkelen guider vi deg gjennom hvordan sexen i dusjen bli enda deiligere og mer spennende!

Vannet sildrer nedover nakne kropper og etterlater små dråper på huden som blir blank og innbydene. Sex i dusjen er rett og slett, vannvittig deilig! Trykket fra dusjhodet masserer de mest erogene sonene og følelsen av en deilig partner som såper deg inn på de stedene du liker det aller best. Er det ikke dampende hett fra før av, vil det garantert bli det nå!

Forspill:

Start med å såpe hverandre inn, brystet, ryggen og nedover rumpa i store rolige bevegelser, før du setter deg ned på huk og snur kroppen til din partner mot deg for så å vaske kjønnsorganet. Se opp på din partner mens du gjør det og få øyekontakt, mens du viser at du liker det. Siden du nå sitter veldig beleilig så kan du nå gi deilig oralsex etter vaskingen.

 

Sexstillinger i dusjen

De fleste har begrenset plass i dusjen, så det gjelder å være litt kreativ. I tillegg til oralsex som allerede er nevnt er dusjen et fint sted å bli tatt bakfra stående. Man kan også stå mot hverandre mens den som blir penetrert løfter ett ben opp mot dusjveggen slik at den som penetrerer kommer bedre til. Avhengig av hvordan dusj man har kan den ene også holde seg fast over dusjveggene, eller i håndtak slik at underkroppen løftes opp av den som penetrerer.

 

Dusjhode

Siden vi allerede er i dusjen, er jo dusjhode i seg selv et godt leketøy for kvinner. Visste du forresten at Womanizer har laget et eget dusjhode som i tillegg til å sprute vann har den deilige womanizer-effekten? Verdens største eksperter innen hvert sitt fag, sexleketøy og baderomstilbehør, har gått sammen og laget et kvalitetsdusjhode som ved et tastetrykk forvandles til et sexleketøy ulikt noe annet. Å onanere med dusjens vannstråler har kvinner drevet med i tiår, men dette dusjhodet er designet for nettopp det – å stimulere til orgasme!

KJØP WOMANIZER DUSJHODE HER!

Spinner

Spinner er en deilig onanihylse for penis. Den gjør en vanlig runk enda deiligere, og mye lettere for partner om de skal stå for runken. De har et et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned. Hånda blir aldri det samme etter dette, og den er perfekt å ha med i dusjen.

KJØP SPINNER HER!

Dildo med sugekopp

Samtidig som en sitter på huk og bruker tenga spinner på sin partner, kan man feste en dildo med sugekopp på dusjgulvet eller på dusjveggen om man står. Da blir en penetrert samtidig som den andre får en deilig runk. Det er sexy å se på hverandre som nyter, samtidig som man opplever noe vannvittig deilig!

KJØP DILDO HER!

Fleshlight med veggfeste

Fleshlight er verdens mest solgte leketøy til menn, og det med god grunn. Her kan man ligge med sin favorittpornostjerne. Den er deilig alene, men kan også brukes som trekant eller samtidig som partner stimmulerer anus og prostata, enten med en prostatavibrator eller fingrene. Fleshlight har også en smart dusjfeste slik at du kan feste den på veggen og bruke hendene til andre ting.

KJØP FLESHLIGHT HER!

Vibrator

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme. Derfor er en vibrator et must i et hvert hjem. Det finnes en rekke vanntette vibratorer, men hvis jeg skal anbefale en dere kan ta med i dusjen må det være Romp Massasjestav. Det fine med den er at den har flere bruksområder. Det kan både brukes utvendig på alle erogene sone og intimt, men den kan også brukes innvendig. Du kan altså huke deg ned å selv se på nært hold at vibratoren føres inn. Hett, vått og erotisk.

KJØP ROMP MASSASJESTAV HER!

Analsex

Mange som ønsker å prøve analsex for første gang, velger å gjøre det i dusjen. Mange tror at analsex er en uhygenisk aktivitet og ser på dusjen som en strålende løsning. Analsex er ikke så grisete at man må gjøre det i dusjen, men det er uten tvil flere gode grunner til å velge dusjen som arena. Undersøkelser viser at man bruker lenger tid på vorspielet når man har sex i dusjen, og er det noe som er viktig før analsex så er det oppvarmingen.

Ta dere god tid til kyss, kos og berøring før dere etterhvert fokuserer på analsex. Prøv dere forsiktig frem med en finger, og vær sikre på at dere er komfortable og avslappet i situasjonen. Visste du at musklene slapper mer av når man tar en varm dusj? Dette bidrar også til at analsex blir lettere og mye deiligere for dere begge! Velg et godt glidemiddel for analsex som egner seg til bruk i dusjen!

Prostatastimulering

Mange menn kvier seg for å få noe i rumpa, men helt uten grunn for prostatastimulering er veien til fantastiske orgasmer for mannen. La han stå på huk mens han runker, slik at rumpeballene sprer seg godt. Sett deg ned på huk foran han, eller rett på dusjgulvet. Bruk rikelig med glidemiddel og før ført en finger inn for så å øke med flere. La fingertuppen presse forsiktig opp mot magen mens du fører den inn helt til du treffer prostatakjertelen. Det er helt opp til deg hvordan du liker å bli stimulert. Noen menn liker direkte stimulering ved at en finger presser mot prostata. Andre elsker roterende bevegelser rundt og over kjertelen. En annen teknikk er at fingrene drar frem og tilbake over kjertelen. Prøv deg frem og finn ut hva du liker best. Hvis det er vanskelig å komme til med fingrene er en prostatavibrator virkelig verdt å teste da det uansett kan være ganske tunkt å kun bruke fingrene!

Se alle prostatavibratorer her!

Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på og for mange er dusjen det perfekte stedet å bli rimmet. Først og fremst fordi det er deilig, men også fordi det ikke føles like skittendt, og den som mottar kan slappe av og nyte. La den som skal bli rimmet lene seg mot dusjveggen med rumpen stikkende ut mot partner. Ta godt tak i rumpeballene og hold de fra hverandre og gi den andre fult innsyn og tilgang til å tilfredsstille. Gjør tungen myk og flat og begynn å slikke opp og ned, frem og tilbake og i sirkler. Varier og lytt til partneren hva vedkommende liker. Spiss tungen og før den forsiktig inn i analåpningen før du fortsetter å slikke igjen. Et perfekt forspill for analsex eller prostatastimulering.

 

Squirting

Squirting. Kan du tenke deg en mer pirrende tanke? Vel, for mange er dette den store drømmen, men svært få har opplevd en kvinnelig sprutorgasme, også kalt squirting. Det sies at stort sett alle kvinner kan oppnå sprutorgasme hvis det blir gjort riktig. I dusjen kan slikking samtidig som man fingrer med press mot magen være veien til at squitten sildrer eller spruter ut. La henne stå, mens du sitter foran henne på huk, da er det lettere å finne g-punktet. Dette punktet ligger noen centimeter innenfor skjedeåpningen mot magen og består av følsomme nerver og kjertler, også kalt skenes-kjertler. Du vil kjenne det med fingertuppene om du fører inn en eller to fingre. Ikke alle kvinner har like fremtredende kjertler og kan derfor oppleve at det er vanskelig, eller i noen tilfeller umulig å oppnå sprutorgasme. Lytt til kroppen hennes for å finne riktig hastighet. Kjenn på hoftebevegelsene, kroppsspråket og lytt til stønningen. Hold deretter jevn rytme. Man kan også legge en hånd mot magen fra utsiden for å legge enda mer press mot g-punktet.

Wet-sex

Føler du deg litt kinky og vil teste noe litt frekkere, da er wet-sex glimrende å teste i dusjen. Wetsex, goldenshower, water sports, er bare noen av kallenavnene, men felles for de alle er at det handler om sexlek der man tisser på partner eller blir tisset på som seksuell aktivitet. For noen handler det om dominans eller underkastelse, for andre kjennes det deilig og tennende å bli tisset på eller å tisse på andre, mens for mange er det helt uaktuelt eller kun en fjern fantasi. Første gang kan det føles mer naturlig, mindre «grisete» og å prøve på et annet sted på kroppen enn munn og ansiktet, om dere ikke ønsker nettopp det da, for da er det bare å kjøre på. Mange kan oppleve at det er vanskelig å tisse fordi de blir så tent av tanken og at ereksjonen hindrer urinen, da er det bare å bruke den tiden det tar og nyte når ereksjonen eller kåtskapen er noe mindre.

Velg riktig glidemiddel!

Skal man bruke glidemiddel i dusjen er det viktig at man velger en type som ikke skylles bort av vannet. Velg et silikonbasert glidemiddel som gir god glid, som er sensitiv mot huden og som tåler lek i vann. Husk at det finnes eget silikonbasert glidemiddel for analsex, som egner seg godt til bruk i vann. Dersom man ønsker å bruke et leketøy laget i silikon i vann, må man være litt obs! Bruker man silikonbaserte glidemidler på leker laget i silikon må man være ekstremt nøye med rengjøring av leketøyet etterpå! Bruk en god dildorens og vask nøye slik at du er sikker på å få bort alle rester. Et silikonbasert glidemiddel vil kunne bryte ned silikonen i leketøyet hvis du ikke er nøye med rengjøringen etter bruk! Et vannbasert glidemiddel vil raskt bli vasket bort dersom man bruker det i vann, og er ikke et godt alternativ.

 

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,