Bryggedansen

Dette skjedde på sensommeren i fjor, min samboer Yngve og jeg hadde nettopp kommet hjem fra ferie. Nå gledet vi oss til å delta på den tradisjonelle bryggedansen siste lørdagen i juli. Den årlige festen pleier å trekke mye folk, og det fine været bidro til at ekstra mange strømmet til denne kvelden. Straks gammeldansorkesteret spilte opp, fyltes det store bryggeområdet med svingende par.

Etter å ha danset oss gode og varme satte vi oss ved et av bordene som var stilt opp utenfor serveringsstedet. Der møtte vi Remi, en ung gutt vi kjente litt fra før. Familien hans er fra Østlandet, de har pleid å tilbringe sommerferien på campingplassen like ved. En gang hadde Yngve hjulpet faren hans med å reparere bilen deres, så vi var blitt litt kjent med resten av familien også. Remi hadde nettopp fylt 18 år, han har ei nydelig mor av utenlandsk opprinnelse, og de to yngre søstrene hans løp rundt på området og hadde det gøy.

Jeg forsøkte å få i gang en samtale med Remi, det var tydelig at gutten følte seg litt utenfor. Det var nok ikke så rart, omtrent samtlige på festen var godt voksne mennesker som neppe kunne vekke hans interesse. Gammeldanslåtene var vel heller ikke den musikken han digget mest. Det var litt vanskelig å få han på gli, men etter hvert fortalte han oss at han slett ikke hadde ønsket å bli med på ferieturen nordover denne gangen. Han ville heller være hjemme, men det var visst ikke greit for resten av familien. Neste dag skulle de alle sammen dra i leid båt på en ukes utflukt ute i skjærgården. Det var tydelig at Remi ikke så fram til denne turen med særlig entusiasme.

Orkesteret spilte opp igjen og jeg bød Remi på en dans. Litt forlegen unnskyldte han seg med at han ikke kunne danse. Jeg argumenterte med at da var det på tide at han lærte å svinge seg med damene, med litt overtalelse klarte jeg å få han med meg. Samtidig kom det heldigvis en rolig vals, og jeg beroliget han med at det var det letteste å lære. Vi svinget rundt på enden av brygga der det var plass nok til at jeg kunne instruere i de mest elementære trinnene. Da vi først var kommet i gang viste han seg å være både lærenem og lærevillig.

Vi danset litt tettere etter hvert som han fikk taket på fotarbeidet. Remi førte meg rundt på brygga lettere og mer ledig. Da var det ikke til å unngå at min oppmerksomhet mer rettet seg mot Remi enn mot selve dansen. Han er en usedvanlig pen gutt, det er tydelig at han har arvet morens skjønnhet i fullt monn. Ikke bare har han et sjarmerende, vakkert ansikt, gjennom dansen fikk jeg også nærkontakt med hans sterke armer og velbygde kropp. Kanskje registrerte han beundringen i øynene mine, eller kanskje var det kroppskontakten i dansen, men det ble etterhvert helt tydelig at han begynte å bli hard.

Den bulende buksesmekken var ikke til å ta feil av. En sildrende sitring av skrekkblandet fryd spredte seg nedover ryggsøylen min. Jeg måtte anstrenge meg for å virke så uberørt som mulig. For at ikke andre skulle merke hva som var i ferd med å skje, trakk jeg Remi så ubemerket som mulig tettere inntil meg. Dette medførte en risiko for at han fikk det enda strammere nede i buksa, men det fikk bare stå til. Da melodien tok slutt, slapp jeg meg ut av armene hans, bukket pent og takket for svingomen. Det var et stykke å gå tilbake til bordene, men da foreldrene og søstrene hans rett etter samlet seg rundt oss var bulen i buksa gudskjelov borte.

– Aldri trodde jeg at vi skulle få se deg danse gammeldans, humret faren og dunket Remi i ryggen.
– Han er så flink å følge rytmen, med litt trening kan han bli kjempegod, skrøt jeg mens Remi bare smilte sjenert. Nå dukket også Yngve opp, og vi ble sittende å småprate mens festen ebbet ut.
– Jeg hører at dere drar på skjærgårdscruise i morgen, bemerket Yngve.
– Det stemmer, og vi gleder oss veldig. Ja, bortsett fra Remi da, bemerket faren som merket at sønnens ansikt mørknet.

I det samme slo en tanke som et lyn ned i hodet mitt. Tenk om Remi kunne bli igjen hos oss den tiden resten av familien var på båttur? Vi hadde jo god plass, våre to gutter var på besøk hos besteforeldrene sine i Trøndelag fram til skolestart. Det ville bare være en fornøyelse å ha denne skjønnheten av en unggutt i huset ei uke.

– Det skjer vel ofte at barna ikke har de samme ønsker og prioriteringer som foreldrene sine, bemerket jeg. Før noen rakk å kommentere, fulgte jeg opp så lett henslengt som mulig:
– Men når Remi ikke setter pris på båttur og fisking, så kan han godt bo hos oss mens dere er på sjøen. Kanskje hestene hos gårdbrukernaboen vår og mulighet for ridning er mer interessant, nikket jeg.

Foreldrene så på hverandre med et uttrykk som tydelig fortalte at begge ønsket den andre skulle svare. Til slutt kremtet moren med et smil:
– Tusen takk for gjestfriheten, men vi synes nesten det blir for mye. Jeg husker jo hvordan dere også hjalp oss med bilen den gangen. Men hva sier du selv Remi?

– Jeg kan veldig godt tenke meg å bli igjen, svarte Remi mens han så forsiktig bort på meg.

Saken var avgjort og det ble avtalt at vi skulle hente Remi tidlig neste dag. Søndag formiddag vinket vi god tur til båtfolket ved brygga og satte oss i bilen. Remi var mye blidere enn dagen før, det var tydelig at gutten var opprømt ved tanken på at han de neste dagene skulle være langt unna foreldrenes mas og bestemmelser.

– Har du motorsykkelen ennå, spurte Remi fra baksetet.
– Jo, den står i garasjen. Dessverre er den ikke i kjørbar stand for tiden, jeg holder på med å overhale den. Men kanskje du kan hjelpe meg med mekkinga, svarte Yngve.

Forslaget ble tatt svært godt imot av Remi. I det samme husket jeg guttens interesse for den gamle BSAen den gangen for to år siden da Yngve – som er mekaniker – reparerte bilen til disse turistene sørfra. Jeg kunne jo tenke meg at det velutrustede verkstedet under huset vårt ville være et eldorado for en motorinteressert unggutt.

Mens de to mannfolka fortsatte motorpraten, trakk jeg ned solskjermen og kikket i sminkespeilet. Jeg lot som jeg rettet litt på håret, mens jeg i virkeligheten gransket jeg gutten bak meg. Enda en gang ble jeg slått av hvor pen han var, på ny kjente jeg denne sitrende følelsen som krøp nedover ryggraden og endte med en murrende lystfølelse i underlivet.

Vel hjemme satte jeg i gang med å lage middag mens Yngve tok Remi med seg på en rundtur ute. Mens maten kokte, redde jeg opp sengen til Remi på rommet til den største av guttene våre. Under samtalen ved middagen orienterte Yngve og jeg om våre gjøremål og tidsplaner i dagene framover. Yngve arbeider i en bedrift som drives døgnkontinuerlig, noe som innebærer at han går på skift, og han skulle begynne etter ferien samme kveld. På min arbeidsplass praktiseres fleksitid, jeg hadde planlagt å starte neste dag ved nitiden og være tilbake i passe tid til å lage middag.

– Du må gjerne skru på sykkelen selv om jeg ikke er hjemme. Bare husk å henge verktøyet tilbake på plass, sa Yngve.
– Og når vi er borte, eller gubben ligger og sover, må du bare ta deg mat når du vil og ellers gjøre akkurat som om du er heime, tilføyde jeg.

I mitt stille sinn var jeg nok allerede i gang med å legge langt mer omfattende planer enn som så, men ennå lå de bare i underbevisstheten og surret.

Da Yngve gikk for å sove en grundig middagslur før nattskiftet ble jeg og Remi sittende og prate. Nå var det ikke vanskelig å få samtalen i gang, og vi fant straks en hyggelig og lett tone mellom oss. Etter hvert klarnet tankene mine, og jeg måtte bare innrømme at jeg hadde forferdelig lyst på gutten. Jeg tenkte på dansen vår kvelden i forveien og at han så tydelig hadde tent på meg. Skulle jeg gå inn for å vekke kåtheten hans til live igjen? Ville det være galt av meg å forføre en gutt som var såpass mye yngre enn meg? Jeg var helt sikker på at jeg i så fall ville bli en av hans første.

Jeg kom til å tenke tilbake på min egen første gang med en gutt. Da var jeg på samme alder som han var nå. Det skjedde sammen med en gutt som var mange år eldre enn meg, men det var utelukkende en god opplevelse. Jeg har mange ganger tenkt på at jeg var heldig som fikk en så god start med en gutt som var erfaren og hensynsfull. Ville det ikke bare være bra for Remi å få innføring i erotikkens gleder av ei erfaren dame?

Jeg behøvde ikke ha motforestillinger på grunn av Yngve. Samboerskapet vårt hadde vart i 12 år og fungerte fremdeles utmerket. Vi hadde tidlig blitt enige om gjensidig frihet til å ha sex med andre, riktignok under forutsetning av at vi gjorde det med takt og hensynsfullhet og ikke satte tryggheten i forholdet vårt i fare. Barna våre var jo heller ikke her, med Yngve på jobb hadde jeg og Remi huset for oss selv.

Jeg gikk inn på badet, dusjet, ordnet håret og brukte god tid på å pynte meg. Til slutt tok jeg på meg en godt utringet sommerkjole som jeg hadde kjøpt mot slutten av ferien. Jeg betraktet meg selv i speilet og var slett ikke misfornøyd med det jeg så. Selv om jeg hadde passert 40 var kiloene fremdeles under kontroll og bra plassert. Tanken på hva som ville skje denne kvelden gjorde meg ekstra yr.

Etter at Yngve hadde kjørt på jobb satte jeg på litt rolig gammeldansmusikk og snurret rundt så Remi fikk se mer av de veltrente bena mine. Jeg strakte armene mot ham borte i sofaen og spurte om han ikke hadde lyst på en dans med meg igjen. Denne gangen var han ikke sein å be. Kjapt hoppet han ut på gulvet og tok galant tak rundt meg. Nå kunne vi usjenert trykke oss mot hverandre i svingende takt med musikken. Det varte ikke lenge før jeg kjente noe hardt trykke mot underlivet mitt. Her var det ingen tvil om hva som var i ferd med å skje…

Pusten min begynte å gå tungt. Nå ga jeg blaffen i om han skulle merke min egen kåthet. Tvert imot ønsket jeg at han skulle bli klar over at jeg hadde lyst på ham, og var bare spent på hva reaksjonen hans ville være på det. Da musikken omsider stilnet ble vi stående og holde rundt hverandre. Jeg lot hodet mitt falle inn i halsgropen hans.

Jeg kjente de sterke armene hans klemme hardere rundt meg, plutselig ga han meg et lett kyss på pannen. Jeg kastet hodet tilbake og fanget den sensuelle munnen hans med mine lepper i et langt sugende kyss. Han løsnet grepet rundt ryggen min og strøk meg med begge hender over håret. Jeg lot hendene mine gli over baken hans, rundt lårene og oppover igjen mot det bulende skrittet hans.

Kåtheten min var nå så sterk at jeg klarte ikke å vente lenger. Med skjelvende fingre løsnet jeg beltet hans, åpnet smekken og trakk ned både bukse og truse. Jeg sank ned på kne for å ta imot den struttende pikken. Den var som jeg hadde ventet, et prakteksemplar av en kuk. Da jeg grep den i handa, hørte jeg et dypt sukk over meg og Remi begynte å stryke meg over skuldrene. Jeg tok det bankende kukhodet i munnen, slikket og sugde, samtidig som jeg brukte hendene til å runke det kraftige skaftet og klemme lett på ballene.

Guttens sukk gikk nå over i tunge stønn og plutselig kjente jeg at han var i ferd med å komme. I kraftige støt pumpet sæden hans ut av pikken, sprutet meg mot hake og hals og rant nedover mellom brystene mine. Jeg reiste meg og møtte et par skinnende, men samtidig litt engstelige øyne.

– Jeg mente ikke å søle på deg, stotret gutten.
– Kjære velsigne deg Remi, det gjør da ingen ting, smilte jeg og vrengte av meg den sædflekkede kjolen. Jeg knappet opp skjorta hans mens han kom seg ut av buksa som lå sammenkrøllet rundt anklene. Like etter sto vi helt nakne overfor hverandre.

– Kom, hvisket jeg og satte kursen mot soverommet. Remi fulgte hakk i hel. Liggende ved siden av hverandre i dobbeltsenga tok jeg først og gned sæden hans over brystet, knadde den særlig godt ut over puppene. Jeg nøt det. – Sæd fungerer utmerket som hudkrem, fullt av beste sort proteiner, smilte jeg mot Remi som kikket nysgjerrig på meg.

Jeg måtte først bare stryke hendene over den unge, skjønne mannekroppen som glødet ekstra deilig i det duse lyset som sev inn vinduet denne sensommerkvelden. Jeg la meg på siden mot han, rusket lett i det halvlange, bølgende mørkbrune håret. Lot fingertuppene gli langs de markante øyenbrynene, strøk ham nedover kinnet. Jeg masserte brystvortene som toppet en velbygd brystkasse, fint innrammet av mørkt hår under brystmusklene. Fingrene mine fortsatte nedover magen, fulgte den smale hårstripen som endte i en kraftig hårkrans rundt pungen. Håret hans var liksom så pyntelig samlet på de rette stedene. Ellers hadde han en naturlig glatt, nesten hårløs, gylden hud.

– Du er så fin, hvisket jeg. Remi smilte forventningsfullt, men med et avventende blikk. Jeg hadde nok helt rett i min antakelse at dette var første gangen for han, tydelig uvant med å ta føringen. Det skulle han nok få lære seg.

– Du er veldig fin du også. Stemmen hans var lav, nesten andektig. Jeg tok tak i pikken hans og runket ham sakte. Da den villig reiste seg på nytt hadde jeg så lyst til å suge den igjen, men avventet litt. Jeg ville ha øynene fri til å følge reaksjonene hans. Tiden var inne til å hjelpe han litt på vei nå.

– Hvis du vil, kan du godt ta på meg også. Gjør det du har lyst til, sa jeg med kattemyk stemme. Han heiste seg opp i sittestilling, bøyde seg mot meg og sugde på brystvortene mine. Ikke det dristigste utspillet, men det gjorde godt. Jeg har veldig følsomme pupper. For å vise at jeg likte det rakte jeg ut tunga, slikket litt over nærmeste øreflippen hans og bet lett i den.

– Ta den tiden du trenger, vi har hele kvelden og natta foran oss, hvisket jeg inn i øret hans.

Jeg ville berolige han slik at han ikke skulle være nervøs. Håpet bare at han ikke skulle bli forlegen om jeg tok føringen, jeg ville ikke at han skulle føle seg fomlete. Jeg tok den ledige hånda hans og trykket den mot skrittet mitt. Han tok hintet og masserte klitten mellom fingrene. Lystfølelsen min økte intenst og jeg klemte hardere rundt pikken. Mitt sterkeste ønske var å få det struttende lemmet inn i meg.

– Hva kjenner du?
– Det kjennes godt, hvisket han.
– Mm, men hva kjenner du på meg? De følsomme øynene så spørrende på meg, men jeg ga han bare mer tid til å tenke seg om.
– Du er våt.
– Yes, og hva betyr det?

I pausen som fulgte begynte jeg å lure på om han hørte til unntakene som ikke en gang har smugtittet på porno. Jeg smilte og ventet tålmodig, ikke med den minste mine ga jeg inntrykk av å presse ham. Ikke ville jeg det heller. Jeg nøt stunden med å betrakte kroppen hans. Jeg trengte ikke engste meg. Plutselig vippet han seg opp i knestående på skrevs over meg. Jeg smilte oppmuntrende da han senket underlivet sitt mot mitt. Nå kunne jeg godt tillate meg å hjelpe til litt for å styre pikken inn i meg.

Gud så godt! Jeg slo armene takknemlig rundt ryggen hans og klemte han hardt mot meg. Han besvarte velkomsten med å jokke mot meg, heldigvis ikke for hardt og raskt. Den store, harde kuken fylte meg helt opp. Med så velutviklet redskap trengs det bare myke og ganske langsomme bevegelser for å drive nytelsen mot klimaks. Kanskje var han klar over det til tross for sin uerfarenhet. Han knullet meg som en ung gud. Jeg beveget hoftepartiet i takt med hans støt, helt naturlig falt vi inn i en deilig rytme.

Plutselig kjente jeg noe som jeg aldri har opplevd før – den knallharde ereksjonen hans gjorde at kukhodet i rytmiske vipp presset mot oversiden i skjeden. Det utløste en helt sinnsyk sterk lystfølelse, og det tok ikke lang tid før jeg merket at en kraftig orgasme var på vei. Rykninger i Remis ansikt fortalte at han også nærmet seg utløsning med stormskritt. Det var som to flodbølger møtte hverandre og skapte en skumhvirvlende gledessymfoni drevet fram til crescendo. Jeg pleier ikke å lage så masse lyd når jeg knuller, men nå klarte jeg ikke å holde tilbake et orgasmeskrik.

Maken til stjernereise! Jeg tror jeg var besvimelsen nær, i noen magiske sekunder registrerte jeg ikke hva som skjedde rundt meg, heller ikke med Remi. Da jeg kom til sans og samling, lå han helt stille oppå meg med dunkende hjerte og hivende pust. Jeg strøk han sakte over nakken, ga han noen ømme kyss på kinnet. Det var som om vi hadde surfet på en stormbølge og nå seilte inn i en fredfull lagune.

Mens vi lå slik, kom jeg til å tenke på det franske uttrykket for orgasme, ”la petite mort”, den lille døden. Etter hvert våknet vi til liv igjen. Langsomt løftet Remi seg opp med en armheving, satte knærne under seg og la seg på rygg ved siden av meg. Jeg heiste meg opp på ene albuen og sendte ham et salig smil. Hva var det jeg så i øynene hans? Et glimt av engstelse? Hjernen min var plutselig i helspenn. Var noe galt? For å få svar på det valgte jeg å lirke meg gjennom en omvei.

– Hvor kommer moren din fra?
– Libanon.
– Har du slektninger der?
– Mormor, tre onkler og ei tante, og mange søskenbarn.
– Har du vært der nede på besøk?
– Vi var i begravelsen da morfar døde. Men det er mange år siden, jeg var liten da.
– Har moren din noen gang snakket med deg om sex?
– Nei, aldri.
– Faren din?
– Nja, lite. Men hvorfor spør du meg om dette?
– Jeg lurte bare på om foreldrene dine, og særlig moren din – siden hun kommer fra en annen kultur, har et strengt syn på sex. At de kanskje synes det er veldig galt det vi har gjort nå?
– Det bryr jeg meg fint lite om. Det kom en pause, så fortsatte han med forpint stemme: – Men jeg bryr meg om hva Yngve synes. Remi så meg inn i øynene som om han søkte trøst hos meg.

Et ras av selvbebreidende tanker for gjennom hodet mitt. Selvsagt! Hvordan kunne Remi vite om forholdet til meg og Yngve? Mannen min som han i morgen skulle mekke motorsykkel sammen med. Herregud, så snevert jeg hadde prestert å tenke. Det var på tide å rette opp tankeløsheten min.

– Kjære Remi, jeg kan forsikre deg om at Yngve ikke tar seg nær av dette, han synes det er helt greit.

Han betraktet meg med skeptisk blikk. Her måtte det mer til for å overbevise gutten. Dermed la jeg ut på ei lang forklaring, fortalte om avtalen Yngve og jeg har om gjensidig frihet til sex med hvem vi vil. Da jeg først var i gang, tok jeg like gjerne med erfaringene fra mine egne tenåringsår og tiden før jeg gikk inn i et fast forhold. Hvordan jeg hadde tenkt og grublet ganske mye før jeg kom fram til min egen seksualitet og hva jeg trenger for å ha et lykkelig liv. En holdning jeg mente var riktig for meg og som jeg kunne stå for.

Jeg var så oppslukt av å formidle tema og problemstillinger på en begripelig måte at jeg ikke merket at klokken hadde passert midnatt. Da jeg sjekket tiden hadde jeg snakket og snakket sammenhengende i over én time. Remi hadde hele denne tiden ligget dørgende stille ved siden av meg. Av og til avbrøt han med korte spørsmål. De viste at han ikke bare fulgte intenst med, jeg kunne konstatere at det var en intelligent og empatisk gutt som lå ved siden av meg. Etter at jeg hadde avsluttet forelesningen min heiste han seg opp og vi ble sittende og se hverandre i øynene.

– Unnskyld Remi, dette skulle jeg jo ha fortalt deg på forhånd.

Et stort forløsende smil bredte seg over guttens ansikt. Plutselig la han armene rundt meg og ga meg et skikkelig smellkyss. – Det er ikke farlig nå. Du har sagt så mye bra. Jeg har lært så mye. Du er fantastisk! Remis øyne strålte. Han grep meg om skuldrene, holdt meg på strak armlengdes avstand og betraktet meg med åpenlys beundring. Han kremtet, et ertelystent smil kruset om munnen.

– Vet du hva Frid, jeg har lyst på deg igjen.

En bølge av lettelse og lyst strømmet gjennom meg. Jeg var absolutt klar for en ny runde. Det samme var Remi, pikken hans sto struttende til værs allerede. Det var ikke nødvendig med noen innledende lokkemanøver nå nei. Jeg hadde lyst til å foreslå den stillingen som jeg liker aller best. Jeg forklarte Remi hvordan han kunne komme inn i meg bakfra, og han var straks med på notene.

Vi la oss begge på høyre side, han bak meg med høyre arm rundt midjen min slik at han kunne nå brystene mine. Med venstre hånd førte han kuken inn i min lett friserte fitte og jokket forsiktig. Jeg gynget med. Etter hvert økte vi tempoet litt, men ikke mye. Den store pikken fylte meg igjen så godt at det skulle ikke mye bevegelse til før den sendte kaskader av lystfølelse gjennom underlivet. I tillegg masserte Remi klitoris med venstrehånda og knadde brystene med den høyre.

Gud som jeg nøt det! Gutten var på god vei til å bli en fantastisk elsker. Etter de forrige utløsningene var han også mer utholdende denne gangen. Selv var jeg raskt på vei mot klimaks og skjønte snart at jeg ville komme lenge før han. Da orgasmen skyllet gjennom meg stanset Remi jokkinga og klitorismassasjen, men han fortsatte å kose med brystene mine. Kjære skjønne gutten! Instinktivt oppfattet han hva som var best for meg. I orgasmeøyeblikket utlades så heftige følelser sammen med kraftige spasmer i skjeden at jokking ville vært ubehagelig for meg.

I det trekningene i underlivet mitt stilnet begynte jeg å bevege hoftepartiet igjen. Remi fulgte på med mer knulling. Snart føk jeg opp mot toppen igjen og en ny sterk orgasme fór gjennom meg. Flere orgasmer fulgte i stadig tettere rekkefølge. Jeg hadde opplevd serieorgasmer før, men ikke maken til dette!

Nå nærmet jeg meg klimaks igjen. Det suste i ørene, synet ble uklart. Deler av bevisstheten var i ferd med å lammes av en helt vanvittig sterk lystfølelse. Da orgasmespasmene strammet til føltes det som ei varm kule fylte nederste del av skjeden. Jeg skjønte at Remi hadde nådd utløsning og sprutet inni meg. Nå kjente jeg også rykningene i lårmusklene hans. Da pust og hjerteslag hadde roet seg, trakk jeg meg ut og vendte meg mot han. Der lå vi helt stille og bare holdt hverandre i hendene. Det var ikke nødvendig å si noe. Det var nok å utveksle varme blikk. Etter en stund reiste han seg og steg ut på gulvet.

– Jeg må vel gå og legge meg på gutterommet.
– Du må vel det, svarte jeg. – Takk for en fantastisk kveld.
– Frid, det er jeg som har mest å takke for. Jeg – finner bare ikke ord…

Han skrittet mot senga igjen, bøyde seg over meg og ga meg et varmt, inderlig kyss. – Dette er det diggeste jeg noen gang har opplevd, sa han med litt hes stemme, men med trykk på ordene.

Da han var gått kikket jeg bort på klokka, den hadde passert ett. Det var på tide å sove. Jeg visste at jeg ville få en god søvn, god sex gir meg alltid deilige drømmer. Yngve ville komme litt over sju, men jeg stilte vekkerklokka på seks. Da ville jeg få tid til å ta av det sædflekkete lakenet og legge på et nytt. Så ville jeg ta en dusj og enda ha litt tid til å ligge og vente på ham. Jeg pleier å gjøre det slik, sørge for å være våken så tidlig at jeg får disse minuttene med kriblende venting.

Yngve er alltid morgenkåt når han kommer fra nattskift. Vi pleier å ha et heftig knull straks han er i seng. Han har så ofte fortalt at tanken på dette gir ekstra energi gjennom skiftet og den beste søvnen etterpå.

Han skulle ikke bli skuffet denne gangen heller. Tanken på kveldens opplevelse med Remi ville bare gjøre meg ekstra opphisset. Enda ville det komme flere kvelder sammen med den skjønne gutten. Vissheten om dette ville ligge der som en ekstra lystressurs. Jeg gjorde et raskt hopp bort til vinduet for å åpne det. Rakk så vidt å registrere at det allerede begynte å lysne til en ny fin dag før jeg slang meg tilbake i sengen.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,