Dildo

Dildo er kanskje det sexleketøyet som er mest utbredt, eller i alle fall det som folk flest har et forhold til. Dildoer kommer i alle mulige slags fasonger, farger, lengder og tykkelser – akkurat slik som peniser kommer i alle mulige slags varianter.

Det som kjennetegner en dildo er at det er en etterligning av penis. I motsetning til vibratorer så går ikke dildoen på noen form for batteri og vibrerer dermed ikke. Dildoer er simpelthen penisformede etterligninger i naturtro materiale. Det som skiller dildoer fra hverandre er i hovedsak størrelse og farge. De er som regel fleksible og bøyelige, bestående av medisinsk silikon uten ftalater. Nå finnes det ulike preferanser på sexleketøy, men når det kommer til dildoer så er ofte størrelsen av betydning, dette er fordi det finnes andre, og bedre, alternativer til f.eks klitorisstimuli.

Vi har et bredt utvalg av dildoer på Nytelse.no, så det er bare å bruke tid på å finne frem til det du måtte ønske deg. Kanskje er det en variant med sugekopp i bunn som du kan feste på veggen i dusjen? Uansett hvilke preferanser du måtte ha, så anbefaler vi varmt å bruke glidemiddel for en ennå bedre opplevelse.

Her kan du se et eksempel på en avansert vibrator. Vi kommer tilbake med en utfyllende artikkel om denne snart.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,