Slikketruse til rimming og oralsex

Er det en ting vi har blitt flinke på de siste årene så er det smitte og god hygiene, og det gjelder ikke bare håndsprit og munnbind, men også når det kommer til sex.

87% av kvinner har sagt nei til oralsex selv om de ville ha det, men nå er løsningen her. Lorals er engangstruser i naturlig lateks utviklet for å gjøre oralsex og rimming til noe alle kan ha glede av. Ultratynn lateks gir en myk og tettsittende truse som lar deg nyte selv den letteste berøring. Bikini er en minimal og sexy truse som dekker det viktigste.

Sikre deg de deilige trusene her!

Lorals gir deg tryggheten til å si ja med entusiasme! Du kan nyte din partners tunge uansett hvor og når, selv etter en heftig treningsøkt! Mensen? Ikke noe problem! Irriterende skjegg? De plagsomme hårene dempes effektiv av Lorals. Sjenert eller usikker på egen kropp? Lorals fremhever dine mest sensuelle kurver samtidig som du slipper å føle deg helt naken.

Lorals passer de aller fleste – elastisk lateks strekker seg til å passe din kropp, fra de aller minste til deg som har ekstra mye godt å by på. Hver truse kommer i en kjekk pose slik at du kan ha et par ekstra par i vesken eller nattbordskuffen. Lorals har en svak vaniljesmak for en ekstra komfortabel opplevelse.

Sikre deg sexy latextruser her!

Sikre deg sexy latextruser her!

Sugemaskin med norsk stemme!

200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris. – Allerede en favoritt hos Nytelse.no, avslører