Når man minst aner det..

Det er i juni, det er sommer og varmt. Jeg kjører sørover på E18 en fredag ettermiddag. Soltaket er åpent og musikken står høyt på. Stemningen er god. Jeg er på veg til en beachvolleyballturnering og jeg gleder meg. Flere, både jenter og gutter, fra den klubben jeg spiller for, kommer også. Jeg skal bo i telt sammen med noen kamerater.

Senere kjører jeg inn på campingplassen. Her og der står noen og slår volleyball til hverandre. Jeg ser noen som vinker og svinger av mot dem. De andre fra klubben har allerede satt opp flere
telt. Og noen holder på å lage kveldsmat. Det blir hilsing og takk-for-sist-klemmer og en del prat om hvor mye beachvolleyball en har fått spilt i sommerferien. Mange er blitt skikkelig brune og har nok lagt ned en del timer på forskjellige sandbaner rundt omkring. Jeg har også spilt en god del. Etter at jeg ble singel har det bare vært jobb og trening for meg.

Jeg finner teltet der jeg skal sove. De to andre har allerede blitt invitert over til et jentetelt på kvelds. Jeg blir også bedt om å komme. Jentene har vært på butikken og handlet fersk loff og pålegg og det smaker bare helt fantastisk for meg som er skikkelig sulten etter bilturen.Jeg har ikke spilt i denne volleyballklubben så lenge, så jeg kjenner ikke alle jentene så godt, men de er skikkelig hyggelige og vi blir sittende i teltet og prate en stund. Stemningen er veldig munter. Ingen drikker alkohol, vi skal jo spille en turnering og vi tar dette seriøst. Ved siden av meg sitter Karin. I starten tenker jeg ikke over at hun stadig tar på meg og dulter borti meg o.s.v, men da jeg kjenner at en finger forsiktig kommer borti hånda mi og blir liggende der for så å krølle seg rundt lillefingeren min, så skjønner jeg at noe er på gang. Signalene hun gir er forsiktige og diskrete, men jeg merker dem og besvarer dem, like diskret.

Jeg har et lengre forhold bak meg, men det ble slutt for noen måneder siden. Etter det har jeg ikke forsøkt å date med noen. Men nå sitter jeg og kjenner på at spenningen vokser.

Noen foreslår at vi skal gå en tur. Det er en fin sommerkveld. Solen har nettopp gått ned og himmelen er helt klar, bare noen rosa skyer ligger lavt over horisonten. Det blir nok ikke tropenatt, men jeg har på meg olabukse og T-skjorte og det er helt passe. Vi rusler bortover mellom telt og campingvogner. Innimellom så kommer Karin og jeg borti hverandre. Vi smiler og blunker til hverandre og vi tror at ingen andre merker noe. Det er iallfall ingen som sier noe.
Egentlig har jeg mest lyst til å få litt tid bare sammen med Karin, men det virker litt unaturlig at vi bare skal stikke av, så vi holder oss sammen med de andre. Noen begynner å se på klokka og
sier at de første kampene begynner tidlig. Vi går tilbake til teltene og noen henter toalettveskene. Jeg må på do, så jeg rusler dit.

Da jeg kommer ut fra toalettet, står bare Karin der. Hun smiler til meg. Hun tar hånden min og trekker meg vekk fra teltene. Vi går ut av campingplassen mens vi prater litt. Vi stopper opp, ser oss rundt, ser på hverandre igjen og flytter oss litt nærmere hverandre. Det første kysset er forsiktig, prøvende, men det blir besvart. Det neste blir mer intenst og så er vi i full gang. Det har bygd seg opp en enorm dragning i oss begge i løpet av kvelden. Og nå som den endelig får slippe ut, så blir det veldig intenst. Karin har noen ganger handa si oppi buksa mi og andre ganger knar hun meg utenpå buksa. Og jeg er like ivrig jeg knar henne i skrittet utenpå buksa, trekker henne inntil meg og presser henne inn mot meg mens vi kliner. Jeg trekker opp T-skjorta hennes og smyger en hånd opp under BHen og knar puppen hardt. Så stikker jeg hånda ned i buksa hennes, men det er vanskelig å komme skikkelig til. Etter en ganske kort stund er vi sprengkåte begge to. Karin ser seg rundt og trekker meg med opp på en knaus. Der åpner hun olabuksa og lar den og trusa falle ned rundt anklene. Så snur hun seg med rumpa mot meg og nærmest stønner ut: Ta meg, ta meg hardt. Noe liknende har jeg aldri opplevd. Det er jobare noen minutter siden vi bare sto og pratet sammen. Det har gått så fort, og nå står hun og logrer i blanke messingen og er så kåt at det glinser i fittesafter lang veg. Jeg nøler ikke. Jeg slipper olabuksa og bokseren ned rundt anklene og så planter jeg den knallharde pikken min rett i fitta hennes. Jeg presser den rett til bunns. Det føles varmt, vått og fantastisk godt. Jeg holder henne fast rundt hoftene og banker pikken min til bunns i henne i høyt tempo. Etter kort tid kjenner jeg at orgasmen begynner å nærme seg. Jeg bare øker tempoet og registrerer så vidt at det kommer en del klynkelyder fra Karin før orgasmen eksploderer i meg. Den rister seg veg gjennom kroppen. Etter hvert stopper jeg opp og trekker meg ut. Karin retter seg opp og jeg får et stort smil etterfulgt av et vått, intenst kyss før vi trekker på oss buksene.

Denne helgen kommer til å bli knallbra, tenker jeg mens jeg leier Karin ned til campingplassen etterpå. Men det kan jeg fortelle mer om en annen gang…

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.