Isdronningens lille hemmelighet

Hun er i en klasse for seg selv. På jobb har hun stålkontroll. Hun er den alle ser opp til, hun skaffer de beste avtalene, signerer de største kundene og vet alltid hva hun skal si for å få viljen sin. Hun får de andre til å jobbe hardere, for ingen vil risikere å skuffe henne. De tror hun er iskald, men de elsker pengene hun får inn.

Hjemme, så gjør hun det jeg sier, og det er sånn hun vil ha det. Det gir henne en frihet hun ikke får på jobb.

Hun vet at hun skal ha på seg hemmeligheten når vi har besøk. Jeg har alltid fjernkontrollen.

Vi var på vår årlige strandferie. Stranden er det eneste stedet hun ikke kan ha på seg hemmeligheten, fordi den ikke tåler å være under vann. Det var mange familier på stranden, men det gjorde ikke noe for oss. Vi ble kjent med flere av de som bodde like i nærheten av leiligheten vår.

Etter noen dager begynte jeg å henge med noen av gutta vi hadde blitt kjent med. Vi ble lei av å sitte på stranda hele dagen, så jeg inviterte dem hjem til lunsj og litt pokerspill dagen etter.

Jeg ga henne beskjed om at hun måtte være hjemme og ordne mat til meg og mine tre nye venner. Jeg sa hun måtte ha på seg den korte, gule sommerkjolen og ingenting annet. Hun visste at hun også måtte ha på seg hemmeligheten, selvfølgelig.

Rundt lunsjtider kom de tre innom som avtalt. Jeg sa de måtte slå seg ned og føle seg som hjemme, så ville hun servere lunsj om ikke så lenge. Leiligheten var ikke så stor at fjernkontrollen mistet kontakten, så jeg trykket litt på den innimellom for å vise at jeg tenkte på henne. De andre kunne ikke se hva jeg gjorde når fjernkontrollen lå i lommen.

Hun serverte en deilig lunsj med krabbesalat og mangodressing. Etterpå tok hun en runde og sørget for at alle hadde noe kaldt å drikke. Mens hun gikk rundt passet jeg på å trykke på fjernkontrollen et par ganger. Jeg kunne se reaksjonen i øynene hennes, men ingen av de andre så ut til å legge merke til noe. Jeg kunne også se at brystvortene hennes stivnet. Det tror jeg nok gutta la merke til.

Hun satte seg ned med oss mens vi spiste og drakk, så hadde vi en hyggelig prat om alt mulig.

Etter lunsjen gikk hun inn på kjøkkenet for å vaske opp, jeg benyttet sjansen til å gi henne noen instruksjoner før jeg gikk tilbake til de andre.

Jeg satte meg ned igjen og fortalte gutta at jeg hadde en overraskelse til dem. Jeg passet på å nevne at eventuelle koner og kjærester kunne komme til å reagere på overraskelsen, så hvis det var noen som ikke ville være med så var det helt greit. Ingen av dem så ut til å ville gå, de tittet over på hverandre og så spørrende på meg.

Jeg satte på litt rolig musikk. Hun gikk først bort til Henrik, satte seg i fanget hans og begynte å gi ham en rolig lapdance. Jeg tok fjernkontrollen opp av lommen så alle kunne se den, når jeg trykket på den så la alle merke til reaksjonen hennes. Hun lukket øynene og stønnet mykt, så fokuserte hun på Henrik igjen. Etter noen minutter dro hun av ham t-skjorten, så hun kunne kysse og småbite i brystkassen hans. Så gled hun ned på knærne foran ham. Vi kunne tydelig se at han var hard, shortsen hans sto i høyspenn. Hun dro strikken over pikken hans og slapp den fri. Så la hun en hånd på hvert kne og spredte bena hans.

Hun dro av seg kjolen så det eneste hun hadde på seg var hemmeligheten. Nå kunne alle se den minimale stringtrusen, og de skjønte med en gang hva jeg gjorde med fjernkontrollen.

Hun slikket seg oppover bena hans helt til hun kom til pikken. Henrik så på meg med et spørrende blikk, omtrent som om han ikke var sikker på om dette var greit. Jeg visste akkurat hva han hadde i vente, og gledet meg til å se reaksjonen hans. Hun tok tak i pikken hans med en hånd og begynte å runke ham. Så presset hun hodet inn mellom bena og slikket ballene hans. Det var tydelig at dette var nytt for stakkars Henrik, han holdt ikke ut lenge før han stønnet og sprutet ut over hodet og ryggen hennes. Hun fortsatte å runke ham helt til han hadde roet seg ned igjen, så tok hun pikken i munnen og slikket opp de siste dråpene. De andre gutta hadde ikke sagt et ord, de satt bare og så på henne med store øyne.

Så var det Kjell sin tur. Hun startet med en lapdance, mens jeg ga henne litt ekstra tid med fjernkontrollen. Hun hadde blitt varmere og kåtere nå. Kyssene hennes var dype og sultne, og det tok ikke lang tid før hun fikk frem pikken hans. Hun tok den i munnen med en gang, så sugde hun hele pikken inn i seg mens hun kløp og dro og brystvortene hans. Hun holdt en jevn rytme helt til Kjell rykket til og tømte seg i munnen hennes. Hun lot den nå halvslappe pikken hans gli ned mellom brystene sine, så klemte hun dem sammen for å presse ut de siste dråpene.

Lasse hadde allerede fått av seg klærne, så hun satte seg på skrevs over ham og presset puppene sine opp i ansiktet hans. Han slikket og sugde på dem mens jeg brukte fjernkontrollen for å gi henne en belønning for at hun var så flink. Hun satt med bena på hver side av låret hans og begynte å bevege hoftene for å presse klitten mot ham. Jeg slo plutselig av fjernkontrollen, hun stoppet opp og så spørrende på meg. Jeg pekte nedover og hun skjønte hva jeg mente.

Hun skled ned på knærne for å suge og slikke på den store pikken til Lasse. Han var tydeligvis mer erfaren enn de andre, han holdt ut en god stund, helt til hun tok et fast grep rundt pikken hans og begynte å runke ham fort og hardt. Han ga henne et skinnende halsbånd av sæd, og som med Henrik brukte hun tungen til å få med seg de siste dråpene fra pikken hans.

Så var det min tur. Jeg sto i midten av rommet, klærne hadde jeg allerede tatt av meg. Hun krabbet over til meg, satte seg opp på knærne og tok pikken min i munnen, akkurat slik hun skulle. Nå fikk hun vist frem alle sine teknikker innen suging, slikking og småbiting. Hun har gjort dette mange ganger før, og synes det å suge pikk er en god måte å slappe av etter å ha hatt full kontroll på jobb.

I det hun kjente at ballene mine begynte å trekke seg sammen tok hun pikken ut av munnen, klemte til rundt ballene og tok hele spruten min ut over ansiktet. Så tok hun meg i munnen igjen og slikket opp de siste dråpene. Hun var vakrere enn noensinne. Hun hadde sæd over hele ansiktet, over hodet, på ryggen, rundt nakken og dryppende nedover brystene.

Hun så opp på meg og smilte, jeg kunne se at hun ønsket seg mer. Jeg ba henne legge seg ned på gulvet, så fant jeg frem noen puter hun kunne ha under hodet og rumpa. Jeg inviterte de andre til å ta på, kysse og slikke henne akkurat der de ville mens jeg så på.

Snart hadde hun tre munner og seks hender over hele seg, pluss de usynlige fingrene fra fjernkontrollen som ga henne det lille ekstra. En av dem hadde tungen dypt inne i munnen hennes, de andre sugde på brystvortene hennes mens de koste med resten av kroppen hennes. Jeg så hoftene hennes rykke til og hun kom med et dypt og intenst stønn. Jeg senket hastigheten på fjernkontrollen og ga beskjed om at de ikke måtte stoppe enda.

Jeg brukte fjernkontrollen til å øke intensiteten helt til hun begynte å riste på hoftene og en ny orgasme strømmet gjennom henne. Hun så over på meg og var tydelig fornøyd, men jeg lot henne ikke slippe enda.

Jeg ba gutta fortsette å kose med henne. Så la jeg fjernkontrollen til side, dro av henne den lille trusa og begynte å slikke henne. Denne gangen tok det lengre tid før hun kom, men plutselig tok hun tak i hodet mitt, presset meg inn i den våte fitta så jeg fikk saftene hennes over hele meg før hun kom med et lystig skrik.

Hun trengte en dusj nå. Gutta ga henne skryt og takket for opplevelsen mens hun gikk ut på badet. Når hun var i dusjen fortalte de meg hvor spennende hadde vært, men også hvor sjalu de var på meg som hadde en sånn dame. Jeg forsikret dem om at ingen ville få høre om dette på stranden neste dag, og sendte dem hjem.

Jeg gikk inn på badet og så på henne mens hun tørket den vakre kroppen sin. Jeg fortalte henne hvor glad hun hadde gjort meg og de andre gutta. Hun kysset meg og takket for at jeg lot henne slippe å ha full kontroll når hun ikke var på jobb.

Kollegaene hennes tror hun er iskald, men hjemme er hun noe helt annet…

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.