Speilet, en kvinnes guide til økt nytelse

Menneskenes første speil var jevne vannflater og blankt metall. Kamasutra dekker kanskje ikke speilets seksuelle potensial, men vi kan forestille oss hvordan den stille dammen i sultanens forgård, og de blanke sølvplettene og edelstenene som ble sydd inn i sarien til haremspikene, alle vekket den erotiske følelsen av å bli iakttatt.

Ifølge tradisjonen skal kvinner elske å stå foran speilet å beundre seg selv, men ikke når de er nakne. Prøveromssyndromet er et perfekt eksempel – hvem har vel ikke grøsset ved synet av en kroppsdel vi sjelden ser? Vi må lære å like speil i full størrelse.

Du trenger litt tid for deg selv, når du vet at du ikke vil bli forstyrret. Lag en god atmosfære ved å gjøre rommet varmt, velduftende og komfortabelt. Stearinlys er mykere enn elektrisk lys og skaper en stemning som gjør det lettere for deg å bli kjent med kroppen din.

…stå foran et speil og beundre kroppen din. Nyt synet av de naturlige linjene, og se hvor unik du er.

Kle av deg, og ta en dusj eller et bad for å rette fokuset mot kroppen din. Etterpå pakker du deg inn i varmt, mykt håndkle eller en badekåpe. Du kan godt bruke bodylotion eller olje når du utforsker kroppen din. Sett deg i en behagelig stilling foran speilet, og begynn med å berøre og stryke de synlige delene av kroppen, én etter én. Samtidig som du stryker hendene over hver del av kroppen, skal du studere den ordentlig; legg merke til hvor huden skifter farge, og hvor du har små merker eller linjer.

Kjenn hvordan huden føles, og legg merke til hvor den endrer seg. Hvis du blir opphisset, tenker du over hvorfor du ble det.

Nå fjerner du håndkleet, og begynner med brystene. Studer dem. Legg hånden om dem, og kjenn på tyngden av brystene. Lek med brystvortene ved å gni i dem og dra i dem. Gjør deg kjent med formen på brystene, og hev og senk armene for å se hvordan brystene endrer fasong. La hånden gli nedover brystkassen og magen, og kjenn hvor myk du er. Kjærtegn lårene dine, innsiden og utsiden av dem, leggene, og til slutt føttene, de som arbeider så hardt for deg og samtidig er blant kroppens mest erotiske og følsomme deler.

Beveg deg deretter til kjønnet ditt. Bruk gjerne et lite håndspeil når du studerer det. Og glidemiddel. Først skal du bare se på den kronbladlignende formen til kjønnsleppene som dekker åpningen. Deretter bruker du fingrene samtidig som du studerer klitoris. Skyv kjønnsleppene forsiktig til side, slik at du avdekker skjeden. Stikk inn fingrene, og se hvordan det ser ut. Kjenn på strukturen inne i skjeden, og kjenn hvor varm den er. Det er denne varmen og fuktigheten menn elsker å omsluttes av.

Til slutt kan du bare sitte stille og beundre kroppen din. Nyt synet av de naturlige linjene, og se hvor unik du er. Eller gi deg selv orgasme.

Denne artikkelen er et utdrag fra den illustrerte boken Kamasutra – Nytelse for kvinnen, en erotisk guide for kvinner og par som vil oppdage nye former for nytelse. Du finner denne og flere andre erotiske bøker hos Nytelse.no.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette