Sexleketøyene for deg

I jungelen av sexleketøy kan det være lett å gå seg bort, bli forvirret eller klikke hjem noe som ikke passer for deg i det hele tatt. Alle har hørt om «The Rabbit», og det er lett å velge den fordi navnet er kjent, men det er ikke dermed sagt at det er den beste for deg. Det nyeste på markedet er heller ikke nødvendigvis det mest praktiske.
Men jeg har samlet en del produkter du bør merke deg. De er ikke nødvendigvis det nyeste, med det kuleste designet. Men funksjonene er fantastiske, og det er tross alt det som er viktig!

shutterstock_164252252-1

«The Rabbit»
Den er kanskje det mest omtalte sexleketøyet på markedet, men det kommer med enkelte baksider. Det blir dessverre laget en del billige og simple kopier. Kjøper du en simpel utgave kan du oppleve dårlig levetid på batteriene, at de fort går i stykker, at de bråker og at de er laget av materialer som ikke egner seg til denne type leketøy. Men hvis du kjøper dette fra en forhandler du kan stole på, og legger litt ekstra penger i produktet, så kan du få en magisk opplevelse! Den har klitorisstimulator, roterende perler og flere funksjoner som passer for piken som liker litt av alt! Denne utgaven kalles «The Rampant», den kommer med alle funksjonene til «the rabbit», men er ikke overpriset grunnet kjent navn!
the rabbit

G-Vibe vibrator

Skjermbilde 2013-11-25 kl. 14.58.08

Den kan brukes på utrolig mange måter, og det er virkelig bare fantasien som setter grenser. Hvis du skal investere i et godt produkt som dekker flere områder, er G-Vibe et godt valg. Den har en motor man knapt hører, og det er et stort pluss! Hvis man som par skal kjøpe et leketøy begge kan nyte, så ville jeg valgt denne!
g-vibe

Butterfly vibrator
Begynner sexlivet å bli kjedelig? Mitt sexliv var på nippet til å sovne en gang, men så fikk jeg denne i gave av, vel, kall det en nær venn. Det er å mye gøy man kan gjøre med en slik! Man kan ta den på seg, hvis man skal på en romantisk date, på kino for eksempel! Så kan din kjære skru den på når du minst venter det. Eller du kan jo forestille deg hva slags maktfølelse du sitter med, hvis du har kontrollen til denne i lommen, og piken din har denne stroppet fast på seg. Når DU vil, kommer hun til å nyte, enten hun vil eller ikke. Og hvis dere tar den i bruk på soverommet vil begge nyte godt av den, så lenge dere holder dere nær hverandre!
08666_G-String_Butterfly_w_Cock_Snuggler_and_Anal__1

Potens, lyst og utholdenhet

Potenspillene Golden Libido Active er utviklet i Norge under strenge krav og nøye dokumentasjoner, for å sikre deg et trygt produkt som fungerer. Disse fungerer kort tid etter inntak! Pillene gir umiddelbar virkning 1-2 timer etter inntak.

Golden Libido Active er et naturlig kosttilskudd med få eller ingen bivirkninger, som tas før sex for å booste kroppens eget blodomløp og energiproduksjon. Pillene gir rask effekt, men det må likevel seksuell stimuli til for å trigge ereksjonen. Når den først har kommet er det ikke lenger tvil om at pillene fungerer godt som «et ekstragir». De gir både energi og utholdenhet, samtidig som den opprettholder blodomløpet til penis og sørger for en hard og god ereksjon.

golden libido

Dildo

Dildo er sammen med vibratorer det mest utbredte sexleketøyet.  En dildo er som regel en etterligning av en ekte penis. Nytelse.no har ett stort utvalg av dildoer

dildo

Klitorisstimuli

Klitorisstimuli er det flest kvinner får orgamse av. Vi har et stort utvalg av deilige sexleketøy som gir deg den perfekte klitorisstimuli.

klitorisstimuli

Glidemiddel
Jeg tilhører nok gruppen som igjen og igjen sverger at glidemiddel er unødvendig. Den fuktigheten som trengs, den produserer jeg selv, ingen tvil om det. Men hemmeligheten med glidemiddel er at det gir opplevelser som ikke man vil få uten. Det finnes mange typer glidemidler på markedet. Forskjellige lukter, smaker, noen gir følelsen av varme, andre av kulde og noen får det til å kile litt ekstra. Ved bruk at glidemiddel, blir spekteret av hva man kan oppleve større. Man kan holde på lenger uten at ting blir sårt, og man kan leke på områder som ellers er off limit! Jeg har funnet frem en som har en praktisk doseringsmekanisme, for til tross for at man ønsker litt ekstra «søl», så er det greit å holde ting så rent og ryddig som mulig!

Skjermbilde 2013-11-25 kl. 15.11.44

Massasjestaven
Så uskyldig, men akk, så magisk! Dette er en stav som får de ømme musklene dine til å slappe av, eller som får musklene dine til å trekke seg sammen i vill begeistring-du bestemmer! Jeg har inntrykk av at dette er en av pornobransjens favoritter, og ikke helt uten grunn. Dette er en kraftig liten jævel, som får de fleste kvinner til å hyle av lyst. Og den er ikke helt nytteløs for dere menn heller. Hvis du ikke har opplevd en skikkelig massasje rundt det aller helligste før, så bør du absolutt finne noen som kan det, og få det utført ASAP!

Skjermbilde 2013-11-25 kl. 15.00.50

Fleshlight
Kjære Mann.
Jeg har gjort deg den tjenesten å saumfare universet etter en fleshlight som gjør nytten. Og hvordan kan jeg som kvinne vite hva som er den beste fleshlighten? Vel, jeg er utstyrt med en ganske livaktig en. Og når jeg i tillegg får den til å vibrere så blir mine menn helt ville.

Skjermbilde 2013-11-25 kl. 15.01.35

Prostata Kos
Hadde menn lært å slappe av, og ikke hatt et så anspent forhold til sin egen anus, så hadde de opplevd mye deilig. Regelen er enkel. Inn med pekefingeren til ledd nr to, gjør en «kom hit» -bevegelse, og mannen din når nye høyder. Med denne vibrerende saken så slipper du å bruke fingrene, eller du som mann kan leke og utforske alene.

prostatakos

 

Lise.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.