Freaky Friday – Fur play

Denne fredagen skal du utforske ditt indre villdyr! Det er tid for jaktsesong og Fur Play!

Er du en vill og vakker leopard eller en leken huskatt? Fur play handler om å komme i kontakt med sine dyriske sider og hente inspirasjon fra dyrenes rike i måten man kler seg, oppfører seg og forholder seg til hverandre. Noen liker fur play fordi det er en rolle og man kan være noen andre enn seg selv, andre liker å leke med maktbalansen i forholdet, mens noen syntes enkelt og greit at følelsen av pelsen er pirrende.

Enten du er en vill og vakker leopard, en bunny eller en leken huskatt vil du få oppmerksomheten du fortjener med analplugg med hale. Spill ut deres frekkeste fantasier og ha en leken fredag. Nytelse.no har en rekke haler for fur play som vil gjøre fantasien til virkelighet.

 

Våre frekkeste haler:

Waggerz fra TAILZ er unike analplugger med haler som logrer – du får ikke bare intense vibrasjoner og en deilig analplugg i ren silikon, du kan nyte følelsen av å ha en tykk og myk hale som beveger seg! Ta kontrollen selv eller gi fjernkontrollen til en partner og la vibrasjonene ta deg til himmels. Settet inkluderer også leopardører med hårbøyle, så her kan du slippe løs ditt indre villdyr.

Føl deg foxy med den nydelige revehalen og kjenn de myke kilingene mot bena fra den brune revehalen i fuskepels og opplev den fyllende følelsen fra de vakre kurvene til analpluggen som sitter i enden. Pluggen er formet med en avsmalnende rund tupp, glatt kurvet kropp og slank hals. Dette gjør den enkel å sette inn og bruke.

Varm eller avkjøl i varmt vann eller kjøleskapet for ekstra stimulerende opplevelser med temperaturlek!

 

KJØP HVIT REVEHALE – KUN 589,-

KJØP GRÅ REVEHALE – KUN 429,-

Knull som en kanin med denne frekke bunny halen!

KJØP BUNNY TAIL – KUN 389,-

Freaky Friday – Trekant

Trekant topper listen over erotiske fantasier hos det norske folk, men hvordan gjennomfører man det? Vi har samlet åtte tips for deg som vurderer å