Få supersex: Legg en hånd på han!

At kvinners underliv kan være litt vanskelig for menn å forholde seg til, det vet alle. Men det dukker også opp spørsmål i kvinnens hode når hun skal tilfredsstille mannen! Det første som er viktig å huske på, er at du ikke må være flau for å innrømme hva du skal gjøre når du får en penis mellom hendene, mannen vil helt sikkert mer enn gjerne vise deg hva han liker! Få han til å vise deg rytme, fart og trykket han liker ved å legge dine hender over hans når han runker. Hvis han er litt sjenert tar du saken i egne hender, og lytter til lydene han lager og uttrykket i ansiktet hans. Prøv deg frem med ulike hastigheter og trykk. Spør også litt underveis. «Hardere? Fortere?» Og han vil nok nikke eller riste på hodet til svar.

shutterstock_224352658

–          Bruk glidemiddel! Iblant er det nok med spytt eller væsken mannen selv produserer når han blir tent, for at alt skal være ok. Men man vil vel at ting skal være bedre enn bare ok? Godt med fuktighet vil ikke bare bringe han til himmels, men han vil føle at han kommer til himmelen i en splitter ny sportsbil med en øl i hånda, fotball på tv og en deilig kvinne ved sin side! Det finnes ulike typer glidemidler, men Aqua Glide er et godt glidemiddel som ikke tørker ut.

–          Finn en behagelig stilling! Glem tanken om å ligge ved siden av han i sengen! Sitt i stedet skrevs over brystet eller ansiktet hans, eller få han til å stå foran deg mens du sitter i sengen, på den måten kan du bruke begge hendene og du blir ikke så fort sliten!

–          Grunnstrøket. Bruk en hånd for å holde penis støtt, la den andre danne en løs neve og gli oppover og nedover skaftet, mens du knytter neven forsiktig. Teknikken er mer eller mindre den samme om han er omskåret eller ikke. Trekk aldri forhuden tilbake hvis det ikke er godt med fukt! Bruk godt med glidemiddel og trekk forhuden over penishodet og «rull» den nedover skaftet. Jobb med forhuden og få den til å gli opp og ned langs skaftet.

–          Bruk riktig trykk! For lett trykk kan føles nesten som «ingenting», men for hardt gjør vondt!   Er du i tvil, begynn forsiktig og legg på mer og mer trykk. Spør underveis!

–          Kjenn på rytmen! Begynn med en rytme som er laaaaangsom og ertende, og sett opp farten etter hvert som han nærmer seg orgasme. Går du for fort frem kan han enten bli ufølsom for berøringen din, eller bli sår og overfølsom. Godt håndarbeid er som en god film, det begynner langsomt og spennende, og bygger seg jevnt opp til en herlig klimaks!

–          Hånden faller snart av!!! Å vise at du blir sliten og får vondt i hendene er ikke veldig sexy, og det kan stresse han og hindre han fra å komme! Men elsker tanken på at du digger å ta på han, så la han fortsette å tro det. Gi i stedet fingrene en vil ved å klemme de fast rundt penis og hold dem i ro. Det å stanse i et minutt eller to kan øke spenningen, så ikke få dårlig samvittighet. Kyss han litt på halsen, og munnen, og han vil garantert «tilgi» deg for din lille pause!

–          Det ser ut som om han er i ferd med å … ??
Det er veldig inviduelt hva slags stimulering han vil ha. De fleste menn vil foretrekke at du øker trykk og rytme betydelig i sekundene før orgasme og utløsning, og så senker farten og letter trykker betraktelig under orgasmen. Stans for guds skyld ikke helt! Etter orgasmen et det mange menn som er superfølsomme!! Et lite kyss kan få han til å fyke i taket, istedenfor å omfavne deg. Ikke bli fornærmet av det. Og hva du enn gjør, ikke lag oppstuss over sølet!! Du vil jo ikke at han skal skamme seg etter orgasme? Hent et håndkle, vær litt kul og gi han en cola.

Etterhvert som du får teken på å tilfredsstille han «manuelt», kan det være greit å vite at det finnes masse sexleketøy som gjør leken mer spennende! En vibrator til han finner du HER, og er en morsom greie å overraske han med. Man kan også gi han en ny opplevelse ved å prøve å bruke en kondom! Mange menn syntes det er opphissende med damer som tester nye ting.
Og hva med å bruke en penisring? Da blir mannen mer følsom for dine berøringer.

til-artikkel

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og