Sexklubb med min ektemann

Mitt navn er Trude, jeg er 37 år gammel og har vært lykkelig gift i 8 år. For noen måneder siden bestemte jeg og mannen min oss for å piffe opp sexlivet litt. Vi hadde lekt med tanken om å gå på en sexklubb, nå bestemte vi oss for å faktisk prøve det. Vi hadde gjort en del research på forhånd og kom frem til at vi ville dra til en klubb i Oslo, slik at vi kunne unngå å treffe noen vi kjente.

Det var lørdag kveld, vi hadde tatt mot til oss og møtt opp på klubben. Førsteintrykket var at man hadde kommet inn på en vanlig nattklubb, bare med noen færre gjester enn vanlig. Vi satte oss i baren og bestilte et par drinker mens vi tittet nysgjerrige omkring.

Vi la merke til flere par og noen single, ikke overraskende var det flest single menn. Etter en stund begynte flere av gjestene å trekke opp i andre etasje, vi skjønte at det var der ting virkelig skjedde.

Jeg og mannen min gikk opp trappen og bortover en smal gang som åpnet seg i et større rom med dempet belysning. Det var flere mindre rom langs to av veggene, alle uten dører. Vi gikk en liten runde rundt i rommet og observerte folk som stod og klinte med hverandre, det var også hender nede i bukser og oppunder skjørtekanter. Det hele var litt pinlig, men det ga også en god spenning i kroppen.

Jeg prøvde å se inn i de små rommene mens vi gikk runden. De to første var tomme, men i det tredje var det folk. Der satt en jente på knærne og sugde ivrig på kukken til en kar! Det stod tre personer og så på: ei jente og to menn. Vi ble stående rett utenfor rommet en stund, den første jenta jobbet munnen opp og ned på kukken i sakte tempo. Jeg kjente at jeg ble litt kåt av det hele.

Her kunne man stå helt anonymt og se på at folk hadde seg med hverandre. De to mannlige tilskuerne hadde begynt å klå på jenta som også så på. Den ene befølte puppene hennes mens den andre strøk henne over rumpa. Hun bare smilte og lot de holde på mens hun fortsatte å se på sugingen. Mannen som ble sugd hadde begynt å stønne, det var tydelig at han var i ferd med å komme. Han var en kjekk og muskuløs mann, litt mørk, kanskje var han en italiener eller spanjol? Han gryntet høyere og jenta fortsatte å suge ham i noen sekunder før han trakk seg ut, tydelig fornøyd. Jenta snudde seg og gikk bort til mannen som sto og koste med puppene til den andre jenta, hun smiler lurt og han smiler tilbake.

Hun går rett ned på kne og trekker ned glidelåsen hans, så lirker hun ut pikken hans og legger leppene rundt den. Vi ser på en liten stund til før vi fortsetter runden vår. Ute i det store rommet er det mer action nå; en kvinne lener seg mot et av bordene som er spredt rundt i rommet og blir tatt bakfra av en mann, hun stønner rolig i takt med at han tar henne. Ei jente kommer gående i vår retning, hun har på seg en kort svart kjole og høyhælte sko.

Hun har langt, mørkt hår med krøller som faller fint over skuldrene. De brede hoftene hennes svaier fra side til side der hun kommer gående. Jeg er ikke lesbisk, men jeg skjønner at denne dama er sexy. Hun smiler lett mot oss og jeg kan se lipglossen glinse på de tyke leppene hennes. Hun har på seg en mørk øynskygge som står i sterk kontrast til den kritthvite huden hennes. Hun stryker den ene fingeren sin oppover armen til mannen min og legger hode litt på skakke, så ser hun først på ham, så på meg.

Jeg skjønner hva hun vil og dytter forsiktig i mannen min, han ser på meg og smiler. Hun leier han med seg bort til et lavt bord med en tynn, sort madrass oppå. De kysser hverandre på munnen mens hun lar hånden sin gli over bulen hans.

Jeg kjenner jeg blir varm i fjeset, litt sjalu og veldig opphisset, det er jo derfor vi er her. Jeg kan jo ikke stoppe nå. Jeg lener meg mot et av de høye bordene og ser på at denne forførerinnen stryker hånden sin over pikken til mannen min, hun har fått den ut nå og runker ham sakte. Så setter hun seg ned på knærne og tar ham i munnen. Hun drar de store sensuelle leppene sine langsomt opp til tuppen, sutter litt på den før hun tar hele pikken hans i munnen igjen.

Det skinner i den perfekte huden hennes der hodet beveger seg opp og ned. Mannen min ser på meg, det er litt for mørkt til å være sikker, men jeg tror han rødmer litt. Der står han og ser på kona si mens denne jenta i tyveårene suger ham. Jeg ser han er i ferd med å komme, han lener seg litt bakover med hendene på bordet, hun fortsetter å suge mens hun ser ham inn i øynene. Han skjelver litt og kommer i munnen hennes, hun fortsetter sugingen og svelger tydeligvis alt. Så løfter hun pikken hans og begynner å suge ballene hans, noe han tydeligvis liker veldig godt.

Hun gnir ham på pungen mens hun sutter litt på pikken hans igjen, men hun er fort tilbake til å suge på ballene. Jeg kan se at han begynner å vokse igjen. Jeg flytter bena litt og merker at jeg er klissvåt, jeg har aldri vært så kåt i hele mitt liv og det renner nesten av meg. Jenta har gjort mannen min hard igjen og reiser seg opp. Hun kaster lekent håret over skulderen sin og snur seg med ryggen til, lener seg mot det lave bordet, sprer bena, dytter rompa si opp og titter på meg der hun står og er klar for mannen min.

Han stryker henne opp etter hoftene, så drar han den lille sorte kjolen raskt oppover. En fyldig sprettrumpe kommer til syne, hun har ingenting på under kjolen. Mannen min stryker henne over rompa og klemmer på de deilige rumpeballene. Han stiller seg opp bak henne og dytter den stive pikken sin opp i jentas inviterende fitte. Jeg kjenner jeg blir varm der jeg ser mannen min dytte pikken sin inn og ut av fitta til en helt ukjent person, det formelig sitrer i hele kroppen min.

En hånd tar meg lett på skulderen min og jeg ser at spanjolen fra tidligere står ved siden av meg. Vi står begge og ser på at mannen min holder jenta rundt hoftene mens han jukker inn og ut av henne. Spanjolen stryker meg lett over baken, men jeg klarer ikke å ta øynene fra mannen min der han står få meter fra meg og puler en annen kvinne.

Spanjolen er jo en kjekk mann, jeg nyter følelsen av hendene hans som glir over kroppen min mens jeg ser på. Han løfter forsiktig opp skjørtet mitt, jeg er helt i transe nå og lar han fortsette. Han stryker meg over fitta og jeg kjenner hvor inderlig jeg trenger dette nå. Han er tydeligvis erfaren når det gjelder å tilfredsstille kvinner med fingrene sine, det renner av meg mens han forsiktig stryker meg nedentil.

Mannen min stønner høyt, tar et godt tak rundt livet til jenta og begynner å støte inn i henne saktere og hardere, slik han ofte puler meg. Jeg nærmer meg en liten orgasme der jeg står med fingrene til spanjolen inne i meg. Plutselig løfter han skjørtet mitt helt over rumpa og sprer bena mine fra hverandre med den ene foten sin.

Jeg lener meg litt fremover på bordet og kjenner at han hviler pikken sin mot rumpa mi. I en langsom bevegelse glir han ned mot fitta før han presser pikken sin inn i meg. Det går for meg når han når bunnen. Han fortsetter å gli sakte inn og ut av meg mens jeg kommer. Mannen min trekker pikken sin ut av jenta og snur henne over på ryggen, madrassen på bordet skråner litt slik at jeg kan se ansiktet hennes mens hun ligger der. Hun ser meg inn i øynene mens mannen min pumper inn og ut av henne. Det oser sex av henne der hun ligger og nyter pikken til mannen min.

Spanjolen fortsetter å knulle meg bakfra mens han holder meg rundt hoftene. Kåtskapen er nesten overveldende, der står jeg og blir pult mens jeg ser mannen min tilfredsstille en annen kvinne. En ukjent hånd tar tak i håndleddet mitt og fører hånden min ned til en stor og hard kuk. Jeg tar et godt grep rundt det pulserende lemmet og ser på mannen som har stilt seg opp ved siden av meg. Han er stor, nesten to meter høy med en muskuløs kropp og kort, lyst hår. Han smiler mens jeg runker ham sakte.

Spanjolen setter opp et forrykende tempo og jeg må holde meg fast i bordet med begge hender. Han roper ut og rister i hele kroppen når han kommer inne i meg. Så jukker han hardt et par ganger før han trekker seg ut. Jeg kjenner det renner varmt nedover benet der jeg står og får igjen pusten. Jeg kan se det glinse i svette på ryggen til mannen min. Jenta spenner ryggen, lener hodet bakover og lukker øynene, han lener seg over henne og puler henne taktfast.

Spanjolen leier meg inn i et av de mindre rommene, en jente står på alle fire og blir tatt bakfra mens hun suger pikken til en annen mann. Jeg tar en pikk i hver hånd, spanjolen og den høye kjempen har stilt seg villig opp på hver side av meg. Jeg runker dem sakte mens jeg ser på at jenta på gulvet blir pult.

Jeg har lyst på mer, så jeg går ned på alle fire og begynner å suge på ballene til spanjolen og kjempen slik jeg så forførerinnen gjøre med mannen min. Mannen som sto foran jenta på gulvet kommer bort og tar tak rundt hoftene mine, han drar meg litt bakover slik at rumpa mi står rett til værs. Spanjolen setter seg ned på knærne slik at jeg kan fortsette å suge ham. Den andre mannen trenger inn i den våte fitta mi, han knuller meg fort og taktfast mens jeg fortsetter å suge spanjolen. Kjempen står litt til siden og runker pikken sin mens han ser på meg. Mannen som knuller meg kommer raskt, det klasker når han går til bunns og tømmer seg inne i meg.

Spanjolen spenner seg og jeg skjønner at han er i ferd med å komme. Jeg lar pikken hans glippe sakte ut av munnen min, han tar tak i håret mitt og runker seg selv raskt mens han ser ned på meg. Han kommer på halsen min og det spruter noen dråper over ansiktet. Jeg kjenner den varme sæden renne nedover halsen. En annen mann som har stått og sett på kommer bort og tar hendene på skuldrene mine, han snur meg forsiktig slik at jeg ligger på ryggen. Han legger seg oppå meg og presser kukken sin rolig inn. Han legger hodet i nakkegropen min og knuller meg sakte.

Jeg titter meg rundt i rommet, spanjolen og den blonde kjempen er nå de eneste som er igjen. Jeg kjenner at spenningen bygger seg opp og jeg holder mannen som puler meg rundt nakken og tar bena rundt hoftene hans. Jeg nyter å kjenne pikken hans gå inn og ut av meg, jeg titter opp på den blonde kjempen og ser kåtheten i ansiktet hans. Han er klar for å komme og setter opp tempoet, jeg kan se mannen min stille seg i døråpningen og se på meg. Lyset fra den store rommet kaster en skygge over ansiktet hans.

Jeg blir litt flau, jeg kan ikke se ansiktet til mannen min så jeg kan ikke gjette hva han tenker. Han som ligger oppå meg spenner seg og stønner når han kommer, han støter hardt inn i meg når han fullfører. Mannen min føler kanskje at det er på tide å avslutte, men jeg må ha mer av den blonde kjempen. Jeg har aldri sluppet meg løs før slik som jeg har gjort i kveld, jeg trenger å bli ferdigpult. Jeg blir liggende når mannen trekker seg ut av meg og reiser seg opp. Jeg ser opp på den blonde kjempen og inviterer ham så godt jeg kan med øynene.

Han setter seg på knærne mellom bena mine, tar tak i hoftene mine og trekker meg nærmere ham. Jeg ser på den store pikken hans som han langsomt presser seg mot åpningen min. Jeg kan kjenne at han begynner å trenge inn i meg, han er så stor at jeg vet ikke om jeg klarer å ta ham. Ha presser sakte, uten å stoppe, helt til han glir inn i meg. Han fyller meg helt, jeg tror ikke jeg hadde klart en ekstra millimeter til.

Kjempen legger seg oppå meg og jeg får kjenne på hvor tung han er, jeg kan ikke bevege meg i det hele tatt. Han begynner å knulle meg med den store pikken sin, jeg har munnen på vidt gap og stønner høylydt. Han støter det store lemmet sitt inn og ut av meg mens mannen min står ved siden av og ser på at jeg blir pult. Jeg klarer ikke å holde igjen lydene når orgasmen kommer, jeg skriker og hyler mens jeg rister i hele kroppen. Kjempen fortsetter å pule meg. Jeg kommer to ganger til mens jeg ligger og skjelver.

Kjempen nærmer seg klimaks og han løfter overkroppen sin med en hånd på hver side av meg og puler meg hardt og fort. Jeg holder meg fast i armene hans mens han støter inn i meg. Han spenner kroppen og kommer inne i meg, jeg kommer enda en gang rett etter ham. Han trekker seg ut og reiser seg opp. Jeg får stablet meg opp på bena og går rett bort til mannen min. Jeg tar tak i den stive pikken hans og kysser ham i nakken. Jeg hvisker til ham at han skal ta meg med hjem og knulle meg…

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette