Julebordet (Del 2)

Jeg dyttet hodet hans tilbake og tok et godt tak i dressjakken hans. Jeg dro han opp til meg, kysset han på munnen og sa: «min tur». Da vi reiste oss opp så jeg allerede en stor bulk i skrittet på dressbuksen hans. Jeg satte meg på huk og åpnet belte og buksen hans. Jeg dro ned både buksen og bokser hans ned til anklene. Ut spratt pikken hans. Hvis Mads sin var stor, var den her enorm.

Den må ha vært minst 25 cm lang og bortimot 20 cm i omkrets. Jeg hadde aldri sett noe liknende, og jeg ble nesten litt bekymret for hvordan dette skulle gå. I munnen skulle nok gå fint. Fitta også, så våt som jeg var. Men å få den opp hvor solen sjelden skinner kom til å bli et rent helvete.

Jeg startet å slikke skaftet hans opp og ned. Og ga også en liten teaser på ballene før jeg slikket meg oppover igjen. Jeg kom helt opp til pikkhodet, gapte så høyt jeg klarte og presset så mye jeg klarte av pikken hans inn i munnen. Rektor stønnet høyt tilbake, og likte åpenbart det jeg gjorde. Men han var tydeligvis kåt og utålmodig.

Han tok tak rundt bakhodet mitt med de kraftige hendene siden og presset pikken sin langt ned i halsen min. Jeg er sikker på at over halve pikken hans forsvant inn i munnen min. Jeg fikk ikke puste og tårene presset på i øynene mine. Rektor presset pikken sin videre ned i halsen min i noen sekunder, før han slapp opp. Pikken hans skled ut av munnen min og jeg fikk puste igjen.

«Mer» sa jeg og så opp på rektor, mens jeg runket den gigantiske pikken hans. Han var ikke vanskelig å be. Han tok tak bak nakken min med en hånd og rundt roten og pikken sin med den andre, før han igjen forsvant ned i halsen min. Han presset ikke like lenge som sist. Men etter å ha vært nede i halsen min i noen sekunder, og sluppet seg litt ut igjen, banket han inn pikken sin på nytt. Sånn fortsatte han å knulle meg i munnen det han var god for.

Plutselig hørte jeg at det gikk i døra. Pulsen min var høy fra før av, men nå gikk den opp i 200. Jeg så til siden, fortsatt med rektors pikk i munnen, at viserektor kom inn på rommet. Tydeligvis var dette noe de hadde planlagt, for rektor var ikke overrasket i det hele tatt. Han fortsatte bare som før. Viserektor gikk bestemt mot oss samtidig som han åpnet smekken på buksen sin. En bitteliten pikk kom til syne ut av buksesmekken hans.

Det var bra jeg hadde rektors pikk langt nede i halsen. Ellers hadde jeg begynt å le høyt. Viserektor tok ta i den ene hånden min, og førte den opp til pikken hans. Da jeg fikk tak rundt den kjente jeg at den kanskje ikke var så liten. Det var bare i forhold til den andre jeg var opptatt med. Rektor slapp grepet sitt, og jeg benyttet anledningen til å bytte pikk. Jeg begynte å bli alvorlig sliten i munnen av å gape så høyt.

Pikken til viserektor var litt lettere å jobbe med. Han storkoste seg også når jeg jobbet meg opp og ned langs skaftet hans. Jeg klarte også å få hele pikken hans inn i munnen, til min overraskelse. Kanskje det var rektor som hadde varmet opp halsen min godt. Rektor benyttet anledningen til å få av seg alle klærne. Han lå nå øverst i sengen, mens han runket til synet av hva jeg drev med. Da jeg så pikken hans lengtet jeg tilbake.

For at viserektor ikke skulle føle seg dårlig fordi jeg heller ville suge rektor, så jeg opp på ham med det beste dådyrblikket jeg klarte å få frem. Jeg spurte viserektor om han kunne ta meg bakfra, noe han bekreftet å kunne gjøre. Da benyttet jeg anledningen til å komme meg opp til rektor igjen. Jeg rigget meg til i doggy med rumpa mot viserektor. Pikken til rektor var igjen rett foran meg.

Idet viserektor fikk somlet seg til å penetrere meg bakfra, hadde jeg allerede pikken til rektor langt ned i halsen. Det her var første gang jeg hadde to på en gang og det var helt fantastisk. Viserektor startet først forsiktig, men økte raskt tempoet. Rektor lå på ryggen med hendene bak hodet og nøt både behandlingen av utstyret sitt og utsikten.

Etter hvert begynte viserektor å støte såpass hardt at jeg ikke lenger klarte å konsentrere meg om staken til rektor. Det tok ikke lang tid før rektor ble utålmodig og ville bytte. Han tok tak under armene mine, og i en bevegelse løftet han meg av pikken jeg hadde inni meg, og helt opp til jeg satt med fitta over pikken hans.

Nå var jeg så kåt at jeg måtte ha han med en gang. Jeg var søkkvåt og klar for pikken til rektor. Forsiktig senket jeg meg ned på han. Det gikk mye lettere enn jeg fryktet. Etter noen sekunder var jeg bunnet fullstendig, selv om jeg kjente at rektor hadde noen cm å gå på. Jeg begynte forsiktig å bevege meg opp og ned. Det var uvant, men veldig deilig å bli penetrert av noe så stort. Følelsen i fitta var annerledes enn det jeg var vant til med de litt mer normalt utrustede.

Etter hvert begynte rektor å støte imot meg. Da måtte jeg virkelig konsentrere meg for å ikke kollapse sammen. Rektor hadde hendene sine på puppene mine da han støtet inn i meg av full kraft. Jeg skvatt til da jeg kjente to hender på rumpen. Jeg hadde helt glemt viserektor, men han var nå rett bak meg og rigget seg til.

Rektor roet ned tempo og vi satt etter hvert helt i ro. Viserektor overrasket meg så. Jeg gikk ut ifra at han ville ha analsex, men han ville inn der hvor rektor var. Jeg hadde aldri trodd det var mulig at dette skulle gå, men litt og litt fikk viserektor presset pikken sin inn i fitta mi. Jeg hadde nå både rektor og viserektor i samme hull. Jeg kjente nå forskjellen på størrelsene deres.

I hvert fall bredden. Rektors pikk var mye bredere og kraftigere. De begynte å støte inn i meg helt i takt. Skulle nesten trodd de hadde gjort dette før. Etter hvert forsvant den ene hånden til rektor vekk fra puppen min. Han startet å massere rumpehullet mitt samtidig som jeg hadde to pikker i hullet ved siden av. Jeg skjønte hvor dette bar. Etter litt tid med en og to fingre som utvidet det bakre hullet mitt, trakk viserektor seg ut av meg.

Han var ikke ute av meg lenge. Jeg tenkte først at dette aldri kom til å gå. Men etter han trakk seg ut av fitta, og det bare var rektor igjen i fitta, kjentes jeg ikke like sprengt ut lenger. Da han satte pikkhodet sitt mot den bakre åpningen min og presset innover, kjente jeg at det gikk ganske lett. Han presset i en bevegelse, helt til han var helt inne. Så startet de et kjør uten like.

Begge to hamret pikken sin inn meg alt de klarte. Det var både litt vondt, men også helt fantastisk. Jeg var så høylytt at jeg tror ikke noen av de som hadde hotellrom over, under eller ved siden av fikk sove. Jeg forsøkte å støte imot, men jeg hadde mer enn nok med å holde meg fast sånn de holdt på. Jeg tenke at det kjøret her kan de ikke klare lenge. Jeg hadde sånn delvis rett.

De holdt på lenger enn jeg trodde de skulle klare, men etter noen minutter kom rektor. Den store pikken hans pumpet meg full samtidig som viserektor hamret de siste støtene sine før han også tømte seg inni meg. Viserektor trakk seg først ut av meg. Jeg kjente at det rant ut av rumpa mi og nedover låret.

Jeg løftet meg av rektor, og det fosset sæd ut av fitta. Det rant ned på pikken hans som var helt hvit. Etter en rask dusj var jeg klar for å gå. Det siste rektor sa til meg før han kysset meg godnatt, var at fast jobb var i boks uten tvil. God lønn skulle jeg også få, men hvis jeg viste samme innsats ovenfor styreleder som jeg hadde gjort med rektor kunne lønnslippen bli riktig så fin.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.