Forelsket i læreren

’Kommer du?’ ropte Ellen et stykke foran meg. Jeg tittet på henne. ’Nå gjorde jeg det igjen, ikke sant?’ lo jeg. ’Du er ikke helt god’ dyttet Ellen i meg. Vi lo og trasket mot skolen. Ellen smilte til meg. ’Du vet det ikke kan bli noe?’ spurte hun. ’Jada’ mumlet jeg og tittet ned. ’Men ingen kan hindre meg i å drømme meg vekk..’ lo jeg ’bare synd det ikke er virkelig da..’

I det siste hadde jeg begynt å tenke ganske mye på en fyr. En fyr jeg egentlig ikke burde tenke på. Forbudt kjærlighet, kan man kanskje kalle det? Læreren min. Han var ny og såvidt kommet i tjueårene. Mye bedre enn gamle og grå Einarsen som vi hadde før. Jeg tror Einarsen hadde pensjonert seg og gitt sjansen videre til en ung fyr som alle jentene i klassen elsket synet av. Han var bare 2-3 år eldre enn de fleste av oss og alle var storfornøyde da vi fikk vite dette var vår nye lærer. Han het Thomas, og så nesten ut som en engel med den lyse luggen og de knall blå øynene.

’Hadet da, og lykke til’ ropte Ellen og blunket til meg. Vi gikk ikke i samme klasse, og hun visste hvor store vansker jeg hadde for å følge med i timen når alt jeg tenkte på var hvor flott og fantastisk Thomas var. Jeg satte meg på plassen min. Alltid var jeg først ute, og satt alene i klasserommet. Jeg bodde ikke så langt unna skolen. De andre kom som regel noen minutter for sent på grunn av bussen. Enten måtte de være en hel time tidlig ute eller noen minutter for sent. Valget var relativt enkelt for de fleste.

Jeg måtte komme meg igjennom enda en dag. Visste jo at jeg måtte komme over han. Det kom aldri til å bli noe mellom oss uansett. Han kom jo til å miste jobben. Det ville jeg ikke. Kanskje når jeg var ferdig på skolen så kunne vi.. Huff.. Jeg lukket øynene og bøyde hodet over hendene mine. ’Er alt i orden, Maria? Hørte jeg noen hviske ved meg. Jeg tittet opp. Thomas. Han smilte forsiktig til meg og la hånden på skulderen min. Jeg kjente kroppen min stivne litt.

’Du vet du kan fortelle meg det om det er noe galt? Jeg forteller det ikke til noen om du ikke vil det. Og det kan hjelpe å snakke ut om ting og..’ hvisket han trøstende. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg satt bare der og så på han og ransakte hjernen min etter noe fornuftig å komme med. Ingenting. Jeg hadde INGENTING å komme med. Jeg følte meg dum og stirret inn i pulten.

Han tok tak under haka mi og løftet opp ansiktet mitt. ’Du er ei nydelig jente Maria’ sa han ’ikke tro noe annet..’ Jeg ristet på hodet. ’Neeei, det er ikke tilfellet her’ mumlet jeg. Thomas så på meg og gjentok at jeg var nydelig, tydelig misforstått hva jeg mente. Jeg tittet vekk. Han snudde meg tilbake og kysset meg. ’Hva er det du..’ rakk jeg å si før han kysset meg igjen. Jeg gjorde ingen motstand. Det var jo dette jeg hadde drømt om så lenge. Jeg kjente tunga hans gli inni munnen min. Jeg lekte med den med min. .

Jeg kjente en hånd på brystet mitt. Thomas klemte forsiktig på den. Jeg tittet på han. Han smilte. Jeg kunne ikke tro det som skjedde. Jeg satte meg nærmere han. Han strøk meg over puppen og lekte forsiktig med meg. Hånda gikk gradvis nedover mot magen min, og vi kysset igjen. Jeg spredte beina litt da jeg kjente hvor hånda hans var på vei til. ’Får jeg lov?’ smilte han. Jeg tok hånda mi oppå hånda hans og førte den videre nedover. Han kysset meg på halsen, og hvisket meg i øret: ’jeg vil kjenne innsiden av deg..’

Jeg kneppet opp buksen og lot hånda hans gli inn under stringen min. Han fant fort frem til klitten og begynte å massere den forsiktig. Jeg stønnet svakt, og merket hvor fort jeg holdt på å bli klissvåt. Han presset seg inntil meg. ’Du er så deilig, Maria’ sa han og jeg kjente fingrene hans ta på våte meg. Jeg løftet meg selv litt opp fra setet og lot to av fingrene hans gli inn i meg. Jeg kjente hvordan han beveget dem inni meg. Rundt og rundt. Han dyttet dem så langt inn han kunne og fingret meg. Jeg lente hodet bakover og nøt.

’Reis deg opp’ hvisket han. Jeg gjorde som han sa. Thomas kneppet buksa mi helt opp og dro den sakte av meg. Han tok meg på rumpa og klemte til. ’Du er så utrolig digg!’ sa han, tydelig opphisset. Jeg kneppet opp buksa hans og en stor bul kom til syne bak bokseren. Jeg strøk forsiktig over den og kjente hvordan det rykket i den når jeg gjorde det. ’Snu deg’ sa Thomas og var iferd med å dra meg inntil seg. Jeg snudde meg og kjente hvordan bulen presset mot rumpa mi. Han tok tak i nakken min og dyttet meg nedover pulten min. ’Bakfra.. han vil ta meg bakfra!’ tenkte jeg og gledet meg vilt.

Fingrene hans dro stringen min forsiktig til side. Jeg hørte hvordan bokseren ble dratt ned, og noe hardt klasket mot magen hans. Den ene hånda hans var på rumpa mi, den andre brukte han til å føre seg selv inn i meg. Jeg kunne kjenne hodet åpne meg når den presset mot meg. Thomas brukte en fot til å spre beina mine, og så presset han seg inn. Jeg stønnet høyt. ’Ååhh herreguuud!’ utbrøt jeg. Han hadde allerede begynt å pumpe. Han var så stor og hard og jeg visste jeg ikke kom til å holde ut lenge. Hvert støt hadde mer kraft enn det forrige, og gikk lenger og lenger inn. Han pumpet hardere og fortere. Jeg skalv og kjente at det rant av meg. Jeg merket hvordan han skalv i meg og at orgasmen bygget seg opp.

’Jeg vil du skal smake på meg!’ sa han og trakk seg ut av meg. Han snudde meg brått og presset seg inn i munnen min.Jeg presset tunga mi mot den og slikket saftene hans. Fingrene hans hadde funnet veien tilbake og gikk inn og ut av meg mens jeg sugde han. Orgasmen presset på og jeg skalv skikkelig. Plutselig fylte smaken av sæd munnen min. Jeg svelga og rista og var så utrolig svett. Jeg lå over pulten min og pustet ut. ’Åh herregud..’ peste jeg ’Åhh herreguuud så godt det var..’ Jeg pustet ut og nøt orgasmefølelsen som ennå var der.

’Maria?’ hørte jeg Thomas si. Jeg tittet opp. Hele klassen var der. Hjelp! Jeg kjente panikken bygge seg opp. ’Hvor var du hen da? Var det en fin drøm du hadde der?’ spurte Thomas og smilte til meg. En drøm!? Jeg hadde gjort det igjen! Fantasien tok overhånd igjen. Men akkurat denne gangen var det ikke synd at det bare var i tankene mine. Ellers hadde jo hele klassen vært tilskuere..

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,