Sexleketøy for par!

Hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre? Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste!

Hvorfor sexleketøy for par? 

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet.

Når man forteller hverandre om hvilke sexleketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt. Allerede her har man tatt et stort steg i riktig retning, fordi mangel på kommunikasjon om sex er hovedårsaken til at folk har det de kaller «dårlig sex».

Sexleketøy for par. Bilde av ulike dildoer og vibratorer.

 

Hvordan sexleketøy til par?

Sexøeketøy for par. Illustrasjon av parvibrator.Parvibrator, ekstrem nytelse for begge!

Hva er vel bedre enn at begge får nytelse på samme tid? Med en parvibrator vil dere begge få stimulering samtidig! Uansett om dere ser etter noe som kan gjøre sexlivet bedre eller om dere bare ønsker å prøve noe nytt, så er en parvibrator helt perfekt! De er designet for bruk når dere har sex sammen.

Den ene staven sitter på innsiden av henne, opp mot G-punktet og vil også stimulere langs hele hans penis. Den andre delen ligger over klitoris og stimulerer på helt riktig måte. Parvibratoren Chorus fra We-Vibe er det mest intuitive sexleketøyet for par noensinne! Chorus har en unik fjernkontroll med ergonomisk design og egne knapper for styrkenivå og vibrasjonsrytme. I tillegg kan du klemme rundt kontrollen for å gjøre vibrasjonene kraftigere – jo hardere du klemmer, jo mer intense blir vibrasjonene!

Når han skal stimulere henne!

At han bruker sexleketøy på henne er en av de beste måtene for han å sikre seg at hun blir stimulert på riktig måte. Mange kvinner er helt avhengige av riktig type stimuli for å oppnå klimaks. Her er et leketøy svært nyttig. En klitorisvibrator med stor overflate er et sikkert valg. På den måten vil du uansett treffe et område som føles godt. Området på og rundt klitoris er svært følsomt og en stor vibrator som dekker hele området vil garantert ta henne til himmels!

Er du litt mer treffsikker vil Womanizer være et godt valg. Womanizer er en absolutt bestselger til kvinnen og har forandret sexlivet til tusenvis av kvinner. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger stimulerer alle nerveendene i klitoris samtidig. 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer. Hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen!

Når hun skal stimulere han!

Mannen vil elske at hun tar kontroll og gir han en deilig omgang med et spennende sexleketøy. Tenga spinner er en onanihylse som roterer over penis og penishodet når hylsen dras oppover og dette stimulerer alle nerveendene på én gang! Par som har testet den forteller at det er en enkel og sexy måte å gi han ekstremt mye nytelse. Hvis du virkelig ønsker å gi han maks nytelse vil et prostataleketøy kunne gi han en orgasme han ikke har kjent maken til. Bruk rikelig med glidemiddel og lytt til mannens signaler, snart vil han stønne av nytelse.

Sexleketøy for par. Bilde av par i seng.

Leketøy som gir en ekstra bonus!

Det finnes flere leketøy som vil fungere som en spennende oppvarming, sette en deilig stemning og pirre litt ekstra. Vibrerende truser både med og uten fjernkontroll vil gi en pirrende opplevelse. Handsfree-nytelse er spennende i seg selv, men hvis den i tillegg kan styres av partneren løfter det opplevelsen.

Er du ute etter vibrasjoner med litt mer kraft er en massasjestav veien å gå. Begynn med en deilig massasje som etterhvert utvikler seg til pirrende berøringer av det aller helligste. Beveg massasjestaven fra ømme muskler og ned mot underlivet og la de kraftige vibrasjonene føre deg mot orgasme. Det skal ikke mye til å gjøre sexlivet litt ekstra spennende. Et deilig produkt i dusjen, en liten dråpe orgasmekrem eller bare det å få et sexleketøy i gave kan være nok til å tenne gnisten!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og