Intervju: hun liker Golden showers

Ida liker golden showers. Jeg møter henne på togstasjonen i Ski. Hun møter meg med et stort smil og et fast håndtrykk. Hun er feminin, har rosa lepper og øyne som virkelig er de klareste blå øynene jeg har sett. «Ida» er 22 år, tar et friår for å reise, men er nå hjemme på juleferie sammen med kjæresten sin. Hun legger hodet på skakke, ler og sier «Jasså, vi skal snakke om at jeg vil tisses på?»

Jeg lurte litt på hvordan denne samtalen skulle åpnes, men før jeg vet ordet av det er «Ida» igang. Hun forteller om hvordan hun smått begynte å fantasere om det etter å ha sett det på pornofilmer. Til å begynne med skammet hun seg litt, det er tross alt snakk om tiss, men etterhvert tenkte hun ikke på at det kunne oppfattes som ekkelt.

Ida tisset på sin partner

«Du vet at det er diggere for jenter å bli pult hvis hun må tisse?»

Joda, det vet jeg.

«Nettopp, og når man da slipper alt løs er det helt fantastisk! Det begynte nemlig slik, at «Ida» tisset på sin partner. Hun hadde flaks og møtte en mann som ønsket dette. Han var noen år eldre, de var sammen et drøyt år og hadde mye fantastisk sex. Han ville bli tisset på, gjerne mens «Ida» satt på brystet hans. «Jeg syntes det var litt drøyt i sitte så nært hodet, for det hendte jo at noe havnet på ansiktet, men han hadde ikke sperrer på dette.»

Mange er villige til golden showers

«Da det ble slutt var jeg redd for at jeg ikke skulle finne en ny fyr som ble med på dette, men jeg var heldig igjen! Mange er villige til å utforske ting, bare man er tøff nok til å spørre. Når jeg ble sammen med kjæresten min åpnet han for at han kunne tisse på meg i dusjen, og nå kan jeg ikke få nok! Han tisser også inne i meg av og til, men dette kan umulig være sunt?»

Golden showers på underlivet

«Jeg liker det best når han tisser meg på underlivet. At han liksom skitner meg til! Vi kunne aldri gjort dette hvis vi ikke stolte på hverandre. Jeg må vite at han ikke går over grensen, og han vet at heller ikke jeg gjør det. Nå liker han også å bli tisset på, spesielt hvis jeg sitter over fanget hans i badekaret.»

Jeg spør om hun ikke er redd det skal skje andre ting. Når man åpner slusene hender det jo at det kommer en fis. «Ida» ler.

«Nei, jeg er ikke så redd for det. Men som sagt, jeg stoler såpass på kjæresten min, så hvis det hadde skjedd hadde det ikke vært krise!»

Råd til andre som vil prøve golden showers

– Har du noen råd til de som ønsker å prøve dette?

«Gjør det i dusjen! Begynn med å tisse på hverandres tær eller på rumpa, da blir det liksom ikke så nært. Drikk masse vann, ellers kan lukta bli litt rar!»

Jeg og «Ida» går hver vår vei. Jeg sitter igjen med følelsen av at dette en en jente som vet hva hun vil, og som tør å skille seg ut hvis det fører til nytelse for henne og partneren. Før vi skilles sier hun «Vårt sexliv er vår sak. Hvis noen syntes det er litt sjukt, så betyr ikke det noe. Det er vi som skal nyte vårt sexliv, ikke alle andre. Vi kunne jo ikke latt det være fordi andre syntes det er litt ekkelt, det ville vært helt på trynet!»

Vil du lese om ulike fetisjer? Se vår oversikt her.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.