Dildo

Dildo er kanskje det sexleketøyet som er mest utbredt, eller i alle fall det som folk flest har et forhold til. Dildoer kommer i alle mulige slags fasonger, farger, lengder og tykkelser – akkurat slik som peniser kommer i alle mulige slags varianter.

Det som kjennetegner en dildo er at det er en etterligning av penis. I motsetning til vibratorer så går ikke dildoen på noen form for batteri og vibrerer dermed ikke. Dildoer er simpelthen penisformede etterligninger i naturtro materiale. Det som skiller dildoer fra hverandre er i hovedsak størrelse og farge. De er som regel fleksible og bøyelige, bestående av medisinsk silikon uten ftalater. Nå finnes det ulike preferanser på sexleketøy, men når det kommer til dildoer så er ofte størrelsen av betydning, dette er fordi det finnes andre, og bedre, alternativer til f.eks klitorisstimuli.

Vi har et bredt utvalg av dildoer på Nytelse.no, så det er bare å bruke tid på å finne frem til det du måtte ønske deg. Kanskje er det en variant med sugekopp i bunn som du kan feste på veggen i dusjen? Uansett hvilke preferanser du måtte ha, så anbefaler vi varmt å bruke glidemiddel for en ennå bedre opplevelse.

Her kan du se et eksempel på en avansert vibrator. Vi kommer tilbake med en utfyllende artikkel om denne snart.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og