Tatt på kjøkkenbenken

At jeg ville ha han fra første gangen jeg så han, det er det ikke tvil om. Han var så autoritær, så flott og jeg var i en posisjon som gjorde at jeg måtte følge hans ordre. Jeg jobbet i et firma som var mye på reise, og han var min leder. Etter en måned på tur rundt i Norge begynte stemningen i gruppen å bli god og vi bestemte oss for å ta en tur ut, alle sammen.

Jeg så at han tittet på meg flere ganger i løpet av kvelden, og det var en seksuell spenning i luften som var umulig å overse. Men vi var kollegaer og holdt alt svært profesjonelt. Før jeg takket for meg og trakk meg tilbake traff jeg han i hotellkorridoren. Han tittet på meg, ristet på hodet og sa «De tar livet av meg, Frøken».

tatt på kjøkkenbenken

Når jeg kom opp på rommet fant jeg frem nummeret hans, og skrev en kort melding om at han skulle ringe meg når dette prosjektet var over, så vi kunne treffes under andre omstendigheter.

Jeg så meg i speilet, det var ikke rart jeg nesten tok livet av han. De lange bena mine var dekket av sorte stayups, men man kunne se kanten på strømpene øverst på låret. Jeg skyldte på vinen, jeg pleide alltid å være sømmelig kledd. Den mørke grønne kjolen hadde dyp utringning, men lange armer. Og stiletthælene var høye og spisse og så ut som noe djevelens elskerinne ville valgt ut. Det mørke håret hang i bølger nedover ryggen, og den bleke huden mot mine røde lepper … Gud … Jeg kunne ikke bebreide mannen for at han så på meg med sult i blikket.

Et par måneder etter at prosjektet var ferdig, tikket det en SMS inn på telefonen.
«Vin og italiensk hos meg i dag?»
Jeg smilte da jeg så hvem det var fra. Jeg hadde egentlig glemt han litt, men nå var vi ikke lenger kollegaer og vi hadde frie tøyler. Noen timer senere sto jeg utenfor døren hans. Jeg var nervøs, varm i kinnene, og utrolig spent. Han åpnet døren. Jeg måtte smile litt. På innsiden av døren sto det en fyr med rufsete hår, olabukser og t-skjorte. Ikke et typisk date antrekk. Han smilte stort, sa at jeg så nydelig ut og viste meg inn på kjøkkenet. Vi snakket og lo og jeg mobbet han for den hverdagslige looken. Jeg var vant til å se han i dress, og dette var noe ganske annet.

Rundt livet hadde jeg et belte som fremhevet formene mine. Han tok tak i beltet, dro meg mot seg og løsnet det sakte mens han sa stille at det var jeg som var for pyntet. Stemmen hans, den var så mørk og så ufattelig sensuell. Jeg hadde en mørkerød kort kjole i silke som nå hang litt løst rundt meg som en stor herreskjorte. Han snudde meg rundt, og flettet håret mitt til en løs flette som hang mykt nedover ryggen min. Så løftet han meg opp på kjøkkenbenken og sa at jeg måtte holde han med selskap mens han laget mat. Igjen ble stemningen i rommet enormt seksuell. Jeg vippet av meg skoene, og lente meg avslappet tilbake mens han pratet om kjøtt og steketid. Hele tiden var han nær meg. Ba meg om å smake på sausen og vi lo og ertet hverandre. Han satte maten inn i stekeovnen og virket veldig fornøyd med seg selv.

Han sto foran meg. La hendene på knærne mine og smilte sjarmerende.
«Dette hadde jeg ikke trodd for et halvt år siden», sa han. Jeg la mine hender over hans, og dro de sakte lenger oppover lårene. Jeg kjente at en hårlokk falt ned i ansiktet mitt, og jeg tittet sjenert opp på han gjennom håret. Han strammet grepet. Lukten av mat, vin og varme stearinlys lå i luften. Jeg dro hendene mine oppover armene hans, og la en hånd i nakken hans. Jeg dro han tett mot meg. Jeg satt fremdeles på kjøkkenbenken, og han sto mellom lårene mine. Jeg så hvordan han forsøkte å beherske seg. Jeg dro nesetippen langs øret hans, og han pustet tungt. Jeg utforsket med leppene, og til slutt tungen i nakkegropen og småbet forsiktig i øreflippen. Han lente meg litt bakover og la leppene sine mot brystet mitt. Det var som om han pustet meg inn. Jeg viklet hendene mykt inn i håret hans. Jeg måtte bare nyte øyeblikket. Jeg måtte nyte lukten av han, av barberskum og rene klær. Jeg måtte kjenne hvordan hans hender strøk meg over ryggen, og hvordan leppene hans mykt kysset den delen av brystet mitt som ikke var dekket av silkestoffet. Så måtte jeg kjenne på min egen lyst, kjenner hvordan jeg ble våt mellom lårene og hvordan musklene strammet seg i håp om at han skulle ta på meg.

Jeg la de lange bena mine rundt livet hans, og ga fra meg et lite stønn. Hendene mine fant veien under hans t-skjorte og det var så deilig å kjenne hans nakne hud. Han kysset meg på øret, på kinnet og så stjal han sultet kyss. Tungene våre lekte, og vi fikk ikke nok av hverandre. Han beveget hendene opp under kjolen min, hvor han møtte den nakne musa mi. Jeg hadde droppet undertøyet, kun for å overraske. Han trengte å bli overrasket. Han tok på meg, og jeg presset meg mot han. Han smilte når han kjente hvor våt jeg var. Med den ene hånden brettet han ned kjolen min og tok brystet mitt i munnen. Med den andre fant han veien inn i meg og jeg stønnet mykt. Han dro meg tettere mot seg og jeg kjente hvor hard han var under jeansen. Jeg åpnet knappene på buksen hans, tok tak i pikken hans og masserte meg selv med det deilige, glatte penishodet. Han elsket det. Så løftet han meg opp, og slapp meg forsiktig ned på pikken sin. Den var perfekt. Den fylte meg og jeg kjente hvor desperat jeg var etter å få han.

Han lente ryggen min mot veggen og knullet meg dypt. «Hardere», stønnet jeg inn i øret hans. Han stønnet høyt når han hørte kommandoene mine. Han støtet inn i meg, mens vi kysset intenst. Av og til stoppet vi og bare så hverandre inn i øynene. Jeg la hånden min på kinnet hans og styrte blikket ned mellom oss. Vi så hvordan han støtet inn i meg, hvordan jeg masserte klitten min og hvordan alt ble vått og deilig. Jeg kjente hvordan det bygget seg opp i magen min, «Hardere» kommanderte jeg, og så kjente jeg hvordan jeg rykket til rundt han. Det ar som om jeg falt og falt, flere hundre meter. Han klemte kroppen min mot seg, mens orgasmen raste rundt i kroppen min. «Jeg vil smake deg», hvisket jeg inn i øret hans.

Han slapp meg ned, og jeg satt meg på kne foran han. Jeg slikket penishodet og presset han dypt inn i munnen. Jeg slikket ballene hans, og runket han mens tungen lekte men den deilige kuken. Jeg kjente hvordan den ble hardere, og skjønte at han kom til å komme. Han forsøkte å trekke seg unna, men jeg presset han inn i munnen, jeg ville smake han skikkelig. Jeg kjente hvordan han fylte munnen min, og hvordan han rykket til. Han la hånden på hodet mitt, og jeg presset meg lenger inn på kuken mens jeg runket han sakte. Han lente seg utmattet mot kjøkkenbenken og jeg ryddet opp etter meg. Lukket buksen hans, og smilte.

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og