Slik blir du en bedre elsker

Lei av å miste ereksjon under akten ?

Selv om få menn snakker med hverandre om det, så er det veldig vanlig at menn med alderen ikke har like harde ereksjoner som før. Ikke varer de like lenge heller.

Hadde det ikke vært herlig om man kunne kombinert erfaringen til en moden mann med vitaliteten og ereksjonskraften til en ungfole ? Norskproduserte Golden Libido Active kan hjelpe deg med dette.

active

Ingen sykdom, men plagsomt symptom

I voksen alder produserer menn 6-7 mg testosteron i døgnet. Fra fylte 40 synker testosteron-nivået med cirka 0,4 % i året. Reduksjonen i testosteronnivået varierer sterkt fra mann til mann, og er mindre avhengig av økt alder enn eventuelle andre sykdommer og økt fedme, som begge bidrar til svekket testosteronproduksjon.
Golden Libido Active kan være løsningen. Mange menn merker allerede i 30-årene at «noe mangler». Oksygenopptaket går nedover, kraften er ikke den samme som den pleide å være. Det tar lengre tid å komme seg etter store anstrengelser og sexlysten er på tilbakegang. De glade 20-årene er over. «Det er alderen», sier folk. Men hva betyr egentlig det? Alder er et tall. Hva skjer i mannskroppen ved økt alder som påvirker så negativt? Jo testosteronnivåene synker. Det er ingen grunn til at det trenger å være slik, når fordelene med å forlenge 20-årene er så åpenbare.

Vanskelig å snakke om, lett å løse

Golden Libido Active Bundle hos nytelse.noTestofen er en standardisert råvare av urten Fenulgreek, også kjent som bukkehornsfrø eller bukkehornsekstrakt. Golden Libido Active – inneholder dette. Historisk sett har bukkehorn blitt brukt som et afrodisiakum og legemiddel i flere tusen år. Både kvinner og menn har vist å ha positive effekter av denne urten.

Sammen med de NO-frigjørende peptidene (blodåreutvidende), citrullin malaten og niacinen er Golden Libido-produktene den sterkeste potensforsterkeren man lovlig kan kjøpe uten resept. Det er ikke bare på potensen og hardheten av ereksjonen man vil merke at man bruker Golden Libido Active, man kan også merke mer kraft og mer energi, noe som vil gi seg utslag på trening i for eksempel økt muskelkraft og vekst. Og som om ikke det var nok, så rapporterer flere og flere «prøvekaniner» at selve orgasmefølelsen blir endret til enda bedre ved bruk av Golden Libido Active.

Golden Libido Active er et tilskudd som skal tas 30-60 min før seksuell prestasjon er forventet, og effekten varer i opptil tre timer.

Bestill Golden Libido Active i dag, og du kan få et bedre sexliv innen kort tid.

Golden libido Active 500x500

 

 Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og