Happy Ending

«Magisk», «himmelsk», «nyyydelig»

Solstrålene presset seg frem mellom glippen i gardinene, de traff henne rett i ansiktet og hun våknet av ufrivillig mysing. Hun kjente at kroppen verket der hun lå, alle bevegelser var såre og ømme. Og noe i ryggen føltes helt låst. Etter å bokstavelig talt ha rullet seg ut av senga fikk hun stablet seg opp og gått inn på badet. En glovarm dusj er medisin for en mørbanket kropp, tenkte hun da hun vred om kranen og dro til litt ekstra på varmen.

 

Hun gikk inn i dusjen på støle bein og kjente hvordan de varme vannstrålene boret seg dypt inn i hver eneste fiber av kroppen hennes. Vannet var så varmt at hun fikk frysninger, og hun kjente gåsehud og stive brystvorter da hun såpet inn den våte kroppen. Så forsøkte hun å massere seg selv så langt det lot seg gjøre, uten særlig hell. Da hun var ferdig følte hu nseg bare varm, men kroppen var like øm etter den overdrevne treningsøkten et par dager tidligere.

 

Hun surret et håndkle rundt kroppen, gikk ut i stua og fant frem mobilen. Hun googlet, og endte opp med å ringe «Antonios massasje & velvære». Det var en mørk stemme som ønsket henne velkommen til en massasjetime samme dag. Hun tørket den våte kroppen, tok på den mykeste joggedressen hun fant i skapet og tvinnet det lange, våte håret sammen i en topp. Satte seg i sofaen og leste kundeanmeldelsene som var skrevet om stedet hun snart skulle besøke. «Magisk», «himmelsk», «nyyydelig» var bare noen få av kommentarene, og det var fem stjerner over hele linja, så dette gledet hun seg til.

 

Hun hører klissete lyder

Hun ble sittende i en myk recliner på et lite venterom med dempet belysning. Det var små telys som blafret og oljer som duftet rent og friskt. Dempet musikk spilte instrumentale melodier på piano, og hun kjente allerede hvordan kroppen hennes begynte å slappe av. «Velkommen hit, mitt navn er Antonio. Kan du følge med meg?», hun reiser seg opp og følger etter han innover en gang og inn på et behandlingsrom.

 

Han viser henne et avlukke hvor hun kan kle av seg. Alle klær, bortsett fra hipsteren skal av, og hun finner et lite håndkle hun kan dekke brystene med. Når hun var ferdig gikk hun ut av omkledningsrommet og fikk beskjed av den mørke stemmen om å legge seg godt til rette på massasjebenken. Hun legger seg ned på magen og ser litt rundt seg mens han blander eteriske oljer. Rommet har en varm beige farge på veggene, det er dempet belysning og det lukter deilig. Her hører hun den samme musikken som på venterommet. Hun legger hodet ned og venter på magien.

 

Han sier ingenting i det han pumper ut lett oppvarmet olje fra en dispenser nedover ryggen hennes, hun kjenner varme dråper som drypper nedover lårene og leggene. Hun hører klissete lyder i det han gnir olje på hendene sine og varmer de opp før hun kjenner hendene som treffer nakken hennes. «Herregud, ja, dette er magisk» tenker hun mens hun lukker øynene for å nyte mest mulig. Han starter rolig med lett trykk mens han masserer nakken og drar hendene nedover ryggen hennes. Hun kjenner hvordan anspentheten i kroppen forsvinner mer og mer. Han øker trykket og masserer alle de ømme punktene, han løsner knuter og noen ganger er det både deilig og vondt på samme tid.

 

Sniker seg innunder trusekanten

Han beveger de varme, myke hendene nedover lårene hennes, gnir og trykker. Deretter beveger han hendene i sirkelbevegelser noe som får beina til å skyves mer og mer fra hverandre. Og hun kjenner hvordan han hele tiden beveger hendene nærmere innsiden av lårene. Hun merker godt en spenning og det er veldig pirrende at han er så nært. Hele tiden kjenner hun et ønske om at han ikke skal stoppe. Hun vil ikke at han skal bevege seg vekk, men fortsette akkurat der og enda nærmere. Nå kjenner hun hvordan tomlene hans berører lysken hennes. Hun klarer ikke å holde igjen det svake stønnet som finner veien ut, og hun merker at det påvirker han.

 

Han gnir nå helt inntil lysken, fremdeles i sirkler og hun kjenner hvordan fingeren hans så vidt sniker seg innunder trusekanten når han presser ned mot huden og skaper en åpning mellom huden og stoffet. Beina hennes ligger spredd og han står helt inntil henne på siden, hun kjenner at han også påvirkes av det som foregår nå, for hun kan kjenne hvor steinhard pikken hans er og hvordan den hviler mot låret hennes.

 

Hun vet at hun er våt, hun kjenner hvordan trusa blir fuktig, og hun vet at han mest sannsynlig ser hvordan det lyserosa stoffet har en mørkere våt flekk. Fingrene hans glir stadig mer og mer under trusekanten, han drar litt i leppene når han beveger hendene, hun er så kåt at hun nesten rister da han endelig smyger fingrene helt under og begynner å massere klitten hennes. Først veldig varsomt før han finner et litt hardere trykk og jevnere takt. Hun klarer ikke la være å stønne, men ynker seg og beveger seg mot hendene hans.

 

Eksplodere

Plutselig forsvinner hendene, de er på utsiden, på hoftene og han tar tak i hipsteren og drar den av. Så tar han tak i siden hennes og ruller henne over på ryggen. Hendene hans sklir nedover brystene hennes, og han bøyer seg forsiktig fram og biter litt i brystvorta, hun ynker seg, og puster overfladisk og hurtig. Hendene hans beveger seg nedover og hun sprer beina for å gi han lettere tilgang. To fingre sklir inn i henne, mens han bruker den andre hånda på klitorisen. Han holder en jevn takt, inn og ut av henne, mens klitten får hurtigere behandling.

 

Hun stønner, ryggen blir svai når hun løfter seg selv opp fra bordet av nytelsen han gir henne. Hun kjenner at det er i ferd med å eksplodere, han jobber heftigere med fingrene på innsiden, de dirrer og hun rister av kåtskap. Akkurat i det hun er i ferd med å eksplodere av nytelsen, bråstopper han.

 

Han drar buksene ned, stiller seg nederst ved fotenden av behandlingsbenken og tar et godt tak i hoftene hennes. Så drar han henne til seg, og med et er han inni henne og knuller henne med full kraft! Det gjør nesten vondt, men hun er så kåt at hun er helt desperat av å kjenne hvordan han virkelig fyller hele innsiden hennes.

 

«Snart …»

Hun må nesten holde seg fast for å ikke skli av benken, men hun bryr seg ikke. Nyter og stønner i takt med hvert eneste støt. Nå kjenner hun varmen som begynner å bre seg i henne, mer og mer intens for hvert sekund som går, hun kjenner hva som er i ferd med å skje, kroppen begynner å riste helt ukontrollert, eksplosjonen er nesten et faktum når han bråstopper igjen.

 

Hun rekker ikke å forstå hva som nettopp skjedde før hun kjenner den varme pusten hans og leppene mot klitorisen. Han suger i den og sirkler tunga, hun holder nesten ikke ut. En finger, så en til, sklir inni henne, sakte inn og ut, inn og ut. Og på nytt brer varmen seg, hun hyler at hun kommer. Like brått som sist stopper han. Tårene begynner å trille av ren desperasjon, «vær så snill, jeg dør» trygler hun. Han bare smiler og svarer «snart …».

 

Deretter legger han seg i skje bak henne, og løfter litt på låret hennes, på nytt fyller han innsiden med den harde, deilige pikken sin. Han legger hånda ned mellom beina hennes, masserer klitorisen, samtidig som han støter henne hardt. Han gnir hurtig over den med fingrene mens han øker takten mer og mer på støtene. Hun kan høre hvor plaskvåt hun er, lyden av saftene hennes overdøver alt bortsett fra hennes egne stønn.

 

Hun kjenner varmen som flommer gjennom henne i det han øker tempoet, og denne gangen stopper han ikke. Da hun endelig kommer hyler hun, og saftene spruter ut av henne. Hun rister og nyter hvert eneste sekund i det orgasmen raser gjennom kroppen hennes. Han gir henne et siste støt og så fyller han henne opp med varm sæd. Føler hvordan sæden drypper i det han trekker seg ut og ligger der, bak henne helt utslått. Hun smiler tilfreds når han spør henne om han skal sette opp en ny time.

 

Skrevet og innsendt av Mailén

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.