Slik blir han en bedre elsker!

Å se henne vri seg i nytelse under deg, se henne sette pris på deg du gjør for at hun skal ha det godt og høre lydene hun lager når kroppen hennes rister av orgasme. Menn elsker å se partneren sin nyte. Og selv om han i utgangspunktet tilfredsstiller henne, så er det alltid ting man kan gjøre for å ta ting til et nytt nivå. Når det kommer til sex er det alltid ting som er uprøvd!

Her er forslag til en del produkter som gjør han til en bedre elsker!

Potent Forte:
Hold ut lenger og gi henne flere intense sexopplevelser! Potent Forte er et potensmiddel som gir han økt lyst og en kraftigere ereksjon!  Hun kommer til å elske hva den gjør med deg!
Kjøp Potent forte HER!
Virker ikke Potent Forte for deg? Prøv Vigoman!

Penisring: 
Penisringer og -hylser har to hovedfunksjoner. Den ene er å øke nytelsen hos partneren, den andre å gjøre penis stivere og stiligere. Det finnes også penisringer med innebygd vibrator som kan stilles inn til å stimulere deg, partneren eller begge to. Ringene finnes i både elastiske og «harde» materialer. Dersom du ikke har testet dette før, anbefaler vi de rimelige elastiske.
Se et stort utvalg av penisringer HER!

Stimuler henne med herlige vibrasjoner!
Noen kvinner er helt avhengi av stimuli av klitoris for å få orgasme. Denne stimulien kan det være vanskelig å gi med bare hendene. Men med et godt verktøy, som en vibrator, vil hun garantert elske det du gjør med henne!
Vi anbefaler at du bruker DENNE vibratoren når du skal tilfredsstille henne!

Penispumpe:
Penispumpe er en vitenskapelig metode for å øke volumet på en vanlig ereksjon ved hjelp av vakuum. Penispumpene øker både lengden og tykkelsen. Prinsippet er enkelt, metoden utprøvd og bruken ukomplisert. Pumpen trekker rett og slett mer blod til penis og gjør den lengre og tykkere enn ved en vanlig ereksjon. Ved jevnlig bruk vil vevet i penis utvide seg.
Vi anbefaler DENNE penispumpen!

Ønsker du bedre utholdenhet?
Plages du av for tidlig utløsning? Da er du i samme båt som tusenvis av andre – men det finnes hjelp å få. Promax skal du smøre tynt på penishodet, og virkningen er at den setter ned følsomheten slik at du holder lenger.
Kjøp Promax HER!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du