Fem ting kvinner gjør som ødelegger sexlivet!

«Kvinner er vidunderlige vesener på mange, mange måter, men vi er også i stand til å surre oss selv inn i skummende, paranoid angst for ting som virkelige ikke skal bety noe», skriver sexekspert og forfatter Tracey Cox i et innlegg i avisen Daily mail. Og dette stemmer så til de grader, hvertfall når det kommer til sex! Cox nevner også fem ting hun mener ruinerer sexlivet totalt. Er du enig?

Å være pysete i senga! Det hjelper ikke å teste ut nye ting og by på både det ene og det andre, hvis du hele tiden skal rynke på nesa og gi tydelige signaler om at dette syntes du er ekkelt!

Vårt tips: Det er ikke noe hyggelig å bli avvist seksuelt, og heller ikke motta tydelige signaler om at partneren ikke liker det som skjer. Men da kan det være lurt å droppe det også. Ingen skal måtte oppleve å gjøre noe de ikke ønsker. Hvis hun ikke vil suge, hva med å finne alternativer, som kanskje er vel så bra? En bra runk med masse glidemiddel, utført av henne, er absolutt å anbefale! Les DENNE saken for å lære hvordan du skal legge en hånd på han.

Du vil ikke prøve noe nytt! Ting kan etter hvert bli litt kjedelig i sengen, og hvis du aldri er villig til å prøve noe nytt, så forblir det nettopp det. Kjedelig, altså!

Vårt tips: Det er viktig å prøve nye ting, men enda viktigere er det å være komfortabel! Er det noe dere kanskje kunne forsøkt, men kanskje i en mildere grad? Kanskje han ønsker å utforske bondage, men hun ikke tror at det er noe for henne? Da kan et bind for øynene være første steg i en ny retning! Har dere tatt en titt på DENNE? Den er en god start!

Du kjenner ikke din egen kropp! Uansett hva han gjør, så gjør han det ikke riktig. Men du klarer heller ikke fortelle han hvordan du faktisk vil ha det!

Vårt tips: Bli kjent med egen kropp! Det er faktisk sånn at du må kjenne en by for å kunne guide noen andre gjennom den. Sånn er det også med kroppen. Finn ut hvordan du vil bli stimulert. Det er smart å være alene i rommet når du prøver deg frem, slik at du virkelig kan slappe av!

Du tar aldri initiativet til sex! Menn tar som regel initiativet til sex, og det irriterer han!

Vårt tips: Vis han at du vil ha han! Han trenger også å vite at du har lyst på han! Menn blir fortere klare, enn det damer gjør. Derfor ender det ofte med at han tar initiativet til sex! Men er det ikke slik at når man først er i gang, så kommer den brennende lysten av seg selv? Har dere tid, så kyss han litt ekstra lenge. Ta på han. Vis med hele deg at du vil ha han!

Du blir lett flau! Du skammer deg over magen din, over lårene dine, over leggene som burde vært barbert og heisann, der kom det en lyd som ikke burde kommet. Men du feis ikke!

Vårt tips: Finn ut når du føler deg bra! Under akten så tenker ikke mannen på detaljene ved kroppen din som du kanskje misliker, så slapp av! Men skulle det være sånn at du virkelig hater deler av kroppen din, så finnes det undertøy som kamuflerer, og er vanvittig sexy samtidig!

Misliker du magen din? Sjekk ut DETTE. 

Liker du ikke puppene dine? Sjekk ut DETTE. 

Liker du ikke rumpa di? Prøv DENNE.

Liker du ikke armene dine? Prøv DENNE.

Kilde:side3.no , Nytelse.no

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,