Slik bruker du en penispumpe

Bruk av penispumpe blir mer og mer populært! Flere oppdager hvor stor effekt en penispumpe har og mange ønsker å få max ut av sitt eget potensiale når det kommer til penisstørrelse. Penispumper brukes ikke lenger bare av de som «trenger» det, den brukes fordi det er gøy!

En penispumpe er uten tvil den enkleste veien til en større og kraftigere penis. For at penis skal bli hard, og holde seg hard over lengre tid, så er det viktig at det strømmer tilstrekkelig med blod til penis. Dette skjer ved seksuell opphisselse, men det er ikke alltid at penis er så hard og viril som man ønsker.

Hvis du ønsker å bruke penispumpe er det viktig å vite hvordan man bruker den riktig. Riktig bruk fører til at mer blod trekkes til penis og den blir større og hardere, i tillegg til en mer intens orgasme. Ved hyppig bruk kan vevet i penis utvide seg permanent og du vil oppleve økning i både lengde og tykkelse.

Slik bruker du penispumpe riktig:

1. Sørg for å ha et barbert underliv! Da får penispumpen bedre «feste» og vakumeffekten blir bedre.
2. Bruk en penisring! Det gjør at blodet holder seg lengst mulig i penis, noe som er selve poenget med penispumpe. Ringen settes på etter at du har brukt pumpen, men finn den frem og ha den klar!
3. Smør et veldig tynt lag glidemiddel rundt åpningen på penispumpen. Dette er også noe som bidrar til at pumpen får bedre «tak» og du får maks ut av vakuumeffekten!
4. Sett penispumpen over penis og pump. Dette skal ikke være ubehagelig, så føl deg frem. Det er bare du som vet hva som fungerer best for deg. Du kan pumpe litt, for så å slippe vakuumet, og så pumpe litt til. Øk trykket gradvis og når du har oppnådd maks effekt er det lurt å holde vakuumet litt før du åpner ventilen.

Lise og kjæresten testet en penispumpe!

Lise har testet mengder av sexleketøy og hennes tester er alltid ærlige, sexy og en glede å lese. Da hun skulle gjøre en test av penispumpe overrasket hun kjæresten mens han sov og det ble en svært erotisk opplevelse for dem begge. Lise forteller at penispumpen økte størrelsen på kjærestens penis og kjæresten opplevde en av de villeste orgasmene han har hatt!

Et stort utvalg penispumper finner du hos Nytelse.no, så finn din favoritt og prøv du også!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,