Arcwave Ion – Womanizer for menn!

Ny teknologi gir mannen en mer intens orgasme. Et revolusjonerende sexleketøy for menn har blitt bestselger til herrene hos Nytelse.no.

– Verdensnyheten, Arcwave Ion har allerede blitt en kundefavoritt som gir mannen dypere orgasmer, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Kjøp Arcwave ion her

– Alle menn bør eie et sexleketøy, mener Ebbestad.

Endelig er den her, Arcwave Ion et revolusjonerende leketøy for menn med trykkbølger som vil sende han til himmels og gi sterkere og mer intense orgasmer. Det er produsentene av alle kvinners favoritt, Womanizer, som står bak, og teknologien er den samme.

– Dette er på en måte Womanizer for menn. Trykkbølgene stimulerer strengen, eller frenulum, på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan, forklarer Ebbestad.

Sikre deg Arcwave Ion her

Oppladbar: Arcwave Ion er oppladbar, stilren og enkel å rengjøre. (Bilde: Nytelse.no)

 

Dette stedet stimuleres ikke like lett under samleie, onani eller med andre leketøy for menn, og derfor er denne nyheten noe helt eget. Penis legges inn i den fleksible silikonhylsen hvor strengen treffer punktet der trykkbølgene sendes ut.

– Siden stimuleringen er såpass konsentrert, trenger man ikke å gjøre en eneste bevegelse. Silikonhylsen er myk og deilig, og om ønskelig kan man variere grepet for økt intensitet, tipser Ebbestad, og forteller at dette er produktet også passer utmerket for de som sliter med å oppnå ereksjon da trykkbølgene vil stimulere det følsomme området for de også.

Kjøp leketøyet alle menn bør eie her!

Kenneth er en av produktekspertene i Nytelsepanelet hos Nytelse.no og har følgende å si om verdensnyheten:

– Arcwave Ion gir penis noe den kanskje ikke er vant til – stimulering uten friksjon. De unike trykkbølgene pulserer mot undersiden av penishodet og gir en dypere og mer intens følelse av nytelse. Jeg anbefaler Ion til alle med penis, og spesielt til deg som sliter med å oppnå orgasme ved manuell stimulering. Husk at kroppen trenger tid til å venne seg til alle nye typer nytelse; ikke tenk på at du skal komme så raskt som mulig, orgasmene kommer av seg selv over tid.

 

Kjøp Arcwave Ion her

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)

 

Gi han en kveld han sent vil glemme

La han vite at du liker å utforske, og at du har lyst til å gjøre noe spennende. Enten det er å gi han kontroll eller gi han en kveld hvor du står for jobben, og han bare skal nyte.

– Be han gå å ta seg en dusj, mens du gjør klart soverommet til en helaften etter hans ønske. Begynn med å gi han en ryggmassasje, for du beveger deg ned og gir rumpa hans masse oppmerksomhet! Massér området mellom pungen og anus, og dra tomlene dine fra lysken, mellom lårene og avslutt under rumpeballene, tipser Ebbestad.

Sikre deg orgasmefavoritten til menn her!

Lett å bruke: Arcwave Ion er enkel å håndtere, lett å rengjøre og ikke minst, gir deilige orgasmer. (Bilde: produsenten)

 

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

«Vanlig onani kan ikke måles med følelsen jeg fikk av orgasme med Arcwave Ion» (Produkttester)

Sikre deg årets råeste leketøy til mann her

Vanntett: Arcwave Ion er vanntett og kan enkelt tas med i dusjen eller badekaret. (Bilde: Nytelse.no)

 

Peder (36) testet Arcwave Ion! 

«Når dama skryter så mye av Womanizer, så ble jeg fristet til å prøve Arcwave som skal ha den samme teknologien, og HEISANN hvor jeg ble overrasket! Jeg trodde ikke jeg kunne oppleve noe nytt i en alder av 36 år, men jeg er helt målløs! Jeg måtte vende meg til følelsen, for det er ikke en vanlig runk, men når jeg lot den gjøre jobben sin endte jeg opp med en nytelse jeg aldri har kjent maken til. Den følelsen du får rett før orgasme bare varte og varte, og når jeg trodde jeg ikke taklet mer fikk jeg en orgasme som etterlot meg andpusten og helt utmattet av nytelse og glede. Kjære alle mannfolk der ute; hvis dere virkelig vil oppleve noe deilig i penis så er dette veien å gå».

Kjøp orgasmefavoritten til han her

«Jeg oppnådde flere orgasmer etter hverandre. Det har aldri skjedd før»

(Produkttester)

Pirrende gave: Arcwave Ion fra Nytelse.no er den perfekte gaven til mannen og vil garantert tenne gnisten i han. (Bilde: Produsenten)

 

Bli kjent med egen kropp

Gi deg selv en pause i hverdagen med onani. En orgasme vil gi ro i koppen og senke stressnivået betraktelig.

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

Det er viktig å huske at hodet er det største seksuelle organet vårt, så det må med om man skal oppnå orgasme.

– Tøm derfor hodet for tanker om hva som gjenstår på gjøremålslisten, og bruk det heller til erotiske fantasier. Drøm deg bort og la fingre eller leketøy sende deg til himmels i en bekymringsfri orgasme, råder Ebbestad.

Sikre deg Arcwave Ion her

Orgasmefavoritt til mannen: Arcwave er salgsfavoritt til menn hos Nytelse.no. (Bilde: Produsenten)

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du