Slik reddet vi sexlivet!

Adventstiden nærmer seg. Heldigvis. Jeg har gledet meg til adventstiden, siden i fjor! Adventstiden i fjor ble den mest sexy perioden i mitt liv. Hver eneste dag var et seksuelt eventyr. Jeg og typen kjøpte en erotisk adventskalender. Og vi har aldri vært mer modig, mer forelsket eller kåtere. Vi reddet sexlivet på 1-2-3!

En erotisk kalender inneholder 24 forskjellige ting, av erotisk karakter. Jeg og Steffen inngikk en avtale om at alle de 24 tingene skulle testes. Og hvis vi ikke hadde tid en dag, skulle de testes i romjulen. Innen det neste året banket på døren, skulle vi være 24 erfaringer rikere. Og det var vi!

Når 1 desember kom var vi ekstremt spente. Den første pakken kom til å legge listen for kvaliteten på kalenderen. 1 desember i fjor var en mandag, så vi ble enige om å åpne kalenderen etter middag, fordi morgenen var så travel. Det var fantastisk spennende å gå hele dagen å glede seg til det som ventet. Den første kalendergaven skuffet ikke, og det var noe ingen av oss hadde testet før! Vi skjønte umiddelbart at denne kalenderen kom til å gi oss mye glede.

Adventskalenderen ga oss ikke bare gleden av å få en ny ting hver dag. Den ga også en enorm spenning! Hver eneste dag ventet en ny seksuell opplevelse. Vi åpnet kalenderen på ettermiddagen hver dag, for da satt spenningen i magen hele dagen. Men vi skal ha adventskalender i år også, men da tror jeg at vi skal åpne den på morgenen, slik at vi kan fantasere om hvordan vi skal bruke den nye overraskelsen hele dagen..
For meg personlig var den største gleden med denne adventskalenderen, at jeg fikk utforsket 24 nye måter å nyte på. Jeg hadde det jeg vil kalle et «helt vanlig» sexliv før. Vi hadde testet et par sexleketøy, men ingenting mer spennende enn en vanlig dildo. Dessuten har vi vært sammen en stund, så sexlivet begynte å dø ut.. Så for oss var denne kalenderen helt super! Nå har vi 24 forskjellige leketøy av forskjellig slag, som vi fikk testet for en billig penge. Så nå vet vi godt hva vi liker, og kan bestille en litt bedre utgave av de leketøyene vi digget mest, og vi vet nå at Bondage er vanvittig spennende..Så da kan vi utforske mer innenfor den kategorien!

Steffen syntes at det beste med denne adventskalenderen var at vi hadde så mye sex! Det var et par dager vi ikke rakk å bruke dem, men da kunne vi glede oss til romjulen! Ikke bare hadde vi mye deilig og spennende sex, men vi snakket også mye friere om vårt sexliv. Vi fortalte hverandre hva vi håpet at vi kom til å få i kalenderen, og hva vi var mer skeptiske til. På den måten lærte vi hverandre å kjenne bedre seksuelt.

En adventstid med erotisk kalender var det beste vi noen gang har gjort for vårt forhold. Den seksuelle gnisten forsvant aldri, så nå gleder vi oss til den nye kalenderen kommer! Jeg kan uten tvil si at denne kalenderen reddet sexlivet vårt, for det var virkelig på vei ned! Nå er vi mer nysgjerrige, vi snakker mer om seg og vi har noen enormt spennende opplevelser.

Kalenderne får du bestilt HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du