De har aldri «vanlig» sex…

Vi har allerede blitt litt kjent med «Fox og Fiona» i DETTE innlegget, paret som har kastet alle hemninger når det gjelder sex. De fikk orgasmer av epler, og har hatt føttene i noen anus. Men hvorfor?

 

 

«Altså, jeg er usikker på hvordan jeg skal ordlegge meg her… Men hvor i all verden får dere alt fra?»

Tja.. for å forstå det, må vi gå helt tilbake tilbegynnelsen.. Vi var jo sammen i barnehagen også, og var de første som viste hverandre trusen bak søpleskuret. Så vi har jo alltid vært trygge på hverandre. Men når vi begynte å bli seksuelt aktive så ble vi så fort lei ting, eller kanskje særlig jeg (Fiona). Etter å ha hatt analsex x-antall ganger, så kom jeg liksom ikke av det mer. Og da blir det jo til at man tar neste steg.

Fiona er en sånn som sitter fremoverlent og ser deg rett inn i øynene når hun forteller. Hun vil at alt hun sier skal gå rett inn, og på ingen måte misforstås. Hun forteller om sexlivet, som begynte relativt tidlig, men som hadde en sunn utvikling ifølge henne.

« Vi begynte tidlig vet du, men et lite skritt av gangen. Det var aldri noe som føltes unaturlig. Og før man vet ordet av det så er det ingen grenser for hva man synes er spennende!»

«Fox» legger en hånd på ryggen til «Fiona».

«Mange menn kjenner seg nok igjen i det at man blir hard bare dama snakker om sex. Og når Fiona kommer hjem med en ny idé, og forteller om det med en passion og iver som ikke ligner noe, da er jeg så klart med! Men hun har jo kommet hjem og fortalt om ting som jeg bare tenkte «Wow, du er gal». Og da kan det ha gått måneder, og kanskje år, før vi har gjennomført det, men når man snakker mye om ting, så blir det helt naturlig. Når vi hadde snakket kanskje 100 ganger om bildet vi har på veggen av min pikk i Fiona sin ræv, da ble det plutselig helt naturlig. Skjønner du?»

Tja… Alt i kunstens navn antar jeg. Men har dere noen gang «vanlig» sex? Eller er det bare sex med innslag av ting som folk kanskje ville sett på som bittelitt rart?

«Det er veldig lite misjonær.. Det hender jo, såklart! Men sist gang var i juleferien. Det er alltid en bonus av noe slag med i bildet. Men det er det som blir litt av spenningen, ikke sant! Hvis vi ikke har ligget sammen på en uke, da gleder man seg veldig til neste avtale. Vi lager nemlig avtaler, eller dater. Som f.eks 27 august! Da er avtalen at vi begge tar fri hele dagen, og så skal vi tilfredsstille hverandre jevnt gjennom dagen, men ingen har lov til å komme før etter klokken 19:30. Fiona skal gå med en fjernstyrt vibrator, og jeg skal gå uten undertøy og med shorts, slik at Fiona kan komme til når hun vil Det blir kult da?»

Høres nesten litt kjedelig ut til å være dere?

«Ja, men helgen etter skal vi på gruppesex-treff med 23 andre, så vi må ta det litt rolig.»
«Fox» ler, og jeg klarer egentlig ikke komme med en vettug respons. Han lover å ringe å fortelle om det.

Her sitter jeg altså med dette paret, som veldig tidlig ble nysgjerrig på sin egen seksualitet. Alt er greit, alt er gøy, så lenge de vet at de har grunnleggende respekt og at det alltid er lov å si nei.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du