Realistiske dildoer – test av King Cock

Realistiske dildoer har alltid fascinert meg. Jeg senket meg ned på den store dildoen som jeg hadde festet på gulvet med sugekoppen. Den var stor, deilig og hard og myk samtidig.

Den føltes så vanvittig realistisk, og fordi jeg hadde gnidd den så godt inn med glidemiddel så hadde den også fått en deilig varm temperatur. Jeg så meg i speilet fremfor meg og så hvordan brystvortene mine hadde stivnet og hvordan røde roser hadde spredt seg i kinnene mine.

Partner på skjerm

Jeg tok en rask titt på pc skjermen for å se om han fremdeles var med meg, og det var han. Han tittet på meg fra andre siden av landet. De mørke øynene var festet på meg, og jeg måtte gjøre en innsats for å tenne han. Oppdraget var egentlig utført i det samme jeg hadde kledd av meg, men jeg ville gi han en ekstra bonus.  Jeg satt det lange bølgete håret mitt opp i en strikk og satt naken på gulvet foran kameraet. Den store kraftige dildoen sto på gulvet og jeg sank ned over den.

Egentlig litt for stor

Den var egentlig litt for stor, men det var deilig. Jeg kjente at den fylte meg opp, og den kjentes så vanvittig realistisk ut. Han smilte mot meg fra skjermen jeg jeg lot hånden gli fra låret, over klitoris og så tok jeg hardt tak i brystet. Jeg begynte å ri den store dildoen under meg og jeg elsket hvert eneste sekund! Dette er absolutt den beste typen dildo jeg har testet. Den gir meg det jeg savner når jeg ikke har en mann i nærheten. Den satt godt fast i gulvet og man kan også feste den i dusjen.

nyevibber2

 

Jeg så hvordan han tok på seg selv, og jeg elsket hver sekund. Jeg masserte meg sakte på klitoris og jeg kjente hvordan orgasmen stadig bygget seg opp mens den store dildoen var i meg. Jeg lente meg bakover og støttet meg mot veggen, slik at han virkelig kunne se alt. Jeg vinklet kameraet slik at han kunne se hele meg. Jeg løsnet den store og deilige dildoen fra gulvet og lot den gå en runde innom munnen før jeg på ny tok den inn i meg.

Han smilte til meg fra skjermen. Jeg knullet meg selv med den store dildoen som virkelig ikke kunne vært bedre. Leketøyet får terningkast seks! Jeg har aldri vært borti lignende. Jeg nøt hver eneste støt. Jeg kjente hvordan orgasmen nærmet seg. Men jeg ville ikke komme enda. Ville ha mer. Ville ikke at det skulle være over. Men det var så deilig at jeg klarte ikke holde tilbake lenger. Jeg knullet meg hardt og fort med dildoen, og han tiltet sitt kamera mot den bankende ereksjonen sin. Jeg så hvordan spermen pumpet mot meg og det var alt som skulle til. Orgasmen kastet seg rundt i kroppen min og jeg kunne ikke annet enn å hyle.

Produktbilde av King Cock realistisk dildo

Jeg elsker denne serien med realistiske dildoer

Jeg elsker hele denne serien med dildoer, fordi de er så realistiske! OG jeg har sett at de også kommer med glidemiddel som skal være ganske likt sperm. Det er helt sykt kult! Du fyller den realistiske dildoen, og så kan du få den til å sprute. Det er helt perfekt. Jeg elsker konseptet! Jeg mener jo at det ikke er noe som er mer sexy enn sperm. Det er en del av god sex. Og nå kan jeg også få det, uten at en mann er i nærheten!

Det var King Cock & Balls 12»(30 cm) jeg brukte, og hele King Cock serien kan du se HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du