Slik skulle det ikke gå..

Eg hadde nettopp blitt dumpa av typen min, for ei yngre jente. Eg var 25 år, ho var bare 18. X’en min, Tore, flytta ut ganske fort. Eg traff på Torbjørn, ein kamerat av Tore, som eg klarte å hamne i seng med. Tore fekk forthøyre om det, han byrja lage bråk. Ein kveld var eg ute på byen med Hege, ei som jobba for Torbjørn. Eg hadde flytta inn hos Torbjørn, men han låg på sjukehus etter ein slosskamp som ikkje gjekk så bra. Det blei ei kveld med mykje alkohol.

Me snubla begge ut av drosjen. Eg betalte og me gjekk mot døra. Tore sat på trappa. ”Du har ikkje lov til å være her.” Sa eg og støtta meg mot Hege. ”Eg veit det, eg ville bare sjå korleis det gjekk med deg og Torbjørn.” Sa Tore og reiste seg. ”Spill med.” Kviskra eg til Hege. ”Du har verklig misforstått noe du, det er ikkje Torbjørn eg er saman med.” Sa eg og smilte til han. ”Ja, eg hamna i seng med han, men det var bare noe som skjedde. Eg er ikkje interessert i ein kamerat av deg.” La eg til. ”Sikkert. Det er noko du seier for å bli kvitt meg.” Sa Tore og gjekk sakte mot meg. ”Nei, hadde eg vore ute etter å bli kvitt deg så hadde eg ringt politiet med ein gong eg såg deg.” Sa eg og la armen rundt Hege. Me fniste litt begge to. Tore stoppa og såg på meg. ”Eg har endelig gjort noko eg har villa gjort lenge.” Eg gjekk heilt oppi Tore. ”Fått meg dame.” Sa eg tydlig. Eg drog Hege med meg mot døra. ”Har du vel ikkje.” Sa Tore. ”Å jo da. Damer er betre enn menn.” Sa Hege før ho drog meg inntil seg. Ho kyssa meg, og eg lot henne. Ho virka vill, var intens. Tore mumla noko før han gjekk. Eg låste opp døra og me gjekk inn. Eg lo, klarte ikkje å stoppe. ”Takk.” Sa eg omsider til Hege. Eg sank ned i sofaen og tente ein røyk. ”Ingen årsak, eg likte det.” Sa ho og smilte. ”Og eg meinte det.” La ho til. ”Meinte kva?” Spurte eg og var ikkje heil sikker på kva ho meinte. ”Damer er betre enn menn.” Sa Hege og smilte. ”Å? Så du er…” Eg vart litt usikker på kva eg skulle svare på det. ”Nei, eg tar begge deler eg, men ei dame er betre.” Sa ho. ”Det veit eg ingenting om.” Sa eg og smilte. Det tok ikkje langa tida før Hege sovna i sofaen, og eg gjekk inn i senga å la meg.

Eg vakna til, det var lyst ute. Hege sto i døra og smilte til meg. ”God morgon.” Sa ho. Eg strakk meg og smilte. ”Jo god morgon, stått der lenge?” Spurte eg og lurte på kva ho såg på. Hege nikka og gjekk mot senga. Ho sat seg på sengekanten og smilte. ”Får eg lov?” Spurte ho og strauk meg forsiktig oppover leggen. Eg viste ikkje kva eg skulle svare, eller kva eg ville. Men det kribla i meg, eg sa ingenting. Handa nærma seg fitta mi, men eg gjorde ingen motstand. ”Skal eg ta det som eit ja?” Spurte Hege og såg intenst på meg. Eg pusta dypt, og nikka. Handa glei over venusberget mitt, og opp på magen mi. Hege la seg ned på senga, opp i armkroken min. Eg smilte før leppen våre møttes i eit langt kyss. Handa glei ned igjen, og ein finger glei sakte over klitten min. Eg nøyt det, det var godt. Hege sat seg plutselig fort opp, ho smilte. ”Hiv på deg noko og kom.” Sa ho. Eg sat meg opp og drog på meg morgonkåpa til Torbjørn. Hege drog meg med ned trappa. Ho drog på nøklane sine og låste opp døra til butikken, ho gjekk bak kassa og trykka på noko. Alarmen, tenkte eg. Ho gjekk rundt litt, før ho stoppa og vinka på meg. Ho sto framfor ei hylle med masse leiketøy. Tusen tankar fløy gjennom hovudet mitt. Å, eg vart så opphissa. ”Kan ikkje me låne ein sånn?” Spurte Hege og peika på ei eske. Det var eit strappone belte, jenteleike. Eg smilte og nikka. ”Kva vil du ha da?” Spurte ho og smilte til meg. Eg kikka, og såg sikkert tusen ting eg ville ha. Eg såg på ei eske som sto like ved den Hege ville ha. Det var ei truse, med innebygd egg til klitten, vibrator til fitta og egg som skulle ligge og presse mot rompehullet. Og sjølvsagt myk vibrerande pikk som hang på utsida. ”Kan me ikkje ta denne?” Spurte eg og tok eska ned frå hylla. Hege smilte og tok eska. ”Jo, men den er så dyr.” Sa ho, og såg litt skuffa ut. ”Og så?” Spurte eg. ”Me tar den.” Sa eg og gjekk mot døra opp. Hege slo på alarmen og låste etter oss. Me gjekk fort opp, og inn på soverommet.

Hege lukka døra og smilte. Eg tok av meg morgonkåpa og la meg under dyna. Hege la eska på senga og byrja kle av seg. Eg opna eska og tok den ut. Latex truse, den såg lita ut, men det var jo poenget, den måtte være stram. Hege kraup under dyna. Alle delen kunne tas av, så viss det var noko ein ikkje ville ha så kunne ein bare ta det vekk. Den nakne kvinnekroppen var god mot kroppen min. Eg tok litt på henne, det var ein merkelig følelse. Hege drog dyna av meg, og la seg ned mellom beina mine. Ei varm tunge slikka sakte over klitten min, det var fantastisk. Eg stønna, og Hege slikka hardt over klitten. Eg smilte litt med meg sjølv. Ein finger glei inn i fitta mi, og Hege slikka ivrig. Eg stønna og vrei på meg, det var så godt eg ville skrike. Brått stoppa Hege og såg på meg. ”Vil du prøve?” Spurte ho og smilte. Eg nikka. Hege la seg ned på ryggen og spredde bein godt. Eg strauk over fitta hennes, glattbarbert og myk. Eg lot ein fingre gli mellom fitteleppene før eg stakk tunga mot klitten. Det smaka salt, det var godt. Hege stønna lavt. Eg tok til å slikke, det tok litt tid før eg fekk taket på det. Hege stønna og vrei seg godt, så eg måtte nå gjøre noko rett. Hege stoppa meg og sat seg opp. Ho gav meg trusa, ho ville eg skulle prøve den. Eg nølte litt før eg la meg ned på ryggen. Trusa var stram, og den var litt vanskelig å få på. Vibratoren glei inn i fitta mi og eg fekk den på. Den hang på meg, så tett at det var ei utrolig følelse bare det. Det var ein fjern kontroll, ein trådlaus, med tre knappar på, ein til kvar av tinga. Det var eigen knapp til ”pikken.” Hege tok pikken og festa den mot venusberget mitt, ho smilte. ”Ta meg bakfrå.” Sa ho og sat seg opp på alle fira. Eg følte meg litt dum, men stilla meg opp bak henne. Eg slo på pikken og lot den gli inn i henne. Hege tok fjernkontrollen, ho starta vibratoren i fitta mi. Eg skvatt litt. Eg lot pikken gli ut og inn av Hege, heilt rolig. Egget over klitten start, og like etter den over rompa. Eg stønna, det var ein sjukt god følelse. Eg prøvde å finne eit godt tempo, men det var ikkje så lett som gutane fekk det til å virka. Etter litt kaving fekk eg ein rytme, og med kvart støyt kjente eg vibratoren inni meg pressa godt inn i meg. Hege stønna og vrei seg, eg mista rytmenav og til, men fant den igjen etter litt. Hege stønna høgt, og eg kjente det kribla i heile kroppen min. Eg sat opp tempo, men rytmen var ikkje heilt bra. Eg kjente fitta krible, eg fekk nesten ikkje pusta eit augeblikk. Orgasmen raste så fort gjennom meg at eg fekk ikkje tid til å reagera før den var over meg. Alt stoppa, eg bare stønna. Hege pressa seg mot meg og stønna høgt. Eg klarte å ta henne sakte, men eg var for opptatt av meg til å klare meir. Me sank saman.

Eg fekk tak i fjernkontrollen og slo alt av. Eg la meg over på ryggen og tok av trusa. Eg følte at eg hadde puls i fitta, og det ville ikkje gi seg. Hege sat seg omsider opp, ho smilte. Me gjekk begge på badet, og dusja saman. Eg kledde på meg mens Hege framleis tørka seg. Eg sa ingenting, men det var eit fint syn. Me gjekk ut i stova og røykte. ”Klokka er blitt to, og det er vel besøkstid på sjukehuset. Skal me ta oss ein tur?” Spurte Hege og smilte. Torbjørn… Faen, eg hadde nesten gløymt han. Eg var jo saman med han, vertfall på ein måte. Hmm… Men alt før dei tre store orda betydd ingenting? Det var nå noen som meinte det, men eg var ikkje så sikker på om eg meinte det, eller om Torbjørn meinte det. Eg var jo glad i han, som meir enn ein venn. Me drog til sjukehuset.

Foreldra han var der, dei var glade for å sjå Hege. Dei prata med henne, mens eg gjekk bort til Torbjørn. ”Hei vennen.” Sa eg og gav han ein klem. ”Å, eg savne deg så mykje.” Sa han og kyssa meg. Eg følte meg dum, nesten flau. Han prata litt med Hege, måtte forsikre seg om at ho hadde kontroll over butikken. Foreldra gjekk etter ein time, og Hege fekk seg skyss heim med dei. Eg sat der ei stund til, me prata om kor godt det skulle bli å få han heim igjen.

Resten av søndagen bare forsvann.

 

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.