Sexologens hemmelige blowjob-triks!

Gjør som tusenvis av andre par og piff opp sexlivet med en parvibrator som vil sende dere begge til himmels. En god innvestering i parforholdet, sier sexolog.

Manta fra Fun Factory er en herrevibrator designet for par. Den er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger laget i ren silikon. Den gjør at dere kan nyte intense vibrasjonene sammen mens dere har samleie.

– Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk den til å gjøre penis om til en vibrator når dere har sex, forklarer sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Uansett om dere ser etter noe som kan gjøre sexlivet bedre eller, om dere bare ønsker å prøve noe nytt så er denne parvibratoren fra Nytelse.no et utmerket valg. Det som gjør denne ekstra spennende er at den både kan brukes alene, under oralsex eller holdes mellom dere under samleie slik at den vibrerer mot klitoris, forklarer Ebbestad.

Bestill parvibratoren Manta her!

Spennende parlek

Manta er 100 % vanntett og kan fint brukes både i dusjen og badekaret. Den har dype, rumlende vibrasjoner som gir ekstra intens stimulering, spesielt når du legger Manta rundt penishodet.

– Siden den er så intens anbefaler jeg at man bruker et vannbasert glidemiddel. Og husk at glidemiddel gjør det som er godt, enda bedre, smiler

Legg Manta rundt penis når du har sex så får partneren din også nyte godt av vibrasjonene, eller la vingene gli over partnerens mest følsomme områder og nyt hans eller hennes reaksjoner.

BESTILL PARVIBRATOREN MANTA HER!

BLI MER LEKEN: Par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. (Bilde: Produsenten)

 

Slik gjør du blowjob´n ekstra deilig

  1. Stilling

Velge en stilling som er komfortabel for dere begge. Han ligger på ryggen og du sitter mellom bena hans. Da har du mer kontroll på hvor dypt inn du vil ta han og han kan nyte mens han slapper av. Han står, du ligger på kne foran han. I tillegg vil han oppleve deg som litt mer underdanig, og det digger gutta.

 

  1. En fest for øynene

La lyset være på så han kan se hva du gjør. Gi han orkesterplass og hvis du er modig, se han i øynene.

 

  1. Forspill

Slikk deg nedover kroppen hans til penis. Hopp fullstendig over den og kyss deg nedover langs lårene. Ert han, pirr han og vent med å gå rett på godsakene til han er helt sprekkeferdig!

 

  1. Bruk hendene og leketøy

Sørg for rikelig med fuktighet i munnen. Kil testiklene, stryk området rundt, eller bruk begge hendene på penis. I tillegg vil parvibratoren Manta gi han endra nytelse sammen med rikelig med glidemiddel. Variasjon er spennende, og utrolig deilig.

 

LINK: SIKRE DEG DEN POPULÆRE BLOWJOB-VIBRATOREN HER!

HEMMELIG TRIKS: Parvibratoren Manta vil gi blowjoben den ekstra «boosten» han vil elske. (Bilde: Produsenten) 

 

  1. Dypt og mye tunge

Form så munnen til en «O» og smett munnen over ereksjonen hans i en bevegelse og ta han inn så dypt inn du klarer. Grip så rundt penisroten med en hånd mens du lar munnen gli opp og ned. Den grunnleggende håndbevegelsen er den samme: La hånden gli opp og ned, lukk den når du kommer til hodet. La tungen virvle rundt penishodet når du kommer dit.

  1. Øk på i innspurten

På samme måte som med kvinner, er det viktig å holde en jevn rytme for å bygge opp spenningen. Men når han nærmer seg utløsningen, øk farten og trykket.

  1. Finalen

Hvis du ikke vil avslutte med han i munnen din, bytt til samleie rett før det avgjørende øyeblikket, eller du kan du la han komme utover brystene dine, i hånden din eller over seg selv. Om du ønsker kan du også svelge.

TIPS:

  • Prøv en finger i rumpen hans og stimuler prostata samtidig.
  • Sloppy blowjobs er deilig. Innlevelse er utrolig viktig så vis at du nyter det.

 

SIKRE DEG BLOWJOB-FAVORITTEN SOM SENDER HAN TIL HIMMELS!

VANNTETT: Parvibratoren Manta er vanntett og klar for å bli med på våte eventyr. (Bilde: Nytelse.no)

 

 

 

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og