Disse produktene vekker kvinnelysten!

Kvinnelyst kan vekkes til live ved hjelp av orgasmekremer som får blodet til å strømme til underlivet og gjør henne mer følsom for berøring. En annen ting som vekker lysten i kvinnen er riktig sexleketøy!  Sexleketøy har reddet sexlivet til mange kvinner og gitt dem lysten tilbake. Et leketøy kan stimulere henne på en måte som er helt umulig for et menneske, og du har mye forskjellig å velge mellom!


Durex Intense orgasmekrem passer perfekt for kvinner som ønsker seg kraftigere orgasmer eller mer stimulering under selve sexakten; en dråpe eller to på klitoris vil gi en varmende og nesten elektrisk følelse. Mange kvinner opplever at partneren er tilfredsstilt etter sin første orgasme, mens de selv gjerne vil fortsette – Durex Intense kan være med på å gi deg raskere orgasmer med høyere frekvens, noe som gjør det lettere for begge å oppnå ønsket stimulering.


Hvis den kilende følelsen i underlivet ikke blir vekket av seg selv, så kan den vekkes med en varmende orgasmekrem! Warm Cream fra Viamax har en varmende og stimulerende effekt som virker seksuelt stimulerende på kvinner og menn. Kremen inneholder blant annet Damiana-ekstrakt og urter som øker blodtilførselen og gjør dine erogene soner mer følsomme.


En Klitorisvibrator er i utforming, intensitet og materiale spesialtilpasset å stimulere det følsomme området på og rundt klitoris. Mange av disse leketøyene stimulerer med vibrasjoner, men det finnes et leketøy som skiller seg ut fra mengden! Womanizer er et leketøy som har forandret sexlivet til kvinner over hele verden. Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen!


Hvis du lurer på hva som funker for deg så er det anbefalt å prøve en rabbitvibrator! Den stimulerer flere punkter og er designet for å gi de deiligste orgasmer! Med de små «ørene» stimuleres klitoris med vibrasjoner. De aller fleste kvinner er avhengige av klitorisstimuli for å oppnå orgasme. Se etter en rabbitvibrator med bøyd tupp, da denne vil stimulere g-punktet.


En kvinne som oppnår sterke orgasmer vil ha mer lyst! En kraftig massasjestav kan brukes til en erotisk massasje over hele kroppen, for å vekke sansene. Prøv med en deilig massasjeolje i tillegg for en ekstra sensuell opplevelse. Etterhvert kan du bevege massasjestaven mot underlivet og de heftige vibrasjonene vil stimulere klitoris og hele området rundt. En massasjestav er et kraftig leketøy som anbefales på det varmeste for å vekke liv i lysten!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og