Frivillig sexslave

Kveld. Vi drikker rødvin og koser da det ringer på døren. Lisa reiser seg for å åpne og jeg følger henne med blikket når hun går for å åpne. Jeg vet at hun er naken under skjørtet og toppen og jeg kjenner at bare tanken på at den søte, lille vagina hennes ikke har noe mellom seg og gulvet, gjør at kuken min blir hard. Jeg tar en slurk rødvin og tenker på forrige kveld.

Lisa viste en ny side av seg, den dominerende Elisabeth-siden. Hun nølte ikke med å befale meg og tvinge meg til å gjøre de mest perverterte ting, som for eksempel å slikke rompehullet hennes. Etterpå riste hun meg og jeg tror virkelig hun likte det, for da jeg slikket henne etterpå var hun klissvåt og det gikk for henne i munnen min.

Lisa avbryter meg i disse hyggelige tankene da hun kommer tilbake med en venninne. Jeg reiser meg og tar henne i hånden. Hun er heter Michelle, er liten og har langt mørkt hår i to fletter som får henne til å se ung og lolitaaktig ut, noe som backes opp av klærne hennes. Knestrømper, foldeskjørt og en trang rosa topp. Hun er søt, fransk og ganske frampå. Michelle fniser og prater engelsk med tydelig fransk aksent. Vi drikker mer rødvin og praten kommer ganske snart inn på sex, en ganske åpenhjertig samtale.

Michelle tilstår at hun er dødskåt fortiden, fordi hun ikke har noen type, »ja ikke noe venninne heller, for den saks skyld». Lisa og Michelle fniser litt av siste kommentar og jeg setter meg nærmere Lisa i sofaen. »Så, Michelle, hva synes du om Lisa, da?» Michelle himler med øynene og sier at om hun ikke var opptatt hadde hun kastet seg over henne for lenge siden, »selv om jeg langtfra er noen predatortype. Selv liker jeg å bli dominert. En mann skal være hard og bestemt, i allefall i senga…» Jeg legger en hånd på låret til Lisa og klemmer det lett. Jeg kan høre at pusten hennes øker når jeg stryker opp og ned innsiden. Michelle ser det og tar en rask slurk. »Og hva synes du om kroppen hennes, da? Har hun fine pupper?» Michelle ser på meg, så går det langsomt et lys opp for henne, og hun reiser seg og setter seg ved siden av Lisa.

Hun legger langsomt en hånd på det høyre brystet. »Kjempefine!» sier hun, men nøler litt når hun kommer til brystvorten. Hun fingrer litt med piercingen. »Jeg har piercet den» sier Lisa. Vil du se?» Michelle nikker og Lisa drar opp toppen og viser henne den harde brystvorten. »Gjorde det ikke vondt?» sier Michelle og bøyer seg nærmere. »Jo, men nå synes jeg det er opphissende, det gjør vel andre her også, eller hva?» Hun lener seg tilbake og jeg kysser henne lenge på munnen. Michelle fortsetter å ta på brystet og fingrer med piercingen.»

Du, da, Michelle. Vi skal ikke få se puppene dine, da?» Michelle nøler litt, men drar toppen opp over puppene. De er små og runde, med harde små vorter. Lisa tar på den ene. »Vortene dine er steinharde!» sier hun overrasket. Michelle lener seg tilbake og ser ut til å nyte oppmerksomheten. »Kjenn, Steinar!» Jeg setter meg på den andre siden av Michelle og beføler brystene hennes. De er små og faste og vortene er virkelig steinharde. Jeg klyper lett i den ene og Michelle prøver å holde igjen et gisp. Så sier jeg henslengt;»

Vi skal ikke få se resten også, da?» »Fy, Steinar! Tenk om hun ikke vil?» »Men Elisabeth, » sier jeg og legger trykk på navnet. »Du hadde likt det du også, hadde du ikke?» Lisa ser overrasket ut, men så smiler hun lurt. »Joda, jeg må innrømme det. Vis oss resten da…» Michelle ser fra den ene til den andre, så stiller hun seg midt på gulvet og drar opp skjørtet. Fitta hennes er helt glattbarbert, bortsett fra en liten dott helt øverst. Jeg kan høre hvordan Lisa drar pusten tyngre når hun ser den. Så retter hun seg opp og vinker Michelle nærmere. »Du skjønner, Michelle. Jeg vil at kjæresten min skal ha de beste minnene av København som mulig. Jeg regner med at du vil stå til tjeneste og utføre hans minste ønsker? Hmmm?» Elisabeth-rollen er helt framme og Michelle skjønner hva som foregår. Raskt går hun inn i en lolita-aktig, uskyldig rolle. Hun ser sjenert ned i gulvet. »Ja, Mademoiselle» sier hun med barbie-stemme. »Har du hatt pikken til en mann i munnen før, Michelle? Kjent den store, harde manndommen banke i munnen? Kjent ham sprute den varme sæden sin og fylle deg opp til det renner ut av munnvikene?» »Nei, Mademoiselle. Jeg…jeg har ikke engang sett en mann naken.»

Jeg reiser meg og stiller meg demonstrativt foran den franske jenta. Lisa lener seg tilbake i sofaen og sier hardt: »Da blir dette din første. Dra ned buksesmekken hans!» Michelle skynder seg å gjøre som »mademoisell´en» sier. Hun kneler foran meg og fomler litt med glidelåsen. Lisa smekker irritert med tungen.

Alt rollespillet har gjort meg steinhard og Michelle gisper når hun tar den fram. »Monsieur, de…de er så stor!» Mellom de små fingrene hennes blir den raskt stivere. »Begynn med å slikke ballene hans, Michelle! Etterpå slikker du deg oppover stammen og tar du ham dypt i munnen. Bare følg hans ordre. Jeg skal bare ta på meg noe mer…passende!» Lisa reiser seg og går ut. Jeg griper Michelle i håret og tvinger henne til å se opp. »Du vet hva dette betyr, gjør du ikke?» »Jeg…jeg er ikke sikker, Monsieur…» »Det betyr at du er leketøyet vårt i kveld. Du gjør som du får beskjed om, ellers vil vi straffe deg! Er det klart!» Hun ser skrekkslagen ut, men nikker fort. »Ja, Monsieur. Jeg forstår. Jeg er leketøyet deres i kveld.»

Bra. Du kan nå be om å få suge meg.» »Monsieur, kan jeg får lov til å suge dem?» »Suge hva da? Fingrene mine?» Jeg ler foraktelig og hun rødmer. »Jeg mener…kan jeg få lov til å suge deres…lem, Monsieur?» Jeg tar et hardt tak en den ene fletta hennes og hveser til henne; »Det heter; “Kan jeg få lov til å suge deres kuk, Monsieur?”, er det forstått!» Hun klynker og ser bedende opp på meg med store øyne. Hun skynder seg å gjenta hva jeg sa. Jeg innvilger ønsket hennes og hun tar meg dypt i munnen. »Bruk tungen mer, leketøy, jeg skal kjenne den hele tiden!» Hun adlyder. Etter en stund sier hun »Monsieur, kan jeg få lov til å slikke…ballene dine? De er så opphissende når de er glattbarberte.» Jeg sier ikke nei til det og snart er ballene mine klissvåte av spytt.

Jeg hører klakking i stilletthæler og ser opp. Lisa har tatt på seg et kort lakkskjørt som knapt nok dekker baken hennes, svarte lærstøvler og en lakktopp som virkelig klemmer ting opp i lyset. Hun er ganske tungt sminket og har en liten bag i hånden. Hun kommer bort til oss. »Nå, oppfører slaven vår seg som hun skal?» Jeg kan kjenne hvordan Michelle stivner når hun hører ordet »slave», men jeg tvinger henne til å fortsette å suge meg. »Vel, hun er flink til å suge, men ludderet foreslo selv å slikke ballene mine. Hun trenger virkelig å lære disiplin og høflighet, så jeg regner med at du har tenkt å gjøre noe med det?» Jeg trekker kuken min ut av den lille munnen til Michelle og snur henne rundt så hun kan få se Lisa. Hun himler med øynene og stotrer fram; »Mademoiselle, de…de…» Lisa tar en kort pisk fram fra den sorte bagen. »De..de…hva da? Slave?» Michelle blir taus. »Kom her! Michelle krabber bort til henne på alle fire. Imens kler jeg raskt av meg og setter meg i sofaen for å virkelig bivåne skuespillet foran meg.

»Kjæresten min sier du trenger disiplin, er det sant!?» Michelle ser redd ut og hvisker når hun svarer. »Mademoiselle, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre…» »Hold munn, slave!» Mens jeg pønsker ut en passende lekse kan du slikke støvlene mine.» Det er litt av et syn. En lakkledd dominatrix som tvinger en lolita i knestrømper, miniskjørt og trang topp til å slikke støvlene hennes… Bare det nytende uttrykket i ansiktet til lolita´en avslører henne som en ekte masochist.

»Nå kan du slikke deg oppover…sakte!» Michelle slikker seg oppover de glatte leggene og knærne, men hun nøler når hun kommer til lårene og stopper helt når hun når skjørtekanten. »Nåå, slave? Stopper du?» »Jeg…jeg kan ikke gjøre det, Mademoiselle.» Raskt som en huggende slange griper Lisa tak i håret hennes. »Nå er det nok tull fra deg! Steinar, sett på henne håndjern!» Jeg henter et par håndjern i bagen, tvinger hendene til Michelle bak på ryggen og låser dem fast. Jeg vet at hun nyter dette… Et par sterke mannshender som tvinger henne til hjelpeløshet… Jeg kjenner etter i skrittet hennes. Klissvåt. Jeg tar fram et halsbånd og en lenke og setter på henne så hun skal bli enklere å kontrollere. »Både herskerinnen din og jeg er skuffet! Fra nå av skal du tigge om å få gjøre alt vi ber deg om! Er det forstått?» Store tårer triller nedover kinnene til Michelle når hun svarer. »Jeg…jeg mente det ikke, mademoiselle. Jeg klarte bare ikke…» »Nå skal du tigge om å få lov til å slikke vagina mi. Om du ikke gjør det, skal nok Steinar greie å overtale deg…» Jeg plukker opp pisken og slår et prøvende slag i lufta. Michelle klynker og skynder seg å stotre fram; »kan jeg får lov til å slikke…vagina deres, Mademoiselle» Lisa nikker. Michelle krabber bort til stolen og ansiktet hennes forsvinner inn mellom herskerinnens lår.

Jeg kan se at Lisa nyter dette. En underdanig slavepike som blir truet til å slikke henne av en mann med ståkuk og pisk… Hun stønner høyt når Michelle tar i bruk fingrene. Etter en stund sier Lisa; »Nå er det på tide med straffen din, ludder! Du skal få ti slag. Du skal selv tigge om å få dem, og du skal telle underveis. Om du kommer ut av tellingen begynner vi på nytt, er det forstått!» »Ja, Mademoiselle. Jeg…jeg har vært slem pike… Jeg ber om å bli straffet. Pisk meg, vær så snill!» Lisa nikker til meg og jeg begynner å piske henne. På syv kommer hun ut av det og vi begynner på nytt. Hun skriker for hvert slag og når hun kommer fram til de siste tallene, hulker hun dem fram og faller sammen på gulvet. Baken hennes er rødstripete og hun hiver etter pusten. Jeg haler henne opp igjen og setter meg i stolen. »Nå kan du tigge om å få suge kukken min. Kanskje du er høflig nok denne gangen?» »Monsieur, kan jeg få lov til å suge kuken deres?» Jeg gjør tegn til at hun skal fortsette å be. “Jeg…jeg trenger kuken deres, Monsieur. Jeg trenger å kjenne den store, harde pikken deres banke i munnen min. Vær så snill, Monsieur, knull munnen min med den store kuken deres!” Jeg tar tak i hver flette og drar det søte ansiktet hennes ned i skrittet mitt. Grådig forsyner hun seg og suger i seg kukken min til nesen hennes er begravet i kjønnshåret mitt. Jeg knuller henne utålmodig i munnen. Jeg kan se at hun er klissvåt, for det renner nedover innsiden av lårene hennes. Hun må virkelig tenne på å bli kontrollert og utnyttet, tenne på å kjenne en hard og dominerende snorre i munnen…

Imens ser jeg at Lisa har spent på deg den store, svarte dildoen sin og nå gjør hun signal til at jeg skal avbryte og binde Michelle fast til stolen så baken hennes er tilgjengelig.

Jeg trekker meg ut av pikemunnen, finner fram et tau og binder henne hardt fast. Så snur jeg stolen så hun stirrer rett inn i det store speilet på veggen. Jeg kan se at hun sperrer opp øynene når hun ser den store plastkukken. »Nei! Mademoiselle, jeg ber dem, ikke gjør det. Vær så snill!» »Hold munn!» glefser jeg. »Det eneste du skal gjøre nå er å tigge om at herskerinnen din skal knulle deg hardt og nådeløst! Hvis ikke…» Jeg vifter litt med pisken. Michelle klynker, så lukker hun øynene hardt igjen og stønner fram; »Mademoiselle, jeg vil at de skal…knulle meg hardt og nådeløst.» »Du er et lite ludder og skal knulles som et!» »Ja, jeg er et ludder. Jeg nyter å bli knullet hardt og jeg tenker bare på store, harde kuker og klissvåte fitter! Jeg elsker å kjenne harde hender dominere kroppen min og bruke den som et leketøy. Nyter å kjenne en snorre som spruter utover brystene mine og ansiktet mitt….» Lisa går bak henne og med en rask og brutal bevegelse kjører hun seg til bunns i den klissvåte vagina. Knuller henne virkelig ganske hardt og brutalt. Michelle stønner høyt, »Mademoiselle, jeg ber dem, vær forsiktig med meg, jeg er så trang! Nåde!» Lisas respons er å slå henne på rompa for hver gang hun trenger inn i den trange pikevagina.

Imens roter jeg gjennom bagen til jeg finner glidekremen. Jeg tar på et kondom og gnir meg inn med kremen til jeg er helt glatt. Michelle har mer i vente… Jeg prikker Lisa på skulderen og hun oppfatter raskt hva jeg vil. Hun trekker seg ut og sier triumferende;

»Kjæresten min har en liten overraskelse til deg! Du skjønner vel selv hva du skal be om?» Michelle kaster et blikk over skulderen og gisper når hun ser den harde kuken min og flasken med glidemiddel jeg har i hånden. »NEI! NEI! Vær så snill, herskerinne, jeg ber dem, ikke det! Den er alt for stor!» Lisa plukker opp pisken og gir henne et rapp over baken så hun skriker av smerte. »Tigg om det, ludder! Ellers…!» Michelle begraver hodet i stolryggen og klynker av ydmykelse og smerte.

“Monsieur, jeg ber dem om å…knulle meg i…analen…» Jeg smører inn det søte, lille bakhullet hennes med glidekrem og sniker først en, så to og til slutt tre fingre inn i henne. Hun stønner og klynker, men når jeg trenger inn i henne skriker hun. Jeg knuller henne, holder henne hardt om hoftene og tar henne brutalt. Så griper jeg henne i håret og sier; »Nå, slave, hvordan liker du å bli knullet i analen? Du nyter det, ikke sant?»

»Jaa, Monsieur, det er så deilig å føle den store, harde kukken deres i mitt trange hull. Alle hullene mine er deres fra nå av Monsieur. De kan ta meg når som helst. Åhhh, ta meg hardere, vær så snill!» Jeg knuller henne videre til jeg kjenner at det er like før det går for meg, så jeg trekker meg ut, går opp til hodet hennes og tvinger henne til å suge meg. Lisa tar lynraskt plassen min og knuller Michelle nådeløst.

Jeg trekker meg ut og sier; »Nå kan du be om at jeg skal la det gå i munnen din!» Michelle er nå nesten helt ute av opphisselse og orgasmer, men hun greier å stønne fram; “Åååhh, Monsieur, jeg…vil at de skal sprute den varme sæden deres i munnen min, vær så snill!» Synet av denne lolitaen, som ligger halvpåkledd og bundet, mens en dominatrix er i ferd med å rompeknulle henne med en dildo er nesten for mye for meg.

Å høre lolitaen tigge om å få sæden min i munnen er alt for mye, så jeg spruter det jeg er god for, først i ansiktet hennes, så i munnen, så mye at det renner ut, ned kukkstammen og ned til ballene. Jeg stønner høyt når det går for meg og Michelle stopper ikke før hun har slikket kukken og ballene mine helt rene for sperma. Lisa trekker seg ut, setter seg på rygglenet og får michelle til å slikke henne til orgasme før hun er fornøyd.

Michelle ble hos oss resten av helgen og vi greide tilslutt å få henne til å være sjef også.

Sendt inn av Steinar.
Ønsker du din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no. Alle publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500kr!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette