Skap en dramatisk og sexy kveld!

Ønsker du å gi din kjære en aften hun/han ikke glemmer med det første?  En kveld hvor du har kontrollen, og det er dine regler som gjelder? Slik gjør du det!

Bondage er vanvittig spennende og sexy! Følelsen av å miste litt kontrollen (i trygge omgivelser) er enormt pirrende. Første skritt når man skal utforske bondage er å ha muligheten til å binde hverandre, i den graden man selv ønsker. HER finner man en haug ulike bondags-utstyr som gir deg mulighet til å velge hvilken måte din kjære (eller du) skal bindes på, men DENNE er en god start! Å binde hender og føtter slik at kroppen blir som en stjerne gir følelsen av å være akkurat passe blottlagt, samtidig som man kan velge selv hvor hardt man skal bindes!

shutterstock_269804852

 

Når du har utstyret som skal binde partneren din, er det bare å bruke fantasien videre. Men bind for øynene er veldig vanlig, og veldig pirrende! Når man fratar partneren sin en av sansene, blir de andre sansene forsterket. DETTE bindet er sexy, elegant og behagelig å ha på seg. Mens DETTE er for de som våger litt mer, og ønsker å ta det til et litt røffere nivå.

Det å kile hverandre og gjøre deilige ting mot hverandre, er herlig. Men det som er hakket mer spennende er å utforske smerte. En pisk er et utmerket verktøy og gir muligheten til å velge selv hvilken grad av smerte som er aktuelt. HER finner du en rekke pisker av ulike slag, men ønsker du et konkret tips er DENNE en morsom sak som gir rom for variasjon. Paddelen fra Fifty shades of Grey er silkemyk, men rå! Ønsker du noe som er hakket «strengere», er DETTE et utmerket redskap!

shutterstock_283661966

Bonus er morsomt, alltid! Og som en bonus i bondage er det morsomt å overraske med sexy undertøy! Du finner et stort utvalg HER, men vi kan anbefale å prøve STRINGTRUSEBH og STRØMPER i latex! Mer sexy blir det ikke. For han så er en TRUSE i latex et kult og sexy valg!

For de som ønsker å ta dette enda et steg videre, så anbefaler vi å ta en titt HER! Hvor langt tør dere å gå?

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du