Slik gir du din kjære orgasme

Hovedårsaken til at mange kvinner ikke får orgasme er at de spenner seg. Dette kan henge sammen med mangel på kommunikasjon, som igjen fører til at den mannlige partneren ikke gjør det som skal til for å utløse orgasmen.

shutterstock_120584338

Alle har ulike preferanser, trykkpunkter og følsomhetsgrad, derfor er kommunikasjon i sengen svært viktig. Spør hva partneren din liker, og fortell hva du selv liker.

Hovedårsaken til at mange kvinner ikke får orgasme er at klitoris ikke blir tilstrekkelig stimulert. Dette betyr ikke at mannen kun skal konsentrere seg om klitoris. Start med å kyss, beføling og andre kjærtegn. Bli kåt på hverandre før dere intensiverer mot klimaks.

lelo mia 2

Sex en rutine?

For mange par kan sex ha blitt en rutine, og man kjenner ikke den samme spenningen overfor partneren som man gjorde i starten. En løsning på dette kan være å introdusere et lite leketøy til samlivet. Her finnes det utrolig mye å velge mellom, men en som definitivt er verdt å teste er den lille, men kraftige Lelo Mia 2. Dette er en klitorisvibrator designet som en uskyldig leppestift. Den tar naturlig nok liten plass og er perfekt å ha med på en helgetur med din kjære. Selv om denne prisvinnende vibratoren er liten av utseende er den svært kraftig og har ulike vibreringer og styrker alt ettersom hva du ønsker. Det er en klitorisvibrator av beste sort, men vi garanterer stor forlystelse ved bruk på brystvorter for både han og henne, i tillegg til andre edle deler.

lelomia2

 

Hvorfor ikke overraske din kjære med en helgetur til en romantisk storby, og denne i kofferten. Eller en helg hjemme, full av kjærtegn og denne i sengen.

 

En hissig G- punktsorgasme

patchy paul

G- punktet til kvinner ligger i fremre skjedevegg og kan gi uante gleder. Det erindividuelt fra kvinne til kvinne i hvilken grad de kan oppnå g- punktsorgasme, men et langt sted i riktig retning er et leketøy som er spesielt tilpasset for å stimulere området. Patchy Paul 3 fra anerkjente Fun Factory er en av de aller heteste og mest populære g- punktsvibratorene på markedet – og vil garantert ta din kjære til nye høyder.

 Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du