Sex for eldre

Sex for eldre er ingen saga blott. Dagbladet har i sommer publisert en sak om hvor godt det står til med sexlivet til de mellom 60 og 75 år, og vi i nyevibber klapper i hendene over gode tall.

Det viser seg at tiden etter tidsklemma virkelig er livets dessert!  Og når Dagbladet publiserer en så viktig og god sak, er det på sin plass at vi forteller om de viktige og gode produktene…

Sex for eldre mennesker

Det er en holdning i samfunnet at sex ikke er så viktig for eldre mennesker, men undersøkelser viser noe helt annet.
Seksualvaneforsker Bente Træen har sammen med kolleger fra Danmark, Belgia, England, Kroatia og Portugal undersøkt hvordan det står til med sexvanene til folk mellom 60 og 75 år.
91% av norske menn og 74% av norske kvinner i aldersgruppa 60-75 år er seksuelt aktive og 50% av begge kjønn sier at de er seksuelt tilfredse. Træen forteller at noe av grunnen til at menn er noe mer aktive enn kvinner trolig er at flere kvinner er enker, mens menn ofte er sammen med yngre kvinner.

Ny gnist i sexlivet

Sexolog og familieterapeut Thomas Winther mener at tiden etter at barna har flyttet ut ofte gir ny gnist i sexlivet. Hvis parforholdet har overlevd tidsklemma så vil man nå oppdage at man har ganske mye mer tid til hverandre, men det kan være vanskelig å vekke sexlivet igjen hvis det allerede har dødd helt ut.
– Det er litt «use it or loose it». Hvis man ikke tar tak i seksualiteten, så vil den falle. Har man latt sexlivet ligge i mange år, er det ikke alltid man kommer i gang igjen, sier Winther til dagbladet.

Bruk sexleketøy

Hos Nytelse.no, en av Norges største nettbutikker for sexleketøy,  hersker det heller ikke tvil om at den eldre garden er seksuelt aktive. Bestillingene strømmer inn fra eldre, både single og par, som ønsker å gi et friskt pust til sexlivet.

Selv om man passerer en viss alder så betyr ikke det at hungeren etter lidenskap, nytelse og nærhet blir noe mindre.

Sex for eldre. Bilde av par
Foto: shutterstock

De deiligste produktene fra Nytelse.no for sex for eldre!

For å få et så godt sexliv som mulig, så må det ofte legges til rette for det etter man passerer en viss alder. Mindre følsomhet og tørre slimhinner er noen av utfordringene man kan støte på. Vi vil tipse om noen produkter som kan hjelpe deg å oppnå klimaks!

Glidemiddel – viktig for sex for eldre

Sex uten fuktighet er vondt, lite spennende og kan føre til skader. Når kvinnen blir eldre hender det at kroppen slutter å produsere naturlig glidemiddel og da er det godt at det kan kjøpes på flaske! Et glidemiddel som gir god og langvarig glid anbefales både til par, til de som skal hygge seg alene og til bruk av sexleketøy.

Vi anbefaler AQUAglide som er dermatologisk og klinisk testet, vannbasert og 100% trygt å bruke.

Dette sier kundene om Aquaglide:
Denne er favoritten! Både meg selv og samboeren elsker denne. Funker supert til all type sex, både alene eller med partner, anal eller vaginal. Utrolig mild og skånsom for huden, perfekt for de av oss som har veldig følsom hud som lett reagerer på skumle tilsetningsstoffer.
KJØP AQUAGLIDE HER!

ON orgasmekrem

On øker orgasmenes lengde, frekvens og intensitet med sine naturlige oljer som smøres på klitoris. Savner du den ekstreme følsomheten som vekket hver eneste celle i kroppen hver gang han la en hånd på deg? Med ON orgasmekrem blir underlivet mer følsomt og hver eneste berøring vil bli mer intens! Dette er en gave til de som ønsker sex for eldre.

Dette sier kundene om ON orgasmekrem:
Vi kjøpte denne kremen da fruen i huset ikke har så lett for å få orgasme. Vi ble positivt overrasket over virkningen på denne kremen; fruen får enklere orgasmer enten ved samleie eller ved bruk av dildo.
KJØP ON ORGASMEKREM HER!

Et kraftig sexleketøy

Det finnes millioner av sexleketøy på markedet, men nå skal du få de absolutt heteste tipsene!
Womanizer har endret sexlivet til tusenvis at norske kvinner. De som aldri før hadde opplevd en orgasme kan nå fortelle om orgasmer så sterke at de ikke klarer å beherske seg. Dette er like viktig for sex for eldre.
Womanizer har en unik teknologi hvor magien ligger i at leketøyet suger klitoris lett inn i en liten hette, for så sende deilige viberasjoner rett mot nervetrådene. Det er helt genialt! Aldri før har et sexleketøy imponert så mye!

Dette sier kundene om Womanizer:
Ekstremt bra!!! Dette kan på ingen måte sammenlignes med en vibrator. Den er unik, og orgasmene er helt utrolige (og veldig mange). Alle kvinner bør eie en Womanizer, i alle fall denne. Anbefales!
KJØP WOMANIZER HER! 

Et annet vibrerende sexleketøy som alle bør ha er en god massasjestav!
Sliter du med å oppnå orgasme under samleie, ved manuell stimulering eller med en normal vibrator vil en massasjestav kunne hjelpe deg med sine enormt kraftige vibrasjoner.

Dette er et produkt som også egner seg til sec for eldre og til bruk på mannen, tenk hvilken følelse vibrasjonene vil gi deg når staven strykes over penis og området rundt?
Massasjestav er også et perfekt verktøy under oppvarmingen. Gi hverandre deilige massasjer og kjenn hvordan lysten blir vekket til liv når hender, munn og den vibrerende staven gir hele kroppen den oppmerksomheten den fortjener.
Dette sier en kunde om massasjestav:
Jeg klarer ikke tenke på noe annet – den er et forstyrrende, og deilig element i hverdagen. Aldri har jeg hatt så intense orgasmer – og det er supervanskelig å legge den fra seg! Vilt!
KJØP MASSASJESTAV HER

 

Sex for eldre. Bilde av massasjestav

 

Et siste tips til sex for eldre…

Det finnes vanvittig mange måter å tilfredsstille hverandre på, og folk flest vet som regel ikke om halvparten engang. HER finner du deilige filmer som kan lære deg deilige nye triks. Lær mer om g-punktet, om sexleketøy, erotisk massasje, nye måter å oppnå orgasme og mye mer! Å overraske eller bli overrasket med nye ferdigheter på soverommet er vanvittig spennende for begge parter, og det gir en klar og tydelig beskjed om at et kreativt og deilig sexliv er velkomment!

Kilde: 
Dagbladet
Nytelse.no

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og