Leketøy for dere begge

Sexleketøy er blitt allemannseie. Det er ikke noe tabu forbundet med det å ha en vibrator eller dildo liggende i nattbordskuffen. Det er et uendelig stort marked i leketøy rettet spesifikt mot kvinner, og i større grad og i større grad kommer leketøy som retter seg direkte mot menn, utover oppblåsbare sjømannsbruder. Hva så med par? Finnes det gode leketøy som man kan nyte sammen? Ja, det gjør det!

Hvilket leketøy kan man bruke sammen?

De aller fleste leketøy kan selvsagt brukes om man er alene eller sammen med en partner, men hvilke leketøy er spesielt utviklet med tanke på at de skal nytes sammen? Og hvilke er å anbefale?

wevibe4

Det aller heftigste og mest populære sexleketøyet for par er definitivt We Vibe 4. Dette er en parvibrator som er ergonomisk designet for å tilfredsstille både han og henne undersamleie. Det fløyelsmyke materialet og de to kraftige motorene gir en utrolig stimulering  av både penis, G- punkt og klitoris på samme tid. Det er ikke rart at We Vibe 4 har vunnet mange priser siden den ble lansert i 2013. We Vibe kan du kjøpe her.

Om vi skal trekke frem et annet leketøy, så velger vi en vibrerende penisring.

Hva er en penisring?

Penisringer kommer i mange forskjellige størrelser, fasonger og med ulike vibrasjonsmønstre. Det er ikke til å legge skjul på at det finnes mange stusselige varianter på markedet som ikke gjør det helt store for hverken han eller henne, men Lelo Tor 2 er en av de aller beste på markedet. Ikke bare har den en hensiktsmessig utforming, men den har en ekstremt kraftig vibrator som forlenger ereksjonen til mannen, samtidig som den stimulerer klitoris under samleie.

lelotor

Lelo er en av de ledende produsentene i markedet med mange prisvinnende produkter. Her får man både høy kvalitet og høy nytelse.

Kjøp en Lelo Tor 2 fra Nytelse.no i dag. Nytelse har lang erfaring i det norske markedet og er stolte av å kunne si at vi har forbedret sexlivet til nordmenn i hele 10 år.

parFreaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og