Julebordet (Del 1)

Dette skjedde på en tid hvor forholdene på arbeidsplassen var litt annerledes enn i dag. Lenge før #metoo og de greiene der. Jeg var 19 år og var klar for første julebord på jobben. Jeg var vikar på en stor barneskole, og julebordet var anledningen for de ansatte å virkelig slå seg løs.

Det var mange ansatte på skolen. Ca. 50/50 fordeling av menn og kvinner, men de fleste kvinnene var godt voksne. Gråmus, som jeg liker å kalle dem. Jeg derimot, fikk særdeles mye oppmerksomhet av mannfolka på jobb. Hos alt fra de nyutdannede i midten av 20-årene, til både vaktmesteren og rektor.

Jeg likte oppmerksomhet godt og spilte med så godt jeg klarte. Spesielt da jeg var alene med noen av dem flørtet jeg det jeg var god for. Dette førte igjen til grovere kommentarer og beføling på diverse kroppsdeler, som igjen førte til mer flørting fra min side. Et par ganger hadde det nesten gått for lang, men det pirret meg bare til å gå lenger neste gang.

Basert på hvordan en del oppførte seg mot meg i arbeidstiden, lurte jeg på hvor langt noen kom til å dra det etter noen øl og akevitt innabords. Det skulle jeg ettertrykkelig finne ut av i løpet av natten. Jeg hadde vært nøye i utvalget av antrekk. Til julebord ble det selvfølgelig rød kjole og matchende høye hæler.

Kjolen var både kort og utringet, så den overlot ikke mye til fantasien. De andre kjerringene, som slepende kom antrukket i noe som mest minnet om gamle gardiner, skulte stygt på meg. De sa ikke engang hei tilbake da jeg hilste på dem. Mannfolka derimot stimlet rundt meg. Det vanket både klemmer, kyss på kinnet, beføling på rumpa og utallige velkomstdrinker som alle pushet på meg.

Jeg var heller ikke så veldig overrasket over at bordkortet mitt var plassert mellom rektor og viserektor. Begge menn i 50-årene. Hovedretten var fort unnagjort, og det var en time å vente på dessert. Vi var derfor flere som tok heisen opp til baren i øverste etasje på hotellet vi var på. Jeg havnet frivillig/ufrivillig på fanget på en av gutta.

Mads tror jeg han het. Han var en av de nyutdannede og en av de kjekkeste på skolen. Han var også en av de som dro flørtingen lengst til vanlig. Nå tenkte jeg at det var min tur å ta igjen. Ingen av damene var med opp i baren, så det var bare meg og gutta. Det kom som vanlig en del slibrige kommentarer i min retning.

Jeg spilte med som jeg pleier. Etter hvert merket jeg at det begynte å skje ting i buksa til Mads. Bare for å gjøre ting verre for han, begynte jeg å gnikke rumpen min mot skrittet hans. En av de andre så hva jeg gjorde og kommenterte det. «Pikken hans kjennes fortsatt ut som den bare er semi-hard, så jeg må jobbe litt mer med den» svarte jeg tilbake samtidig som jeg kastet på håret.

Alle gutta rundt bordet lo. Det virket som det var mange som var kåte. Jeg kjente plutselig to hender rundt puppene mine. Jeg skvatt til og rev dem vekk. Det var ikke Mads, men en annen. Jeg vet ikke hva han het, men det var en kjedelig fyr i 40-årene som sikkert fortsatt var jomfru. «Hva driver du med?» ropte jeg til han.

Han svarte ikke. Han så forskrekket ned i bakken og rødmet før han forsvant. «Per trodde han skulle få seg noe i dag» var det en som lo høyt. «Æsj» var det eneste jeg hadde å si. Jeg fortsatte å pirre Mads. Jeg kjente etter hvert at pikken hans var steinhard gjennom den tynne kjolen min og den tynne dressbuksen hans. Jeg ble også bare kåtere og kåtere.

Da alle de andre var borte i baren for å bestille en ny runde benyttet jeg muligheten. Jeg tok tak i hånden til Mads og dro han med meg. Jeg ledet han rett inn på dametoalettet. Da jeg var eneste jenta i lokale regnet jeg med at det ikke var noen det inne. Jeg hadde rett. Jeg dyttet Mads opp etter veggen, kastet meg over han og kysset han.

Jeg satte meg ned på huk, åpnet belte og dro ned både buksa og bokseren. Ut spratt pikken hans. Stor og knallhard. Jeg ventet ikke på noe, men gapte opp og begynte å suge han grådig. Pikken hans var stor og deilig, og jeg måtte gape høyt for å unngå å komme borti med tennene. Mads var åpenbart kåt.

Han begynte fort å stønne samtidig som han hadde hendene sine i håret mitt. Mads stønnet høyere og høyere etter hvert som jeg økte tempo på sugingen og runkingen. Det virket som han begynte å nærme seg. I det jeg kjente den første spruten komme i munnen min slapp jeg pikken ut av munnen og avsluttet med hendene. Jeg runket han mens det sprutet ladning på ladning utover gulvet.

Da han var ferdig å sprute reiste jeg meg opp, ga han et kyss på kinnet og gikk ut igjen i baren. Mads sto igjen alene på dametoalettet med buksa rundt anklene, pikken i fri luft og sæd utover hele gulvet. De andre gutta i baren var halvveis nede i glassene sine da jeg kom ut fra toalettet. Jeg smilte til dem, fortsatte videre og tok heisen ned til restauranten igjen.

Jeg kom inn samtidig som rektor. Han oppførte seg som en gentleman da han trakk ut stolen for meg da jeg skulle sette meg. Ikke fullt så mye da han begynte å stryke meg på innsiden av låret etter jeg hadde satt meg. Han var åpenbart godt bedugget etter middagen og det luktet kraftig brennevin av han. Desserten gikk fort unna og rektor inviterte meg til en drink.

Jeg regnet med at vi skulle opp i baren og ble derfor litt overrasket da han trykket på knappen i heisen hvor det sto tallet 4. Vi gikk ut i 4. etasje, og fant fort veien inn på rommet hans. Han skjenket meg et glass med noe brunt innhold som luktet helt forferdelig. Jeg klarte knapt å ta en liten sipp. Videre kom han med et forslag som fikk meg til å sperre øynene opp.

De hadde en ledig fast stilling på nyåret med et betydelig høyere lønnstrinn enn det jeg hadde nå. En sånn stilling skulle egentlig lyset ut offentlig, men siden rektor hadde en utestående tjeneste hos styreleder for skolen var det muligheter for å gjøre det annerledes. Jeg tenkte at dette var en vinn-vinnsituasjon. Fast jobb, høyere lønn og pikken til rektor.

Jeg takket ja umiddelbart og lyste mot han. Han spurte om jeg skjønte hva jeg takket ja til. «Jeg får fast jobb og høy lønn. Mot at du får knulle meg i alle hull med jevne mellomrom» svarte jeg tilbake og smilte. Han så overrasket ut over svaret mitt. Øynene ble store og han klarte ikke å si noe på flere sekunder.

Kanskje han ikke trodde han skulle få så mye tilbake. Etter han hadde fått tenkt noen sekunder, gikk det overaskende ansiktet over til å bli et fylt med spenning og glede. «Jeg må bare gå å pudre nesen litt» sa jeg, kysset han på munnen og gikk inn på badet. Jeg brukte nok litt kortere tid på badet enn han regnet med.

For da jeg kom ut igjen fikk jeg akkurat med meg at han kastet de to blå pillene han hadde i hånden, i munnen. Jeg latet som jeg ikke så det. Det var bare kleint. Jeg fikk vel heller glede meg over at det kom til å bli litt ekstra fyr i peisen med to Vigra innabords hos rektor. Jeg har lest at det tar litt tid før de pillene funker, så det var kanskje derfor han ville slikke meg først.

Etter å ha kommandert meg ned på ryggen, og jeg hadde tatt av meg trusen, forsvant hodet hans oppunder kjolen min. Det her var åpenbart noe han hadde gjort før og likte å gjøre. Det var sykt deilig og uten tvil den beste oral sexen jeg hadde fått noen gang. Han slikket og kysset om hverandre og jeg stønnet tilbake for å vise han at jeg elsket det. For å få orgasme derimot måtte jeg ha en pikk inni meg…

 

Del 2 kommer neste uke

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og