Hennes første lesbiske trekant

Nina og Linda hadde vært venninner lenge, og Bente var ganske ny i gjengen. De tre skulle overnatte sammen og stemningen var god. De ble stående og pusse tenna sammen over vasken på det lille badet, og Bente lo og mente det minnet henne om når hun var liten på hytta med venninner osv og ble sendt i seng. Plutselig stoppet Bente å prate -Nina hadde tatt begge de andre i hånden, og dro dem inn på soverommet. Ingen sa noe, mens Nina luket døren, og gikk mot Bente. Hun Dro genseren over hodet på Bente, og åpnet buksen hennes.

Linda beveget seg mot døren, men Nina satte øynene i henne, og hun stoppet automatisk. Nina tok av Bente plagg for plagg, og pekte på sengen før hun snudde seg mot Linda. Etter kort tid var Linda også naken og fulgte armen til Nina og krøp oppi sengen til Bente. Nina sto foran dem begge og kledde av seg før hu skrudde av lyset, og krøp oppi sengen. Hun sa ikke noe, men ålet seg inn mellom de to andre, og dro den store dobbeldyna over dem alle tre. Nina la seg på rygg, og strakte ut armene og dro de to andre opp i hver sin armkrok. Hun gav dem et kyss på toppen av hodet hver, og la seg til å sove med et stort smil om munnen…

Bente så over på Linda der de lå. Hun så at Linda var spendt som en fjør ut der hun lå med lukkede øyne i Ninas armkrok. Men hun så langt fra utilpass ut. Bente tok armen over og fant Lindas hånd under dynen. Bente prøvde å flette fingrene sine i Lindas, men Linda åpnet øynene og så Bente rett i øynene mens hun førte hånden hennes til puppen sin. Når Bente begynte å kose med den, lukket hun øynene og stønnet. Linda la seg slik at Bente skulle komme bedre til, men Bente stoppet.  Hun tok Lindas hånd og førte den sakte over Ninas mage og opp til sin pupp før hun igjen strakk hånden ut og fant tilbake til Lindas pupp.

«Driver dere og koser dere og jeg får ingenting??» Kom det grøtete fra Nina uten at hun åpnet øynene. Hun tok høyrearmen opp, tok et godt tak i håret i bakhodet på Bente og trykket henne mot puppen sin.  Linda åpnet øynene og så hvordan Bente åpnet munnen og tok brystvorten i munnen og smakte på den. Hun lot tungen leke med den, åpnet munnen og sugde så mye pupp hun kunne inn i munnen før hun slapp igjen. Tok brystvorten mellom tennene og holdt den der. Linda kjente etter hvert at Nina tok tak i håret hennes og presset henne ned mot den andre puppen.

Linda så bort på Bente som møtte henne med blikket når Linda forsøkende stakk tungen ut og lot den treffe den stive brystvorta. Hun lot den sirkle rundt og flikke opp og ned over tuppen på brystvorta. Linda stønnet høyt og åpnet munnen og gjorde som hun hadde sett Bente gjøre, suge så mye pupp hun kunne inn i munnen. Pusten gjennom nesen gikk tyngre og fortere.  Bente strakk ut igjen hånda og koset med puppen til Linda, og det tok ikke lang tid før en søkende hånd kom motsatt vei.

Bente så opp på Nina som lå med lukkede øyne og et smil om munnen. Hun slapp puppen til Linda og fant hennes hånd ved sin egen pupp. Bente la Lindas hånd på magen til Nina og førte den nedover. Nina sukket og åpnet bena når de to hendene kom nedover. Lindas hånd gle nedover kjønnet med Bentes hånd oppå. Bente presset lett på Lindas peke og langfinger, og de forsvant inn i et fuktig hull, akkompagnert av et langt stønn fra Nina som begynte å rotere på underlivet.

Bente holdt Lindas hånd i ro, som for å la Linda venne seg til tanken om hva som nå skjedde, men Linda hadde latt alle slike tanker fare… Hun spendte fra med bena og fikk ansiktet foran Ninas.  De to venninnene smeltet sammen i et intenst kyss, og Lindas fingre begynte å bevege seg. Nina tok tak i Bakhodet på Bente og førte henne mot Linda, som åpnet munnen og møtte henne med å bore tungen inn i munnen på henne. Bente svarte med å suge på tungen hun fikk i munnen og Linda stønnet tungt. «Åh herregud» utbrøt Nina og alle tre knakk sammen i latter.

Nina kommanderte begge de to andre i knestående. Hun lå på rygg og la en hånd mellom bena på hver av dem. Peke og langfinger ble bøyd opp, og satt mot hullet og begge sank ned med hvert sitt stønn. «Ri!» sa Nina kort og Bente begynte å rotere med hoftene, mens Linda beveget seg sakte opp og ned, mens hun knep brystvortene mellom tommel og pekefinger. Bente så bort på Linda, og hun merket hun ble skikkelig kåt av å se hvordan Linda nøt.

«åh Herreguuuud» utbrøt Linda mens hun økte takten mot fingrene, men nå var det ingen som lo. Nina så opp på sin venninne, som nå beveget seg fortere og fortere. Til sin store overraskelse så uhn at Linda la en hånd på hvert kinn, spredte fingrene og trakk dem opp i håret. Der tok hun et godt tak mens hun stønnet høyere og høyere. Bente hadde også fått dette med seg, og gikk av fingrene til Nina, klatret over og satte seg på kne bak Linda.

Bente tok et salig tak i håret til Linda og dro til. «Åh ja!!» stønnet Linda. Armene hennes kom ned og fant Bentes andre hånd og førte den inn mellom bena sine. Bente var ikke sen å be, og fant klitten hennes og lot fingeren rotere rundt den. «Ja!!! Mer!!» skrek Linda og Bente svarte med å sette neglene på tommel og pekefinger på hver side av klitten og klemme til, før hun lot tuppen på pekefingeren flikke borti tuppen på klitten fortere og fortere..

«K…» kom det fra Linda mellom støningen som gikk fortere og fortere. «Klarer ikke meeeeer!!! Åh Herreguuuuud!!» skrek Linda mens hun ristet og eksploderte i en intens orgasme. Linda lot seg falle bakover i armene til Bente som klemte rundt henne og kysset henne på kinnet. Bente så bort på Nina som hadde øyne som var sløve av kåthet. Nina begynte å snu og åle på seg for å sette seg opp. Linda hadde satt seg tungt ned, så hånden hennes var fortsatt låst med to fingre i fitta til Linda.

Nina kom opp og lot munnen og tungen gå på oppdagelsesferd over puppene til Linda, og oppover halsen, haken og opp til munnen hvor boret tungen inn i munnen på henne. Linda løftet armen og la hånda på bakhodet til Nina og trykket henne mot seg mens hun besvarte kysset intenst mens hun stønnet.  Bente stakk ene hånda ned mellom sine egne ben mens hun så på venninnene som råklinte.

De smakte, slikket og stønnet. Linda dyttet Nina bakover i sengen og Nina la seg ned på rygg. Bente lå på siden med øverste foten bøyd så kneet sto rett opp og lekte med seg selv, til Linda strakte armen ut og hentet henne. Linda spredte bena på Nina og den tunge duften av kjønnsaftene slo mot dem der Linda stirret inn i de grønne øynene som for å be om hjelp og lærdom.

«Hu tenker nok at det er jeg som er den erfarne her» tenkte Bente. Og ganske riktig. Etter som Bente viste veien, turte Linda mer og mer slippe seg løs, og lot tungen gå over hele kjønnet. Bente fulgte etter, og de slikket og smattet mens Nina vred seg som en orm mens hun stønnet fra et sted langt nedi halsen. Bente så bort på Linda og blunket lett, før hun flyttet seg litt og overlot hele plassen til henne. Hun krøp opp og satte seg overskrevs over ansiktet til Nina, som ikke var sen om å slenge armene opp over lårene hennes, og dra seg opp og plante munnen på klitten.

Bente merket at Nina stønnet hardere og hardere, og hun skjønte tegninga. Hun så ned på Linda, som lot tunga gå mens hun stirret intenst på hva Nina gjorde med sin tunge. Linda hevet blikket, og så på Bente, og så rett inn i de grønne øynene som begynte å bli mer og mer slørete. Det ene øyet blunket – og Bente tok Ninas brystvorter mellom tommel og pekefinger, klemte til og dro hardt i dem. Ninas kropp eksploderte og fulgte dragningen, og gikk nesten opp i bro.

Kroppen falt ned igjen på sengen og Nina sukket tungt. Hun stakk hodet frem fra mellom bena på Bente og satte seg opp. Tungen hennes slikket sine egne safter av Linda på haken og munnen før de smeltet sammen i nok et i nok et intenst kyss før Nina hørte en for henne velkjent klynking bak seg. Hun avbrøt kysset og snudde seg mot Bente.  «Kom her» sa hun til Linda. Nina la ansiktet foran ene puppen og Linda fulgte etter på den andre.

«Bit….. Alt du har… Desto mer desto bedre» sa Nina stille og tok brystvorten mellom tenna og bet til. Linda fulgte etter. Bente lot fingrene gå fortere og fortere mot underlivet mens hun klynket høyere og høyere før hun skrek ut i orgasme. Jentene sank sammen i en haug i senga med armer og ben til alle kanter. Mens hjerterytmen og pusten senket seg, hadde de alle et smil om munnen. Men kanskje mest av alt Linda. Øynene hennes lyste og hun visste at dette var ikke siste gang hun elsket med disse to.

Skrevet av «Heksemester’n».
Vil du ha din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og