Sexy soverom

Når man skal innrede et soverom som innbyr til romatikk så må man huske på at man ikke skal style en scene til en pornofilm. Det trenger ikke nødvendigvis være røde vegger,og fløyel på hodegjerdet for at det skal inspirere til en hyrdesstund.

1. Ha det ryddig.

Skift på sengen ofte, fjern alt av klær som ligger å flyter, rydd smokker og barneleker bort fra nattbordet og slipp inn frisk luft. Å ha det rent og rydding rundt seg bidrar til et bedre humør, noe som fort kan føre til lek mellom laknene. Det frister ikke å kle av seg og nyte noe som helst hvis det er flekker på sengetøyet, og det lukter promp!

2. Tenk på interiøret.

Når mange tenker på sexy interiør så er det ofte fantasier om dype røde vegger, silkelaken og fløyel. Men man vil kanskje ikke ha det slik på et soverom, både fordi det føles ut som et bordell og fordi det ikke er helt din smak. Roseblader på sengen kan faktisk også være ganske upraktisk.

Men du kan enkelt gjøre soverommet mer sexy uten å ta helt av. Ensfarget hvitt sengetøy kan være like sexy som sort sateng og vegger uten for mange blikkfang gjør at dere fokuserer mer på hverandre.  Et godt tips er å ha gardiner som stenger for innsyn, av naturlige årsaker. Hvis du tenker at hvite gardiner er det eneste som blir estetisk vakkert, hva med persienner? Det er enklere å slå seg løs hvis man er sikker på at ingen ser inn!

3. Ha lås på døren.

Soveromsdører skal ikke være låst når man sover, tilfelle det begynner å brenne. Men det kan alikevel være greit å ha muligheten til å skjerme seg fra verden der ute. Hvis man ikke trenger å bekymre seg for at noen kommer inn, er det lettere å gi seg hen til sin kjære.

4. Tenk farger!

Farger har en effekt på hvordan humør man er i. At noen blir avslappet av blått, trenger ikke bety at alle blir det. Hvilke farger påvirker ditt humør i positiv rettning?
Farger som limegrønn, gult og sjokkrosa bør man kanskje unngå, man skal tross alt finne roen på soverommet. Mange velger farger som grått og bruntoner, fordi dette er en del av trenden. Men innslag av farger anbefales alikevel, da grå-og bruntoner beviselig ikke inspirerer mennesket. Hva med noen lyseblå store puter bak hodeputen, eller røde roser i en vase? Jeg vil anbefale å ha «kjedelige» vegger, å heller bytte ut sengetøy og puter av og til. Man blir fort lei av en helt lilla vegg!

RØD stimulerer aktivitet, øker pulsen, gjør rommet mindre.
ORANSJE inspirerer til nytelse, styrke og praktisk kreativitet.
GULT oppløftende, kan gjøre deg urolig, kan gi hodepine.
GRØNN oppfordrer til hvile, kan bidra til passivitet.
BLÅ roer ned, kjølende, formell og konservativ.
INDIGO tung og depressiv, men inspirerer drømmer.
FIOLETT luksus, mystikk, ærbødighet.
ROSA feminin, romantisk, snill.
MAGENTA OG PURPUR visdom, spirituell kjærlighet.
TURKIS kjølende, hygienefargen fremfor noen.
BRUN OG BEIGE jordnær, trygt, kjedelig, praktisk.
GRÅ karakterløs, flat og livløs, depressiv.
SVART ugjestmildt, kaldt, appetittdempende, bruk forsiktig.
HVIT helbredende, uskyldig, sterilt, anonymt.

Kilde: Boken Fargene forteller av Tove Steinbo

5. Vær kreativ!

Man kan kanskje ikke ha et lite sexrom med sexhuske og latexlaken på sitt eget soverom. Men man kan leke og være kreativ. Har man den type seng uten hodegjerde, så kan man kjøpe noen meter med kjetting, som man fester i sengebena med karabinkroker. Enkelt å bruke, enkelt å rydde vekk og man kan låse hverandre fast med håndjern, selv uten hodegjerde!

6. Vekk med fjernsynet!

Å ha fjernsyn på soverommet er ikke godt for noe. Da blir man bare liggende å stirre pådette frem til man sovner. Man kan se på tv i stuen, så trekke seg tilbake på soverommet sammen. Ved å ikke ha tv på soverommet, så prater man sammen, noe som er viktig og sunt i alle forhold!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og