De eier ikke hemninger

Tidlig i juli ble jeg kontaktet av et par som mente de kunne blåse flettene av meg. Hva det ville si var jeg ikke sikker på. Men beskjeden var enkel: Vil du kjøre intervju med oss til Nyevibber.no? Jeg kan garantere at du aldri har møtt et par med de samme lystene og erfaringene som oss, og vi kommer til å blåse av deg flettene!

Så en liten sommerferie senere, møtte jeg «Fox» og «Fiona» på Sandvika. Jeg ruslet inn på et spisested og scannet lokalet for å finne riktige folk. Og jeg må si, i aller beste mening, utseendemessig ble jeg veldig overrasket. Han var en relativt dødskjekk type. Mørkt hår, med antydning til krøller. Brune øyne. Trent. Og en skjeggvekst som hintet om en uke på hytta. Hun var liten, med verdens flotteste lyse hår og tilsvarende flotte pupper. Og etter å ha presentert oss, og konstatert at «Fox» og «Fiona» var navn de brukte aktivt når de (som de selv sa) nøt livet, så spurte jeg hvorfor de mente at de passet som intervjuobjekter på Nyevibber.no. «Fiona» lente seg tilbake på stolen og spurte meg følgende spørsmål:
– Har du noen gang snakket med noen som har ligget med begge hendene og begge føttene i fire forskjellige anuser, mens typen din bruker en av verdens heftigste sexleketøy på deg? Du KAN ikke bevege deg, for da skader du noens ræv?
– Har du noen gang møtt noen som har kommet av å tilfredsstille seg selv med et eple?
– Har du noen gang sett noen som har nærbilde av at man blir tatt i ræva, hengende på soveromsveggen?

Og siden svarene på alle disse spørsmålene var total stillhet og følelsen av at øynene mine skulle hoppe ut av hodet mitt, var vi enige om at disse menneskene passet utmerket som intervjuobjekter.

Så en periode fremover skal du få følge «Fox» og «Fiona», her på Nyevibber.no. Vi skal komme til bunns i hvordan man frigjør seg fra alle hemninger, hvordan man oppnår maksimal nytelse (er det med et eple?!) og hvor i all verden man får alle ideene fra.. Og du, kjære leser, skal få servert historier så langt utenfor normalen, at du aldri blir redd for å leve ut dine egne fantasier..

Meld deg på nyhetsbrevet til Nytelse.no, så får du beskjed når et nytt innlegg og «Fox og Fiona» blir postet!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du