Oppnå seksuell lykke!

Det har blitt skrevet side opp og side ned om hvordan man skal oppnå seksuell lykke, og for de som allerede er fornøyde kan det virke som et medieskapt mas. Men for noen er dette er problem som tar opp så mye tanker og følelser at det går utover den generelle lykken. Man hører om folk som har så voldsomme orgasmer at de er svimle lenge etterpå, og man leser om par som er så kåte på hverandre at de river klærne av hverandre så fort de kommet innenfor døren.  Men for mange er historien en ganske annen. Den seksuelle lykken er rett og slett ikke tilstede. Hva gjør man da?

Her er noen tips for hvordan du kan bli hakket mer fornøyd med eget sexliv:

Ta på deg selv!
Studier viser at de som onanerer ofte har større sjanser for å ha en tilfredsstillende sexliv med en partner. Grunnen til det er at du lærer å kjenne egen kropp, og hva som føles godt for deg. Kanskje man rett og slett må bestemme seg for å jobbe litt for egen nytelse? De første gangene kan det føles litt rart, men etter hvert som du lærer hva som føles bra vil det være verdt det!

For kvinner kan det være en god idé å skaffe seg en vibrator og prøve den litt ulike steder i underlivet. DENNE er en rimelig men god variant, og DENNE er for deg som vil ha det aller beste!
For mannen er det et godt tips å bruke glidemiddel når du onanerer, opplevelsen blir da mye bedre! DETTE er et glidemiddel vi anbefaler for den type bruk.

Kommuniser!
Å snakke sammen om sex utenfor soverommet er viktig, men kanskje ikke så lett. Man er helt nødt til å klare å kommunisere, på en aller annen måte. Om man klarer å sette ord på det man tenker, er det fint. Men dersom man synes det er vanskelig, kanskje man skulle testet ut kroppsspråket?  Gi lyd fra deg når partner gjør noe du liker, et stønn eller tyngre pust holder! Man kan også føre partners hender dit man ønsker. MEN om du skulle oppleve noe du overhode ikke liker, da MÅ du si ifra! Det som også kan være spennende er å se en film med erotisk innhold, slik at man på den måten kan fortelle partneren hva man liker. Prøv for eksempel en instruksjonsfilm som DENNE, som gir dere gode tips og lure triks.

shutterstock_409470220

Bruk tid på forspillet! 
Det er minuttene før selve penetreringen som kanskje er det aller viktigste. Det er nå man bygger grunnlaget for god sex. Kroppen gjør seg klar til sex, og naturlige smøremidler produseres. Hopper man over forspillet, blir det ofte en mindre trivelig opplevelse. Grunnen til at forspill er viktig, er at det er da man bytter på å stimulere hverandre på den måten man liker aller best! Man tar seg tid til å gi partneren en god opplevelse. Her har man mulighet til å roe ned, lytte til partneren signaler, bli kjent med hverandres kropper og sette pris på den nytelsen man gir hverandre. Har man sex for hun er klar, er det rett og slett ganske vondt. Men om man ønsker å ta en «kjappis», så er et godt glidemiddel viktig! DETTE glidemiddelet passer utmerket for samleie.

 

Elsk deg selv!
Jada, mange ord har vært skrevet om det å elske seg selv. Men fremdeles er det mange som ikke ser at man begrenser seg selv ved å være enormt usikker på sin egen kropp. Hvis man er nervøs for hvordan man ser ut mens man har sex, så bruker man mye tid på å tenke på det og veldig lite tid går med til å nyte. Slapp av. Partneren din liker deg som du er, ellers ville dere ikke vært i denne situasjonen.

 

Se bort fra den «seksuelle modellen»!
Du har kanskje et bilde i hodet ditt av hvordan du mener ting burde være. Og dette bildet er nok skapt av ting du har sett eller hørt. Legg alle disse forestillingene til side! Hvis man skal sammenligne seg selv og sitt eget sexliv med andre, så blir man sjelden veldig fornøyd. Alle liker forskjellige ting, og hva er vitsen med å strebe etter å få et sexliv som kanskje ikke passer for deg?

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og