Slik gir du en erotisk julegave!

Hva gir man til en som har alt? Vel, vi er ikke i tvil. Et bedre sexliv og deilige opplevelser sammen er noe alle ønsker seg. Men å gi sexleketøy til jul er det mange som syns er kleint. Derfor har vi laget oppskriften på hvordan du gjør det, uten at resten av familien får se det.

 

Først og fremst, vi vet det er mange som syns det er helt uproblematisk og gi sexleketøy til både kjæreste, tanter og foreldre. Det er fantastisk, og gøy at dere har et slikt forhold, derfor har vi også lagt noen julegavetips i bunn. Til dere som fortsatt syns det er vanskelig, slik gjør du:

 

Julen er ikke bare kvelden på julaften

Husk at å våkne til en morgengave er veldig koselig, eller å få en ekstra pakke når alle gjestene har dratt og roen har senket seg. Sexleketøy kommer i alle prisklasser, former og fasonger og du trenger ikke kjøpe den største dildoen akkurat i julegave. En liten womanizer, spinner eller klitorisvibrator er en perfekt julegave. Vi har også laget ferdige julestrømper du kan henge rett på sengestolpen med gaver til dere begge. Denne vil garantert sette fart på julestemningen.

 

Under juletreet

Hvis det er viktig for det å ha pakken under treet, så pakk den inn med flere gaver og velg et produkt som ikke er så avslørende. Legg den inni noe, eller skriv en liten lapp om at denne åpnes når alle har reist. Det kan være en «byttelapp» så ikke gjestene får med seg hva det faktisk er. Eller det kan rett og slett pakkes inn som det er, og man må stå for at vi har et deilig og aktivt sexliv, og det bør egentlig bare alle være glade for.

Gi opplevelser

Gi en drømmedate. I kortet kan du skrive om alt dere skal gjøre den dagen, i tillegg kan det står (Leses ikke høyt) der du skriver om den ekstra gaven du har liggende i sengen, som vedkommende skal få når alle har reist. Opplevelser trenger ikke være dyrt, dra på aketur, gi massasje med deilige oljer en hel kveld, gå lange turer, lag deilig mat sammen, og husk at tiden din er det beste du kan gi til veldig mange.

 

Gavetips til han, henne og par!

Til han:

Til herrene er det masse spennende å velge mellom, men de sterkeste anbefalingene er en prostatavibrator eller en spinner. Først og fremst, om man ikke har fått prostataorgasme før, så er det på tide. Punktet kan være litt vanskelig og kronglete å finne med fingrene så en vibrator er godt å ha. Vi anbefaler Alfa Power med fjernkontroll slik at du eller en partner kan styre vibrasjonsnivåene.

En spinner er en onanihylse uten om det vanlige – et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned. Hånda blir aldri det samme etter dette, og den er også fin å bruke sammen med partner.

Til henne:

Du vinner alltid med Womanizer, men hvis hun allerede har en slik vil rabbitvibratoren Nova 2 vil sende henne til himmels, og også muligens til g-punktsorgasme. Nova 2 har en unik, fleksibel klitorisstimulator som følger kroppens bevegelser slik at vibratoren alltid er i kontakt med klitoris. Staven har et ergonomisk design med tykk tupp for stimulering av G-punktet. Det ergonomiske designet er justerbart slik at man kan tilpasse Nova 2 til kroppen.

Til par:

Massasjestaven Ryra  er utmerket både på såre muskler og til å bruke intimt. Bare det gjør at du faktisk kommer unna med å legge den under juletreet. Den er kraftig, lett å håndtere og oppladbar slik at du slipper en lang ledning som henger rundt. Ryra er et veldig godt kjøp, og en gave dere vil kunne nyte godt av i året som kommer.

En annen gave dere begge vil elske er parvibratoren Manta. Den er i utgangspunktet til menn, men passer utmerket under samleie, og vil gi blowjoben er ekstra piff. Garantert en vinner!

 

Se alle julegavetips til han, henne og par her!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.