Denne vil dama di ha

Sexleketøy er blitt allemannseie i Norge. Det er ikke lenger knyttet tabuer til det å skulle tilfredsstille seg selv, eller partneren, ved hjelp av en dildo, et opphissende kostyme eller en spesialdesignet klitorisstimulator. Den tiden er definitivt forbi. Nå gjelder det å finne sin egen lille, eller store, favoritt i mylderet av sexleketøy.

shutterstock_92294680

En sikker vinner: Mr. Rabbit

Hovedgrunnen til at Mr. Rabbit er verdens mest kjente sexleketøy er nok oppmerksomheten fra Miranda i serien Sex og Singelliv, men det er også en grunn til at nettopp dette leketøyet ble trukket frem. Mr. Rabbit er rett og slett et perfekt sexleketøy. Om du er nybegynner hva sexleketøy angår, eller har en dyp og godt utrustet nattbordsskuff, Mr. Rabbit bør være en del av alle kvinners sexliv.

mr.rabbit

Mr. Rabbit er en avansert vibrator som stimulerer både vaginalt og klitoris på samme tid. De roterende kulene er en av årsakene til at kvinner verden over foretrekker Mr. Rabbit som sin favoritt. Dette er også et perfekt leketøy for par. Hvorfor ikke la mannen ta kontroll over Mr. Rabbit? På denne måten kan dere kommunisere hvilken type pulsering og vibrering som er best.

På grunn av den enorme populariteten Mr. Rabbit fikk etter å ha vært nevnt i Sex og Singelliv kom det mange billige og dårlige etterligninger på markedet som ikke levde opp til forventningene og gikk i stykker etter kortvarig bruk. Nytelse.no har over ti års erfaring i det norske markedet, og er stolte over å kunne si at Mr. Rabbit er den som har solgt mest.

Hvorfor ikke overraske kjæresten, samboeren eller ektefellen? Her finner du Mr. Rabbit.

Vi lover orgasme!

 

 Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette