Prostata – slik får du bedre sex ved stimuli

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering av mannens G-punkt. Heldigvis er det flere og flere som får øynene opp for prostata-kjertelen, en viktig erogen sone hos menn. Prøv selv og opplev dypere og mer langvarige orgasmer!

Slik finner du prostatakjertelenProstatakjertelen sitter ca. 4 – 8 cm inn i endetarmen, plassert opp mot magen. Det kan kjennes ut som et litt hardere område, omtrent på størrelse med en valnøtt. Mange menn opplever at det kjennes godt å massere dette området, eller når noen masserer det for deg.

Slik finner du prostata

Det er viktig å ta seg god tid, spesielt om du ikke har mye erfaring med denne typen stimulering. Bruk gjerne et godt glidemiddel for analsex, det er et tykkere glidemiddel som lindrer ubehag og gjør det enklere å slappe av. Start med å føre en finger rundt analåpningen til du kjenner at kroppen slapper av, og du får ført en finger inn i tarmen. La fingertuppen presse forsiktig opp mot magen mens du fører den inn helt til du treffer prostatakjertelen. Det er helt opp til deg hvordan du liker å bli stimulert. Noen menn liker direkte stimulering ved at en finger presser mot prostata. Andre elsker roterende bevegelser rundt og over kjertelen. En annen teknikk er at fingrene drar frem og tilbake over kjertelen. Prøv deg frem og finn ut hva du liker best.

Prostatastimulering kan med fordel kombineres med andre typer sex. En blowjob er den perfekte kombinasjonen hvis man vil ha alt på én gang! Mange menn bruker prostatastimulering for å utløse ekstra dype orgasmer, her er det bare fantasien som setter grenser. Kos deg på egen hånd og opplev noe mer enn den vanlige håndjobben. La din partner gi deg en helt ny opplevelse. Du vil bli overrasket over hvor mange kvinner som har lyst til å eksperimentere mer med sin partner.

Anbefalte produkter for prostatastimulering

Så du har funnet prostatakjertelen, kanskje opplevd de unike orgasmene – hvordan kan vi gjøre det enda bedre? Sexleketøy for menn har hatt en enorm utvikling de siste årene. Prostatastimulering har aldri vært enklere enn det er nå. En god prostatastimulator bør ha en buet tupp slik at den treffer prostatakjertelen. I likhet med andre typer analplugger må den også ha en bred base. Da risikerer du ikke å få hele pluggen inn i endetarmen. I tillegg har de fleste prostatastimulatorer vibrering for økt effekt.

We-Vibe Vector en liten og god prostatavibrator. Pluggen er tynn og relativt kort. Det gjør den perfekt for nybegynnere og samtidig veldig enkel å bruke sammen med en partner. Vector er liten nok til at den fint kan brukes når du har sex med en partner.

Ser du etter noe med mer kraft og intensitet kan vi anbefale Nexus, en serie med oppladbare prostatavibratorer i myk silikon. Velg blant flere ulike modeller i ulike tykkelser og former.

Ta også en kikk på resten av utvalget! O-Boy fra Rocks-Off er den tynneste modellen med en slank stav for økt komfort. Perfekt for nybegynneren! Nalone Pearl har kuler på staven for økt stimulering, er du ekstra følsom rundt analåpningen vil Nalone gi deg en fantastisk opplevelse. Ser du etter noe litt kraftigere er Iker fra Svakom modellen for deg. Iker har 7 vibrasjonsmoduser i den ene enden, og 5 pulseringsmoduser i den andre, for å stimulere både prostata og perineum samtidig! Ta steget og utforsk deilig stimulering a prostata og perineum du også. Oppnå orgasmer du aldri før trodde var mulig! De gode prostatavibratorene finner du hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.