Skal lage revolusjonerende sexleketøy til mannen – Nytelse.no inviterer DEG til å være med!

Nytelse.no inviterer deg til å være med å skape det neste store innenfor sexleketøy til menn!

Så langt har ingeniører, sexologer og tech-eksperter kommet med sine bidrag for å skape et best mulig produkt, men for å sikre et godt resultat ønsker vi tilbakemeldinger fra de som faktisk skal bruke vår nye sexmaskin; Norske menn!

«I over 20 år har vi kunnet tilby det beste til menn innenfor sexleketøy og nå er vi klare for å ta det til et enda høyere, nesten utenkelig, nivå! Et team med 200 norske menn skal få muligheten til å bidra med synspunkter, erfaringer og sin personlige mening, slik at vi sitter igjen med et produkt til mannen som er helt ulikt alt annet som er mulig å oppdrive! Vi er ekstremt fornøyd med produktet så langt, men det er målgruppen selv som skal få legge siste hånd på verket»!
– Tonje, Nytelse.no

Dagens produkt er det nærmeste vi har kommet en maskindrevet sugejobb og de som har testet den frem til nå er mildt sagt begeistret! Dette er en komplett sugemaskin til en ekstremt bra pris – i bytte må du gi oss dine tilbakemeldinger!

«Jeg kan ikke forstå hvordan Nytelse.no skal ta dette til et høyere nivå, samtidig som jeg ikke lenger lar meg overraske over kvaliteten de leverer. Dette er en maskin som du trer på pikken, så gjør den resten av jobben. En våt, varm, knallhard, sugejobb sørger for det beste øyeblikket jeg har hatt med leketøy noen gang. Og lyden den lager er så ekstremt opphissende»!
– Thomas, testperson for Nytelse.no

Ja, for nevnte vi at dette leketøyet er et lydmessig vidunder? Selve sugeeffekten er mer stillegående enn noen av sine forgjengere, men plugg i øreproppene og du vil bli dratt inn i fantasienes verden! Lyden av en kvinne som stønner, puster og snakker til deg gjør denne opplevelsen komplett!

Bli med på prosjektet – sikre deg en utgave!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette