Nye muligheter med sexhuske!

 

 

 

Det finnes produkter på markedet som virkelig gir sexlivet noe nytt. Noe mer. En sexhuske er et godt eksempel på et slikt produkt. En sexhuske åpner soveromsdøren for haugevis av nye sexstillinger og opplevelser. Men det er ikke mange som kan skryte på seg å eie en sexhuske, og det er fordi folk ikke har nok kunnskap om den. For hvis du vet hva en sexhuske kan gjøre for dere, så kjøper dere en.

En sexhuske er en huske som gjør det enklere å utforske flere type stillinger. Den henges i et stativ eller en solid takbjelke (eller noe annet som tåler vekten), så tar han eller hun plass i «setet» så er det bare å la fantasien utspille sin rolle! I filmen under ser dere et stort antall stillinger som dere lett kan gjøre med sexhusken.

 

[vippy id=»8304″ width=»550″ height=»309″]

 

Gjør det enkelt!

Sexhuske er en samlebetegnelse på en rekke geniale husker som monteres i taket og gjør det mulig å ha sex i posisjoner du i utgangspunktet ikke hadde trodd var mulig. Å henge i en sexhuske beskrives av mange som å elske i vektløs tilstand. Kanskje er det derfor så mange gravide sverger til akkurat dette utstyret? Sexhuskene du får kjøpt hos Nytelse.no er gode utgaver, med remmer som kan strammes og derfor tilpasses de fleste kropper. Den kan også justeres i høyden!

Anbefalt maksvekt for en sexhuske er 160kg.

[vippy id=»7606″ width=»550″ height=»309″]

Trine og Lasse har en sexhuske, og bruker den ofte!
«Vi hang vår sexhuske i døråpningen, fordi vi vet det er en bjelke der som tåler vekten. Og for å være helt ærlig, sexlivet vårt ble aldri det samme igjen! Nå har vi sex i de mest utrolige stillinger, helt uten å måtte anstrenge oss. Å anstrenge seg kan tross alt være litt usexy.. Jeg kan suge han leeenge, uten å få vondt i nakken! Han bare sitter i husken, ikke sant… Helt genialt! Jeg liker også veldig godt følelsen av å sitte i husken, fordi jeg på en eller annen måte er bundet, hvis dere skjønner?  Jeg anbefaler sexhusker til alle, fordi det er så enormt spennende! Og sex blir så lett, og man kan knu**e skikkelig, uten å bli hemmet av tung pust eller melkesyre i låra!»

 

KJØP DIN SEXHUSKE HER! 

 

swing

 

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du