Tonje tester Elegance Dazzling!

Min første tanke var at jeg aldri hadde sett noe lignende, og det gjorde meg helt klart lykkelig! Designeren bak dette produktet har helt klart stilt spørsmålet: «Hvordan vil en kvinne stimuleres?» og laget et produkt som svarer på oppgaven. Enkelt og helt fantastisk!

Eleganze Dazzling er en klitorisstimulator som ikke kan beskrives, den må oppleves, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Den kan best sammenlignes med en roterende tunge rundt klitoris som sakte men sikkert tar deg til himmels, men denne har noe som en tunge aldri vil få: vibrasjoner! Dette er uslåelig kombinasjon som mildt sagt er en suksess. Dette er så nært perfekt oralsex man kan komme, men så tar det en uventet vending med vibrasjonene og resultatet er en orgasmemaskin du bare vil bruke igjen og igjen.

Dette sier Nytelse.no om Elegance Dazzling: 
«Dazzling er en unik klitorisstimulator med vibrasjoner og en roterende «fingertupp»! Tuppen føles som en finger som glir rundt klitoris, Dazzling har justerbar rotasjon slik at tuppen kan rotere akkurat slik du liker det best. Dazzling er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret. Elegance-serien gir deg eksklusive sexleketøy i høy kvalitet til svært gode priser. En helt ny F1 motor og et vanntett design gjør vibratoren nesten lydløs, mens overflaten i ren silikon er silkemyk og svært enkel å rengjøre etter bruk. Den inkluderte magnetiske laderen gir deg opptil 60 minutter med deilige vibrasjoner. Den roterende «fingertuppen» kan brukes både med og uten vibrasjoner, her er det bare fantasien som setter grenser!»

Min test av Eleganze Dazzling ble gjort over en hel helg og jeg gledet meg like mye hver gang. Dette er et produkt som passer absolutt alle kvinner, fordi vibrasjonene går fra å stimulere lett som en fjær til å by på enorme mengder kraft for en så liten maskin. Den roterende delen føles ut om helt perfekt berøring, og det var absolutt en suksess! Hvis jeg skal finne noen punkter som trekker ned vil det være at man blir litt nummen i hånden hvis man bruker den veldig lenge, men jeg opplevde ikke dette som et stort problem da jeg aldri rakk å bruke den mer enn noen minutter… Dette er et helt supert leketøy og tro mine ord: vi vil se flere av denne typen, for denne nyheten er helt genial!

Men her er det viktigere enn noen gang, dere: husk glidemiddel!

Elegance Dazzling får du kjøpt hos Nytelse.no!

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.