Slik får du bedre utholdenhet i senga

For tidlig utløsning er noe som de fleste menn opplever på ett eller annet tidspunkt i livet. Som oftest er ikke dette noe stort problem, men når tidlig utløsning blir regelen fremfor unntaket så kan det gå sterkt utover parforholdet. 

utholdenhet

 

Hva er for tidlig utløsning?

For tidlig utløsning er en vanlig seksuell forstyrrelse, og man tror at hele 20-30 % av menn rammes av dette i større eller mindre grad. En norsk spørreundersøkelse viser at prematur ejakulasjon er det hyppigst forekommende seksuelle problemet. Definisjonen på prematur ejakulasjon, eller for tidlig utløsning, varierer, men en generell definisjon er gjerne at utløsningen kommer før begge partnerene ønsker det.

Hvordan kan det forebygges?

fleshlight

Først og fremst gjelder den gyldne hovedregelen for et godt og aktivt sexliv: kommunikasjon. Ikke vær redd for å snakke om sex, hva du liker og hva som tenner deg. Dette gjør at skuldrene senkes, man blir tryggere på hverandre og kan nyte i større grad.

Når det kommer til å forbedre utholdenhet i senga finnes det dokumenterte hjelpemidler som bidrar bedre utholdenhet og til å gjøre den seksuelle opplevelsen ennå bedre.Fleshlight er et sexleketøy som gir en deilig og intens orgasme for menn. Dette er et sexleketøy man gjerne nyter når man er alene, men det finnes også versjoner som er spesialdesignet for å trene seg til en bedre seksuell utholdenhet. Fleshlight STU er nettopp et slikt hjelpemiddel. Den er patentert og utviklet med et design og materiale som kjennes ut som ekte hud og har noen innebygde kuler som stimulerer skaftet og penishodet for en intens orgasme. Ved å pumpe og rotere fleshlighten kan du hele tiden justere intensiteten og bestemme selv når du vil komme.

Penispumpe

For at penis skal bli hard, og holde seg hard over lengre tid, så er det viktig at det strømmer tilstrekkelig med blod til penis. Dette skjer ved seksuell opphisselse, men det er ikke alltid at penis er så hard og viril som man ønsker. Med jevnlig bruk av en penispumpe vil vevet i penis utvide seg og du vil oppleve økning i både lengde og tykkelse, i tillegg til en mer intens ereksjon og orgasme.

Redline PSI

Det finnes et bredt utvalg av penispumper på markedet, men om vi skal trekke frem enanbefaling, så blir det Redline PSI. Dette er en avansert penispumpe med et utbedret pumpehåndtak og tilhørende trykkmåler. I tillegg har pumpen sikkerhetsventil og lengdemåler slik at du kan se hvilken effekt pumpen gir.

Om du har noen spørsmål eller ønsker litt veiledning i hvilke sexleketøy som passer deg så kan du kontakte oss her.

 

 

 

 Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du