Test av penispumpe!

Hvordan ber du noen gjøre en test av penispumpe, uten å ødelegge selvtilliten deres fullstendig? Det er søren ikke lett, men det er en del av jobben! Man tenker kanskje at en penispumpe er noe kronglete greier, laget for menn som ikke er fornøyde med penis. Men det stemmer på ingen måte! Jeg og typen har testet en penispumpe, og kjære… Det var sexy, det var spennende, det var erotisk og det var så til de grader jævli kult!

Som vanlig fikk jeg pakken et par dager etter at jeg hadde bestilt en penispumpe hos Nytelse.no, og jeg var supergira! Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle spørre typen min om vi kunne gjøre en test av penispumpe. Jeg er jo veldig fornøyd med størrelsen på hans penis! Men for å fortelle dere om fordelene ved en penispumpe, så må jeg ha testet en. Og siden jeg ikke eier det rette «utstyret», så må typen bare stille opp. Derfor spurte jeg om han ville være med å teste en dings som ville gjøre penisen hans mer følsom! Og så nevnte jeg så vidt at penisen kanskje også ble hardere og litt større. Og han lot seg lure, heldigvis!

Klar for test

En søndags morgen i oktober våknet jeg litt tidligere enn vanlig, av en svært upassende våt drøm. Men siden jeg allerede var kåt og vi allerede var i sengen, så jeg ingen grunn til at penispumpen ikke skulle testes akkurat der og da. Problemet var bare at typen sov.. Jeg snek meg inn på badet, tok en lang dusj og fjernet hvert eneste lille kroppshår fra halsen og ned. Så listet jeg meg inn på soverommet og satt meg over brystet hans, med ryggen vendt mot ansiktet hans. Jeg elsker å sitte slik. Jeg har full kontroll over hans bevegelser, samtidig som jeg har full tilgang til hans store stolthet. Dessuten er det ikke noe minus at han da får orkesterplass til den kroppsdelen han digger mest i verden!

Jeg tok litt glidemiddel og begynte å massere penisen hans, som allerede var mer enn klar nok for meg. Han ble sikkert hardt av å kjenne lukten av meg..? Han våknet sakte men sikkert og la hendene på baken min. «God morgen», sa han. Med søvnig og deilig stemme. Jeg ba han om å slappe av og være stille. Han bare fniste litt til svar. Jeg tok frem penispumpa og satt den over penisen hans. Han så selvsagt hva jeg gjorde. «Kødder du?!» Jeg kunne ikke tyde om hans var irritert eller skeptisk..

Viktig å være barbert

«Hysj! Ikke et ord før vi er ferdige, okay?» Han bare nikket til svar. Jeg pumpet et par ganger og jeg så hvordan huden klistret seg til bunnen av pumpa. Typen min var nybarbert, noe som er ganske viktig for at man skal få pumpa til å sitte og for at det skal bli tett nok til å bygge opp et vakuum. Han pustet inn, dypt. Og da visste jeg at han likte det! Jeg pumpet et par ganger til, før jeg lente meg over og tok ballene hans i munnen, og kysset og slikket dem mens han slikket meg.. Jeg sa jo at han hadde orkesterplass! Hehe..

Suppler med penisring

Jeg slapp ut vakuumet i pumpen og tok den av. Så kysset jeg penishodet hans. «Å fy faen», sa han med et stort glis! Jeg tok en penisring rundt penisen hans, for det har jeg lest at skal være lurt. Da vil blodet bli i penis, og man vil beholde den store staken i lang tid.
Når jeg da tok i bruk pumpa igjen, kunne jeg se hvordan penis vokste seg stor og tykk. Jeg kunne sverge på at den var større enn vanlig, men jeg kunne jo ikke være sikker før jeg hadde testet den.. Så det gjorde jeg! Han fylte meg opp, på alle mulige måter. En penispumpe er en helt genial sak! Men mitt bekjentskap med denne pumpa skulle ikke stoppe der.. Fordi nå var det min tur. En penispumpe er jo egentlig ikke for jenter, men litt kreative må man jo være!

Hvorfor ikke penispumpe på jenter?

Vi brukte pumpa både på brystene og i underlivet mitt, og det var ganske smart! Den suger jo blodet til området, og da blir man jo mer følsom!

Test av penispumpe – hva er konklusjonen?

Vel, penisen ble betydelig større! Og den holdt seg sånn frem til vi fjernet penisringen etter utløsning. Jeg vet om folk som har fått permanent større penis fordi de brukte pumpa ofte også, men jeg har aldri testet selv..

Ble penis mer følsom? Ja! Typen min var helt i ekstase! Var det usexy? Overhode ikke! Det var helt fantastisk. Det som er spennende med sex er jo å utforske og leke, så man må ikke sette grenser for seg selv fordi man gjør seg opp en tanke på forhånd. Noen ville kanskje bli litt satt ut hvis man drar frem dette tidlig i forholdet, men det ville man kanskje med alle leketøy?

Penispumpe er for alle som vil få mest mulig ut av opplevelsen

En penispumpe er overhode ikke bare for de som er misfornøyde med størrelsen på penis! En slik pumpe er for alle som vil ha maks ut av opplevelsen! Den er for alle som vil utforske et nytt nivå av nytelse. En penispumpe er for alle som er smarte nok til å ikke bestemme seg for hva de syntes om et sexleketøy, før de har testet!

Men hvis du lurer på om en penispumpe gjør penis større, så er svaret et stort JA!

Vi testet penispumpe med trykkmåler. En effektiv sak som vi begge likte veldig, veldig godt!

– Lise